קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חשיפה כלבנית נכונה (איך לבנות לכלב ביטחון עצמי)
    על ידי עוט לשרמן בפורום בעלי חיים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-07-2013, 13:35
  2. בעייה של ביטחון עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-08-2007, 04:20
  3. משהו נחמד שמרא כמה ביטחון עצמי יכולה לשנות
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 00:05
  4. בעיית ביטחון עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 04:48
  5. חסר לך ביטחון עצמי? הנה כמה עצות
    על ידי יעל בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 15:58
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

שיפור ביטחון עצמי - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Mescaline צפיה בהודעה
    בולשיט.

זה למה אני שונא פיקאפ, כל קוקסיפוט שהלך לסדנאות של סניה הטמבל חושב שהוא יכול להביא כל אחת. וזה מזה לא נכון. אני אישית מכיר בחורה שאפילו לא המקסימום של הסטנדרטים שלי שתאכל פה כל אחד בלי מלח. ואני לא פותח תפה על בחורות שמנפנפות כל אחד כל עוד אתה לא מקושר לכל העולם ואמא שלו...

יש מעמדות בעולם הזה נשמה תאהב את זה או לא. כי אין באמת אנשים שנראים כמו יגאל שטארק הכפכף הזה שמביאים כוסיות, הכל טריק שיוויקי מעפן שמנסים למכור לכם.
    זה מה שאני שונא באנשים שחושבים שהם חכמים,
    אני דיברתי על הבנו שבבצפר שלו שבעיר שלו.
    אתה אומר לי שאם הוא ירצה איזה פקאצה ערסית עם קצת אגו הוא לא יוכל להשיג אותה כי ״היא מסתובבת עם המאאגניבים״?
    המחשבה של להביא את בר רפאלי זה בולשיט , הקטע הוא שלרוב למי שיש ביטחון עצמי נמוך מדמה כל מכוערת למלכת היופי ומינימום דוגמנית פלייבוי, והוא צריך להבין שרוב הבנות האלה הן ממוצעות מינוס שבאירופה לא היית משתין לכיוון שלהם וכן, יש לך סיכוי גדול להשיג אותן.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    זה מה שאני שונא באנשים שחושבים שהם חכמים,
    אני דיברתי על הבנו שבבצפר שלו שבעיר שלו.
    אתה אומר לי שאם הוא ירצה איזה פקאצה ערסית עם קצת אגו הוא לא יוכל להשיג אותה כי ״היא מסתובבת עם המאאגניבים״?
    המחשבה של להביא את בר רפאלי זה בולשיט , הקטע הוא שלרוב למי שיש ביטחון עצמי נמוך מדמה כל מכוערת למלכת היופי ומינימום דוגמנית פלייבוי, והוא צריך להבין שרוב הבנות האלה הן ממוצעות מינוס שבאירופה לא היית משתין לכיוון שלהם וכן, יש לך סיכוי גדול להשיג אותן.
    אני לא חושב שאני חכם, אני חכם. לפחות הרבה יותר מחבורה של כובעים שחושבים שאם הם הזרימו כונפות למזמזוזים הם יכולים להביא כל אחת שהם רוצים (ואני לא מדבר פה על בר רפאלי או מייגן פוקס אלא בחורות פשוטות שפשוט נראות בנזונה ויש להן כבוד עצמי והן לא זורמות עם הכובע הראשון שמתחיל איתן)

אנחנו לא באירופה. בעיה..
    חוצמזה אל תעשה תאירופאיות זולות. גם זה סוג של בולשיט. אם אתה כובע שנראה כמו יגאל שטארק גם בתאילנד אף אחת שנראית נורמלי לא תזרום איתך אין מה לעשות זה העולם נשמה תתמודד

ולא. אני לא ראיתי חננות פיקאפ מסתובבות עם בחורות כאלה וגם לא אראה. לא רק זה, אני עד לכל הגברים שמתחילים עם כאלה ואיך שהן מנפנפות אותם. שאתה חבר של מישהי עם אגו יותר נפוח משלך אתה שם לב שמה שהפיקאפ מוכר לכם זה טריק שיווקי מפגר. ולי אישית יצא לראות כובעים מתחילים עם מישהי שהייתה איתי באותו ערב, אין דבר יותר מצחיק מזה. לכאלה מגיעים רק דרך מעגלים חברתיים - ככה שלהיות אחד עם 3 חברים חנונים וללכת עם כוסיות זה לא משהו שקורה במציאות.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-03-2012 בשעה 18:02.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אין "דרך" אחי, אין איזה תרגיל שהוא יעשה כל יום והופ הוא בעל בטחון עצמי שופע,
    הדרך היחידה הקיימת היא מעקב עצמי, אתה עוקב אחרי מה שאתה עושה, אתה בודק מתי אתה חסר בטחון, אתה חושב עם עצמך
    איך אתה משפר את זה, ובפעמים הבאות אתה תשפר את זה.
    מעקב כזה לוקח הרבה זמן, אבל הוא שווה את זה, בסופו של דבר אתה נשאר עצמך ולא שם מסיכה של איזה פיקאפר שעושה תוכניות משונות.

שווה לנסות חברים, תשקיעו תזמן שלכם על דברים טובים ויעילים כאלה, לא על תכניות מוזרות והטרדת אנשים ברחוב.
    אני לא מסכים איתך.
    גם מה שאתה הצעת זאת בעצם דרך לשפר את הביטחון העצמי.
    למה הדרך שלך יותר טובה מדרכים אחרות? למה אתה שולל את DC או כל דרך אחרת לשיפור ביטחון עצמי?
    תחפש באינטרנט ותראה שיש המון דרכים ושיטות לשיפור הביטחון העצמי.
    אני חושב שכל אחד צריך לקחת את מה שמתאים לו וליישם את זה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SeDuctor צפיה בהודעה
    אני לא מסכים איתך.
    גם מה שאתה הצעת זאת בעצם דרך לשפר את הביטחון העצמי.
    למה הדרך שלך יותר טובה מדרכים אחרות? למה אתה שולל את DC או כל דרך אחרת לשיפור ביטחון עצמי?
    תחפש באינטרנט ותראה שיש המון דרכים ושיטות לשיפור הביטחון העצמי.
    אני חושב שכל אחד צריך לקחת את מה שמתאים לו וליישם את זה.
    נשמע לך בכלל הגיוני לשאול 100 אנשים ברחוב מה השעה כדי לפתח בטחון עצמי?! באמת נראה לך שככה עושים את זה?!
    לא ידוע מה האכיל אתכם בכל כך הרבה בולשיט, אבל ככה אלפות לא מתנהגים, ככה אנשים שמזיינים לא מתנהגים,
    נכון אתם לא אלפות, נכון אתם לא מזיינים, תנסו לפחות להידמות להם, כמובן שאל תעופו על עצמכם ולעשו פוזות של ילדים בגן,
    אבל השאיפה שלכם היא להיות אלפות אז תנהגו כמו אלפות, אף אחד לא רוצה להיות פיקאפר תאמינו לי (ראו ערך סניה, אתם לא רוצים להיות כמוהו)
    אז תפסיקו עם הזיוני שכל האלה ותתחילו לחשוב בהיגיון, אני רואה כל מיני יצורים עושים את השטויות האלה וזה לא נגמר טוב אף פעם
    נערך לאחרונה על ידי -Pumba-; 12-03-2012 בשעה 20:53.

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אני לא חושב שאני חכם, אני חכם. לפחות הרבה יותר מחבורה של כובעים שחושבים שאם הם הזרימו כונפות למזמזוזים הם יכולים להביא כל אחת שהם רוצים (ואני לא מדבר פה על בר רפאלי או מייגן פוקס אלא בחורות פשוטות שפשוט נראות בנזונה ויש להן כבוד עצמי והן לא זורמות עם הכובע הראשון שמתחיל איתן)

אנחנו לא באירופה. בעיה..
    חוצמזה אל תעשה תאירופאיות זולות. גם זה סוג של בולשיט. אם אתה כובע שנראה כמו יגאל שטארק גם בתאילנד אף אחת שנראית נורמלי לא תזרום איתך אין מה לעשות זה העולם נשמה תתמודד

ולא. אני לא ראיתי חננות פיקאפ מסתובבות עם בחורות כאלה וגם לא אראה. לא רק זה, אני עד לכל הגברים שמתחילים עם כאלה ואיך שהן מנפנפות אותם. שאתה חבר של מישהי עם אגו יותר נפוח משלך אתה שם לב שמה שהפיקאפ מוכר לכם זה טריק שיווקי מפגר. ולי אישית יצא לראות כובעים מתחילים עם מישהי שהייתה איתי באותו ערב, אין דבר יותר מצחיק מזה. לכאלה מגיעים רק דרך מעגלים חברתיים - ככה שלהיות אחד עם 3 חברים חנונים וללכת עם כוסיות זה לא משהו שקורה במציאות.
    אבל אתה תמיד לוקח את זה לקיצונייייייייייייי
    מה פאקינג יגאל שטרק קשור מי מכיר אותו מישהו אמר שהוא זיין על?
    רק אמרתי שלא יתפוס מכל מכוערת איזה מלכת עולם למה זה בדר"כ מה שילדים וגם חברים שלי עושים, וואלה אתה רואה איזה כונפה בשכבה ואתה שומע 4 חברים שך אומרים "וואי וואי איזה כוסית אין לי סיכוי איתה"

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    נשמע לך בכלל הגיוני לשאול 100 אנשים ברחוב מה השעה כדי לפתח בטחון עצמי?! באמת נראה לך שככה עושים את זה?!
    לא ידוע מה האכיל אתכם בכל כך הרבה בולשיט, אבל ככה אלפות לא מתנהגים, ככה אנשים שמזיינים לא מתנהגים,
    נכון אתם לא אלפות, נכון אתם לא מזיינים, תנסו לפחות להידמות להם, כמובן שאל תעופו על עצמכם ולעשו פוזות של ילדים בגן,
    אבל השאיפה שלכם היא להיות אלפות אז תנהגו כמו אלפות, אף אחד לא רוצה להיות פיקאפר תאמינו לי (ראו ערך סניה, אתם לא רוצים להיות כמוהו)
    אז תפסיקו עם הזיוני שכל האלה ותתחילו לחשוב בהיגיון, אני רואה כל מיני יצורים עושים את השטויות האלה וזה לא נגמר טוב אף פעם
    וואלה כן אחי, יש אנשים שזה מה שטוב להם.
    מה אתה מקשר עכשיו דברים לא קשורים של אלפות, סניה וזיונים? אני מדבר איתך על נטו ביטחון עצמי או לפחות פחד גישה.
    לך מתאים משהו אחד בזמן שלאחר מתאים משהו אחר, מי אתה שתשלול את הדרך שלו, הא?!
    מי שעף פה על עצמו זה אתה שאתה תופס יותר מידי תחת על אנשים שרק התחילו בתחום ומנסה להראות סמכותי, אז תשמע לי טוב -
    כל בן אדם זה בפני עצמו, מה שמתאים לך לא מתאים למישהו אחר.
    אני מכיר אנשים שאין להם את האומץ אפילו לשאול בחורה מה השעה כשיש להם שעון ביד, או סתם לשאול מישהו זר את הכיוון כשהם לא יודעים.
    אנשים כאלה צריכים להתחיל מאפס, ואם זה אומר להתחיל מלשאול גברים מה השעה, אחר כך לעבור לזקנות ואז לשאול בחורות מה השעה, וזה הדרך הלגיטימית עבורם, מי אתה שתגיד להם שזה לא בסדר?!
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ואני מכיר אנשים שהיו כאלה והשתנו בלי לעשות סארג' אחד ובלי לדעת מזה פיקאפ ומזה DC או שטויות אחרות. והתחילו באמת לזיין ולא לזיין בשכל

ברגע שתענה לעצמך על השאלה איך הם השתנו תראה את האור.
    רמז - לא, לא עזרתי להם. לפעמים עשיתי אפילו די ההפך (אבל בקארמה טובה)
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-03-2012 בשעה 22:07.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

ואני מכיר אנשים שהיו כאלה והשתנו בלי לעשות סארג' אחד ובלי לדעת מזה פיקאפ ומזה DC או שטויות אחרות. והתחילו באמת לזיין ולא לזיין בשכל

ברגע שתענה לעצמך על השאלה איך הם השתנו תראה את האור.
    רמז - לא, לא עזרתי להם. לפעמים עשיתי אפילו די ההפך (אבל בקארמה טובה)
    אחי אז בוא תגיד לנו, איך הם השתנו?
    אתה רומז שהם עבדו קשה והתמידו במטרה? או שאתה חותר למשהו אחר?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Idan64 צפיה בהודעה
    אחי אז בוא תגיד לנו, איך הם השתנו?
    אתה רומז שהם עבדו קשה והתמידו במטרה? או שאתה חותר למשהו אחר?
    תחשוב לבד

פיקאפ וסארג'ים זאת הדרך הכי פחות טובה לשינוי ושיפור עצמי. קיימות עוד אלפי דרכים שאתם אפילו לא מודעים להן.

חלק מהן אני מעוניין ללמד אתכם אבל רק בפורום מתקדמים. לא פה.

אני מקבל גישה למתקדמים - אתם מקבלים ממני ידע ונסיון אמיתי מה שאין לסניה וליגאל שטארק ושאר הכובעים.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

תחשוב לבד

פיקאפ וסארג'ים זאת הדרך הכי פחות טובה לשינוי ושיפור עצמי. קיימות עוד אלפי דרכים שאתם אפילו לא מודעים להן.

חלק מהן אני מעוניין ללמד אתכם אבל רק בפורום מתקדמים. לא פה.

אני מקבל גישה למתקדמים - אתם מקבלים ממני ידע ונסיון אמיתי מה שאין לסניה וליגאל שטארק ושאר הכובעים.
    כולך רק דיבורי סרק
    אפילו טיפ אחד הכי קטן שיכול להיות אתה לא מביא
    אם על פי דיבורים של "אני יודע אבל לא מספר בפורום הזה" אתה חושב שתגיע לאנשהו בחיים אתה טועה
    צריך להגיע גם לדיבורים התכלס
    אתה במיוחד כי התחלת כחנון כבד את הפוסטים שלך פה אלא אם כן מישהו אחר רשם תחת המשתמש הזה

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

הרשו לי בבקשה לנצל את נושא הפוסט ולומר שכבר היו דיונים העוסקים בביטחון עצמי, אחד מהם היה הדיון הבא בפורום אותו אני מנהל:
    http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7226035

אם יהיה לכם כוח לקרוא אותו, אתם תגלו שלמעשה רץ שם דיון במיטבו והתווספו נקודות כמו חרוזים היוצרים שרשרת.
    הבעיה שאותו הדיון נפסק בכך שרצינו לספק צעדים/מדריכים/מאמרים או שיטות למיניהן לפתח כל נקודה ובכך לספק דרך לבניית ביטחון עצמי, שלם ומיטבי.

זה לא שהנושא הופקר, אך אני אישית התחלתי להיות טיפה "עסוק" יותר כך שקשה לי לספק מידע איכותי ומושקע על נושא כלכך חשוב כמו ביטחון עצמי, כפי שהבטחתי לעשות באותו הפוסט. בגלל זה אני פונה אליכם, אם הנושא חשוב גם לכם, זה יעזור לכולנו שכל אחד יקח לעצמו נקודה אחת מהרשימה לבניית ביטחון עצמי שנוצרה באותו דיון שפרסמתי ויספק את הדרך האישית שעובדת לו (לא שיטה ששמעתם עליה והיא נשמעה מתוחכמת אלא כזאת שפשוט עובדת לכם ופועלת בחייכם). כך נוכל לבסוף לאחד את כל מה שנראה לנו מספיק יעיל, לנפנף את מה שנראה פחות יעיל ובכך ליצור "מדריך" איכותי ברמה גבוהה שיספק דרך לבניית ביטחון עצמי אמיתי וחזק. בואו ונשתמש במיטב המוחות האיכותיים של שני הקטגוריות וגם לספק סוף סוף משהו מעשי שאפשר להפיק ממנו תועלת ולא רק הנחות ודעות שמועברים כאן כמו אוויר.

נ.ב. - הכוונה לביטחון עצמי שלם במלוא מובן המילה, בחיים בכלל, ולא רק האומץ לגשת או לנשק בחורה..

שבת שלום לכולנו
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 17-03-2012 בשעה 13:35.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    כולך רק דיבורי סרק
    אפילו טיפ אחד הכי קטן שיכול להיות אתה לא מביא
    אם על פי דיבורים של "אני יודע אבל לא מספר בפורום הזה" אתה חושב שתגיע לאנשהו בחיים אתה טועה
    צריך להגיע גם לדיבורים התכלס
    אתה במיוחד כי התחלת כחנון כבד את הפוסטים שלך פה אלא אם כן מישהו אחר רשם תחת המשתמש הזה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חנון כבד יאהבל?
    אני רושם פה דברים כמסווה ולא רוצה שתגלו את האמת על מי שאני ויש חלק מהאמת עלי כרגע בפורום מתקדמים בואו נגיד את זה ככה יש דברים שלא כדאי לכם לדעת חחחחחחחחחחחחח
    חלק מהאמת שאתם לא יודעים זה שאף פעם לא באמת הייתי כמוכם הכל רצף של טעויות של גורמים חזקים ממני וממך אבל בקטנה

דיבורי סרק? בוא תסביר לי תעובדה שיש לי תלמיד שכרגע מזיין יותר מכל הפורום ביחד ולפני רק כשנה וחצי הוא באמת היה "חנון כבד" (מה שאתם חושבים שאני) ובוא תסביר לי שאפילו בפורום הזה כתבתי מדריכים שאשכרה עזרו לאנשים ושינו אותם ובזכותם הם הכירו בחורות ואנשים מתאימים והפסיקו להסתובב בעזריאלי עם 3 חברים חנונים ולעשות סארג'ים? עשיתי מה שסניה הקוקסיפוט שלכם לא עשה במשך שנים אה? תחפש אנשים שאמרו לי תודה על מה שעשיתי פה תמצא בשפע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח קנאים תחיו ותסבלו מה לעשות שאני גאון והכובעים שלכם אהבלים? חחחחחחחחחחחחחחחחח

אם אני הייתי חנון כבד בוא תסביר לי איך החיים שלי היו דבש בתיכון והדבר האחרון שאפשר היה לקרוא לי זה "חנון"? בחיית רבאק אני מאחל לכל הגברים בעולם להיות "חנונים" כמו שהייתי בתיכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חנון כבד עלק סעסע
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 17-03-2012 בשעה 15:41.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חנון כבד יאהבל?
    אני רושם פה דברים כמסווה ולא רוצה שתגלו את האמת על מי שאני ויש חלק מהאמת עלי כרגע בפורום מתקדמים בואו נגיד את זה ככה יש דברים שלא כדאי לכם לדעת חחחחחחחחחחחחח
    חלק מהאמת שאתם לא יודעים זה שאף פעם לא באמת הייתי כמוכם הכל רצף של טעויות של גורמים חזקים ממני וממך אבל בקטנה

דיבורי סרק? בוא תסביר לי תעובדה שיש לי תלמיד שכרגע מזיין יותר מכל הפורום ביחד ולפני רק כשנה וחצי הוא באמת היה "חנון כבד" (מה שאתם חושבים שאני) ובוא תסביר לי שאפילו בפורום הזה כתבתי מדריכים שאשכרה עזרו לאנשים ושינו אותם ובזכותם הם הכירו בחורות ואנשים מתאימים והפסיקו להסתובב בעזריאלי עם 3 חברים חנונים ולעשות סארג'ים? עשיתי מה שסניה הקוקסיפוט שלכם לא עשה במשך שנים אה? תחפש אנשים שאמרו לי תודה על מה שעשיתי פה תמצא בשפע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח קנאים תחיו ותסבלו מה לעשות שאני גאון והכובעים שלכם אהבלים? חחחחחחחחחחחחחחחחח

אם אני הייתי חנון כבד בוא תסביר לי איך החיים שלי היו דבש בתיכון והדבר האחרון שאפשר היה לקרוא לי זה "חנון"? בחיית רבאק אני מאחל לכל הגברים בעולם להיות "חנונים" כמו שהייתי בתיכון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חנון כבד עלק סעסע
    חחחח אז למה כול העריכות?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחח אז למה כול העריכות?
    עניתי לך מקודם - אני לא רוצה שאנשים יגלו "דברים"

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

עניתי לך מקודם - אני לא רוצה שאנשים יגלו "דברים"
    למה?
    לא יודע מה על מה אתה מדבר בכול הפוסטים שלך בפורום מתקדמים
    אבל מה שהיה לפני העריכות אלה לא בדיוק דברים שהייתי מתגאה בהם...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,163 | הודעות: 8,173,750 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect