קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תודה על התגובה המהירה, אבל...
    על ידי נiתן בX7ש בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-07-2008, 20:45
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-07-2007, 15:44
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-06-2007, 16:28
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-05-2006, 21:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26

"תודה שאתה כנה איתי, אבל לא מגיע לך פרס על זה" . דייט כושל עם HB9. - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

כנראה גם לך יש נסיון מעשי פה ושם ואתה מדבר על סמך משהו שעברת.

לא כזה נדיר, היה פה אחד בפורום שהעפתם אותו שהוא כמוני אחד לאחד. קוראים לו בייקר.
    בנאדם שפיץ. היחידי שיודע מי אני ומה אני באמת.
    נערך לאחרונה על ידי Mescaline; 10-03-2012 בשעה 16:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    כנראה גם לך יש נסיון מעשי פה ושם ואתה מדבר על סמך משהו שעברת.

לא כזה נדיר, היה פה אחד בפורום שהעפתם אותו שהוא כמוני אחד לאחד. קוראים לו בייקר.
    בנאדם שפיץ. היחידי שיודע מי אני ומה אני באמת.
    הוא לא מורחק אני לא יודע למה אנשים בוכים שנתנו לו באן.

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    הוא לא מורחק אני לא יודע למה אנשים בוכים שנתנו לו באן.
    כי נתנו לו באן. הוא לא מורחק, אבל הוא לא יכול להגיב.

קחו את סניה והכובעים ותנו את בייקר!!

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

כי נתנו לו באן. הוא לא מורחק, אבל הוא לא יכול להגיב.

קחו את סניה והכובעים ותנו את בייקר!!
    אה יעני הרחקה מהפורום?
    שיבקש בפורום משוב ת'גישה חזרה, אבל למה הורידו לו סתם כי מקנאים בו או כי הוא הספים?

מורחקים
    שם פרטי
    Tyler Durden
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The common man is a fool

מליונר הקוקסינל הזה מספים פי 10 יותר ממנו ומדבר שטויות שלא מועילות לאף אחד ואותו לא מרחיקים

ואת בייקר כן!!!!
    כי הוא אומר את האמת? כי הוא אמיתי ולא מזוייף? קנאים!!

אני דורש הסבר!

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

אתה לא אתה.
    אני מריח את זה מהפוסט שלך, פול רוטינות, נסיונות להרשים, נסיון לשחק דמות "מגניבה" ומעניינת. אתה לא היית עצמך. תגיד מה שתגיד אבל רואים את זה.
    למה לעזאזל אתה צריך סיפורי DHV? אתה עד כדי כך משעמם? החיים שלך עד כדי כך אפורים?
    בחורה לא צריכה לשמוע מה שהיא יודעת. תגיד לה משהו שהיא לא יודעת! אין מה להחמיא למישי עם דאבל די עם הציצים שלה. זה כמו להחמיא לשחקן פורנו על איך שהוא מזיין.

ואחי בלי לפגוע אתה מתנהג כמו בתול עם בחורות. בתול שבקטע המעשי אין לו מושג אז הוא מנסה דברים שהוא קרא איפשהו שהם עבדו לX וY.
    שאלה אליך, אתה בתול? תענה בכנות ואל תיעלב. כי אין לך התנהגות של מישהו מנוסה מינית.
    בחיים אל תשאל מישהי אם היא רוצה להתנשק או שאתה יכול לנשק אותה או חרא דומה. פשוט עושים את זה ולא מדברים. הסגירה האחרונה שלי שאגב הייתה לא ממש מזמן חצי מהזמן לא דיברנו בכלל וגם אם כן זה היה על דברים חסרי משמעות שבאו מסטלה. רק מגע מגע מגע ומשם זה זורם לבד. אתה מדבר יותר מדי ועל דברים שלא צריך. מה גם במציצה אתה תגיד לה "את יכולה למצוץ לי"? נו באמת..

עזוב את מיסטרי, עזוב את ניקולס ועזוב את סניה. אתה לא הם. והם לא אתה. זה שלהם עבד משהו זה לא אומר שזה יעבוד לך. ולי יצאה שלישיה בגלל שהחלטתי להיות מפגר ולנשק את חברה של מי שנישקתי לפני כשניה (וזה סתם זרם מהמיקום שלהן ושלי בספסל). זה אומר שזה יעבוד לך? לא! תמצא את עצמך.

תפרוש מהפיקאפ ותתחיל לחפש את עצמך. כי אתה לא אתה. במילים עדינות.
    הפעם הגזמת.

"להיות עצמך"?
    לפרוש מפיקאפ?
    רק מגע?
    בתול?

בכנות, אני רוצה לראות אותך מתחיל עם HB9 בעזריאלי , משתמש בכל מה שאמרת וסוגר איתה משהו. אתה תעשה את זה?

אחי אתה זורק מלא דברים באוויר, חלק מהם לא קשורים לכלום, ובנוסף לכל זה אתה גם מזלזל.
    תלמד לכבד אנשים, זה ישמש אותך גם בחו"ל כפרה.
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תלמד לשמוע את האמת, זה ישמש אותך בחיים כפרה. אתה התנהגת בול כמו איזה בתול אחד שאני מכיר (שכיום לא בתול אבל כשהוא היה אותה התנהגות עם בחורות אחד לאחד)
    מה לעשות, ככה לא מתנהג בנאדם שמזיין וככה לא מתנהג בנאדם ששלם עם עצמו... מזה לשאול מישהי אם אפשר לנשק אותה אתה נורמלי? פעם ראית טבעיים עושים את זה?! פשוט זורמים וזהו זה בא לבד עם המשיכה שלה אליך (משיכה מינית ולא משיכה של כובעים עם משחקי פוגי) וזהו זה הכל! בחיית...

אני לא מתחיל עם בחורות בעזריאלי כי אני לא כובע, הן עושות תעבודה בשבילי. המטרה שלי זה פשוט לזרום ולהזרים. דבר שאתה לא יודע לעשות כ''כ. חח
    אבל כן, לאחרונה שהתחילה איתי HB9 במושגים שלך (או לפחות הגיעה לחיים שלי בצורה כזו או אחרת) כן סגרתי איתה "משהו" ועשיתי מעבר ל"משהו" הזה ותאמת זה לא היה כ''כ מזמן...ועם כל הכבוד זאת אחת שלא זורמת עם אף אחד שמתחיל איתה כי זאת HB9 אמיתית עם אגו בגודל העזריאלי שאתם מסרג'ים בו. ואני לא אתחיל לדבר על העבר שלי פה כי אני לא אסיים לעולם...יש סיבה למה אני רושם את כל מה שאני רושם.

ואני עדיין צריך תשובה לשאלה שלי ותשובה לכך למה אתה משתמש ברוטינות DHV...
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 13-03-2012 בשעה 14:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

טיילר ^ מסכים איתך אחד לאחד וכל מילה נכונה אנשים תיהיו עצמכם תפסיקו לנסות להיות מישהו שאתם לא , דרך אגב שתהיו טבעיים ותאהבו את עצמכם ותתנהגו כמו שאתם בלי כל המסכות והטריקים הכל ילך לכם חלק יותר , חוץ מיזה מה זה שווה להשיג מישהי ולא להיות אתה? תהיו עצמכם מי שלא טוב לא עם זה הוא סתם קנאי שלא שווה התייחסות והשאר יגיע לבד.

דבר ראשון, כל הכבוד על האומץ ועל הדייט שהשגת, תמיד צריך להסתכל על זה בצורה כזאת לא משנה באמת מה התוצאה!

אני רואה שסה"כ הבנת את הטעויות שלך.
    לדעתי היית צריך ליצור יותר משיכה וקירבה, וכמובן לא להתחנן כל כך לנשיקה אם ניסית פעם, פעמיים ואתה רואה שהמצב לא משתפר, אז מצדך תרד מיזה אלא אם כן אתה רואה סימני התעניינות, קרה לי פעם שאחרי שניסיתי לנשק מישהי כי חשבתי שאני יכול, הפסקתי להראות התעניינות (כמובן שהמשכתי ליצור משיכה) ובסוף היא זאת שנשקה אותי! ולפעמים צריך פשוט לחכות לחלון קטן, להיכנס וזה מתפרץ מעצמו!

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    =)

טיילר היקר

נתחיל בזה שלא פרסמתי פה אף סגירה שלי כי הפורום פתוח מדי,
    ועם הכינוי שלי וכמה הודעות שלי תוך שניה אפשר לגלות מי אני.
    סגירות שלי תמצא בפורום סגור יותר מזה.

לא סתם כתבתי בנושא שהדייט שלי היה כושל, יש סיבה לזה.תנחש מה היא??? כי הוא היה כושל
    מה שאתה אומר הוא לא בהכרח לגמרי לא נכון.

אני לרוב דווקא אוהב את מה שאתה כותב
    אבל יש במה שאתה אומר כל כך הרבה לכלוך וזלזול ..ולא כיף לדבר עם אנשים כאלה.
    אתה תמיד ככה, בכנות? גם עם חברים שלך?
    ככה אתה מבקר אותם?
    אתה אומר להם "יא מזדיין התנהגת כמו אפס..למה עשית את זה יא אהל אתה מתנהג כמו בתווול"

באמת מסקרן אותי לראות אותך במציאות. יש בי תחושה לפעמים שאתה גם יכול לדקור אנשים.
    אם אתה רוצה להיפגש, דבר איתי, יהיה מעניין.
    את הביקורת והלקחים על הדיווח הספציפי כבר קיבלתי בצורה נורמלית מכמה אנשים שמבינים בתחום לא פחות ממך, בוודאות.
    הבעיה שלי עם "אנשי פורומים" זה ש:

לרובם אין מושג בפיקאפ חוץ מהספרים שהם קוראים, הם לא באמת מתחילים עם בנות או עושים משהו עם החיים שלהם.
    פיקאפ בשבילהם הוא תחביב, כמו להיות אוהד של קבוצת כדורגל.

שאלה..איך אני יכול לקבל עצות ממישהו שלא מתחיל עם בנות ורק קורא ספרים?איך?
    חלק מהם בכלל לא קוראים ספרים ואלוהים יודע למה הם החליטו שהשיטה שלהם מושלמת.

אני מכיר אנשים שמתחילים ומצליחים עם בנות, להם אני נוטה להאמין יותר מאיזה ילד שקרא את מיסטרי ואומר לי מה לעשות.

זה שHB 9 התחילה איתך וזרמה איתך זה נחמד. גם איתי זרמו HB9 לפני שהייתי "בתחום" בכלל.
    אבל אתה אפילו לא היית ניגש ל9 הזאת שהכרתי.

זה אבסורדי אחי.
    נערך לאחרונה על ידי Cats Lover; 13-03-2012 בשעה 22:32.
    If you continue to do what you’ve always done,
    you’ll continue to get what you’ve always got
    and that means - no girls

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

א. אני לא קורא ספרים ובטח לא של פיקאפ
    ב. אני לא ילד פורומים
    ג. אני לא מבין שומדבר בפיקאפ ולא מתמייר להבין כי אני לא פיקאפר. בזה אתה צודק. כל ההודעות שלי נכתבות על סמך נסיון מיני ומעשי, לא יותר ולא פחות. נסיון שכמו שאמרת להרבה מפה אין וההודעות שלהם מבוססות על השטויות שהם קראו בבלוג של סניה ובאמת ובתמים מאמינים שזה מה שהולך במציאות..לא קשה להבדיל בינם לבין מישהו שאומר דברים שיש מאחוריהם נסיון כלשהו.
    ד. יש לי לייף סטייל שלא צורך ממני לגשת או לפחות לא לחפש את זה כמו נואש. שזה מה שאני רוצה ללמד אתכם להיות אבל אתם חושבים שאתם יותר חכמים מבעל נסיון. שלא תבין אותי לא נכון, אין לי בעיה לגשת אפילו עם זין שלוף למישהי ולהציע לי להזדיין איתי (ואתה תתפלא לשמוע איזה דברים אני מסוגל לעשות כי משעמם לי ואני מחפש תעסוקה לשעה~שעתיים). אבל למה שאעשה את זה? בזבוז זמן יקר שיכול ללכת לי למקומות יותר מועילים. כמו להכיר תחברות של הידידות שלי ולזיין להן תצורה
    ה. אני אומר את האמת ורק את האמת. גם לאנשים שהם כמו אחים בשבילי ותאמין לי אין לי הרבה אחים אני. זה למה יותר מעריכים אותי מאיזה שקרן צבוע.
    ו. תלוי באיזה אנשים מדובר.
    ז. על הכובעים והחשיבה המעוותת שצריך לגשת בשביל לזיין ולעשות סארג'ים כדי לבנות "בטחון עצמי" ושאינטרט מיותר וצריך "לצאת לסארג'ים" וש"ידידות זה מפגר צריך לסגור כמה שיותר"
    ח. לא קיבלתי תשובה לגבי רוטינות הDHV שלך, למה זה טוב? לא ראיתי עד היום אדם שלם עם עצמו שיושב וחושב על איזה סיפורים הוא יספר לבחורות שהוא יכיר (ואם הם שקריים אז זה בכלל עלוב)..עצם החשיבה על זה מראה כמה שמי שחושב על זה חסר בטחון ששם מסיכה של "אני הפרס ויש לי לייף סטייל מעניין" אבל בפועל הוא סתם חנון שמחפש את מי להרשים עם סיפורים שהוא חשב עליהם בבית, אמיתיים או לא.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 14-03-2012 בשעה 03:27.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,678 | הודעות: 8,198,271 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect