|
|
היה היו ב 6 בבוקר עוד 3 אזעקות
".It always seems Impossible until it's done"
ישראל צריכה גבולות בני הגנה, ומה שאתה בעצם בא לתת להם את הגדה המערבית, שליטה באזור גב ההר. (שככה תהיה סכנת הברחות, שלא נדבר שעם הרקטות הקיימות שיש להם הם יוכלו לפגוע במרכז ישראל (תל אביב, שדה התעופה)), השטח האווירי של המדינה יצטמצם וגם זה ממעיט מיוכלתו להתגונן כלומר מי שירצה להתקיף אותנו יוכל בקלות רבה יותר לפגוע בנו, ולפגוע קשה. במידה והם יקבלו מדינה ריבונית זה יהפוך לעזה 2.
שוב התחילו
לא נכון ,יש תוכנית על השולחן ואני בטוח שאין צורך להזכיר לך איך ח"כ לשעבר יוסי ביילין כמעט סיים אותה ובגלל שלא נתנו לה הזדמנות עד הסוף אז היא פשוט לא התממשה עדיין.
על פי ההעדפה שלך זה פשוט הזוי ,אתה מעדיף להאכיל מיליון וחצי פלסטינים בי"וש וכספך הפרטי או כל אזרח במדינה רק כדי לא לפגוע בבטחונה של המדינה?
אז זהו ,שאני לא מסכים עם ההעדפה הזו כי זה לא נכון ואף מסוכן ,אני מעדיף צבא סדיר ומדינה ריבונית שתוכל להגן עלי על פני מדינה דו לאומית עם רוב
ערבי בתוכה ,לא שטחים אסטרטגים ולא בטיח! ,זה שהטרור שולט ברצועה זאת רק שאלה של זמן וברגע שהממשלה תגיד עד כאן אז תשתיות החמאס והטרור יתפוגגו להם מעזה והרשות תשלוט גם ברצועה וגם בגדה ונגיע להסכם קבע איתם ,והסכם קבע ונצחון על פני הטרור יכולה להביא רק ממשלת שמאל ,והעובדות מדברות בעד עצמם.
נערך לאחרונה על ידי Daily; 11-03-2012 בשעה 15:26.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עאלק "זאת רק שאלה של זמן וברגע שהממשלה תגיד עד כאן אז תשתיות החמאס והטרור יתפוגגו "
אתה חיי בסרט קשה~...
אחי, הם שם והם לא הולכים לשום מקום,
זה לא דמוקרטיה - הם יורים במי שלא מסכים.
איזה שרוט אתה מיכאל, יש לך רעיון יפה,
אבל אם נחזיר את הגדה המערבית - טילים יפלו בתל אביב,
ואולי גם בשדה התעופה היחידי במדינת ישראל.
אתה באמת רוצה לסכן 5 מיליון יהודים,
בכך ש"רשתות הטרור יתפוגגו"?
:\
עריכה:
ת'יודע מה? אם רשתות הטרור יתפגגו אני מוכן בעצמי לפנות את כל המאחזים,
ולהחזיר להם ת'שטחים.
בסדר?
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 11-03-2012 בשעה 15:51.
One Shot - One Kill
עובדה שחומת מגן שיפרה את יחסינו עם ירדן ויצר שלום אמיתי עם הירדנים שהחזיק
בתקופה ההיא בצורה מאוד יעילה!
אני לא רואה שום סיבה שממשלת ישראל לא תלחם בטרור אם היא רוצה לחדור לשלום אמיתי
בינינו לבין הפלסטינים.
אבל הבעיה היא שממשלת ישראל המכהנת לא רוצה שלום ובטח שלא רוצה לראות את הרשות
מקימה מדינה פלסטינית אמיתית שחודרת לשלום מהסיבה הפשוטה ,והסיבה היא שהממשלה
הזו חלשה וממשלות ימין שמכהנות כאן לאחרונה לא עושות הרבה במיוחד כדי להחליש את שלטון
החמאס והטרור בעזה כדי להביא להתחזקות הרשות ,וכתוצאה מכך אין שלום ,יש ירי של שני
הצדדים וכמובן שאנחנו תקועים באותו מקום.
נערך לאחרונה על ידי Daily; 11-03-2012 בשעה 15:57.
כמו שנסוגנו מציר פילדלפי, ולאחר מכן זה נהיה מקור להברחות אמל"ח אותו דבר אם ניסוג מהשטחים של הגדה המערבית.
לא יודע אם אתה נאיבי או מה אבל אתה אומר פה דברים דיי הזויים. (אחד הסעיפים שאנחנו לא יושבים למו"מ איתם זה כי הם לא מכירים במדינת ישראל בכלל, אז שניתן להם שטחים?)
ד"א אני לא מבין לפי מה הם תובעים את השטח שבאזור פה בכלל.
ועוד סרטון מעניין