קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 12-07-2008, 16:55
  2. מה צריך לעשות כדי שהיה פה פעילות יותר גדולה?
    על ידי shlomi7570 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 29-07-2007, 23:49
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-04-2007, 22:33
  4. מה צריך לעשות כדי לראות הודעות באטרף+
    על ידי MAstul בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 21-08-2006, 20:33
  5. מה אני צריך לעשות כדי להתרחב?
    על ידי PsyKick בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 05-07-2006, 13:53
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 23 מתוך 23

מה צריך לעשות כדי להצליח בחיים? - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    פרקטיקה שלי?טאי צ׳י ומדיטציה.30 דקות ביום מספיקות לי כדי לעשות מאושר ורגוע מבפנים.30 דקות של הרגשה שאי אפשר פשוט להסביר לך במילים.
    יום טוב לך מיסטר טיפ
    עריכה:זה לא מביא אותי רק להרגשות טובות אלא גם לתוצאות.(לא טובות ולא רעות)
    כיף לשמוע שיש אנשים שזה עובד להם
    תוכל בהזדמנות לכתוב לנו טיפים, מסקנות, הערות או כל דבר שאתה רואה לנכון בכל הקשור למדיטציות, לעולם הרוחני ול"דרך הרוגע" כמו שאומרים? אני מאמין שנוכל ללמוד ממך המון.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 20-03-2012 בשעה 00:23.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    כיף לשמוע שיש אנשים שזה עובד להם
    תוכל בהזדמנות לכתוב לנו טיפים, מסקנות, הערות או כל דבר שאתה רואה לנכון בכל הקשור למדיטציות, לעולם הרוחני ול"דרך הרוגע" כמו שאומרים? אני מאמין שנוכל ללמוד ממך המון.
    כן,טיפ ראשון:למי שיש מטרות אגואיסטיות ורוצה להתשמש בשיטות האלה,להתרחק מי זה.כי כמו שזה יכול להועיל לך בחיים ולהפיק דברים טובים מי זה,זה יכול להיות גם מסוכן.הסינים טוענים שצ׳אקרת הביטוי (רגשות ומחשבות) הוא בצבע כחול.אז עשיתי ניסוי,שמתי חולצה כחולה במשך יומיים שלוש כדי שזה יפתח לי את הצאקרה הזאת,ובאותם הימים באמת התבטאתי בהרבה יותר קלות,התחברתי יותר לאח שלי ונהינו יותר קרובים (כמה שנים אני חי איתו וזה אף פעם לא קרה).בגלל שאני עושה מדיטציה כמעט כל יום אני יושן הרבה יותר טוב והיום חלמתי שאני יוצא מהגוף שלי ומסתכל על עצמי מלמעלה (קוראים לזה astral projectiob) אבל אולי זה לא היה זה בגלל שחשבתי על זה די הרבה לפניי שנרדמתי...עכשיו אני מנסה לפתוח את העין השלישית שלי (pineal gland) וזה תחת ניסוי כרגע לראות אם זה חרטוט או לא...
    המאסטר שבנה את שיטת הטאי צ׳י שלנו משך אחריו יותר מ 40 אלף מורים איתו והיום השיטה שלנו נמצאת יותר מ 26 ארצות,אתם מבינים כמה כוח והשפעה היה צריך להיות רק לבנאדם א-ח-ד?וזה לא רק מי שבנה את שיטת הטאי צ׳י שלנו זה גם המורה שמלמד אותי אישית(היה ראש הממשלה של כל בתי הספר) וסטב ג׳ובס???היה הרבה יותר עמוק בתוך כל הפילוסופייה ודרך החיים הזאת ותראו לאן הבנאדם הגיע...יש עוד הרבה אנשים שתומכים בפילוסופייה הסינית אבל הרשימה ארוכה אז מי שמעוניין יכול לעשות חיפוש בגוגל.ומה שעוד יותר מדהים בעולם הזה שגיליתי לא מזמן וזה באמת השאיר אותי עם הרבה שאלות מחשבות,זה אנשים שעברו את ה near death experience ואלה שנחטפו ונעלמו ואז חזרו פיתחו איזה שהיא רוחניות והם ברמה הרוחנית כמו סיני שמתרגל מדיטצייה כל החיים שלו...מי שמאוד סקפטי לגביי מה שכתבתי פה ,יכול לראות את הסרט the spirit molecule שמדבר יותר על המדע שבכל הרוחניות,מתמטיקאים וכל מיני פסיכולוגיים מתראיינים ומספרים.
    יש לי עוד הרבה דברים שגיליתי והתנסתי ורציתי לחלוק איתכם פה אבל אני מרגיש שההודעה הזאת בחיים לא תגמר,ומי יודע אולי יום אחד אני אפרסם מדריך כשאני יבין יותר לעומק את הנושא כי זה ריפרוף קטן ואפילו לא העברתי ריפרוף על כל הדברים שהיה לי להגיד.לכן אני מסיים את ההודעה הזאת במשפט שאולי לא ממש קשור אבל די אהוב שהמורה שלי אמר לי.
    תסתכל אבל אל תראה.
    תקשיב אבל אל תשמע.
    יום טוב כולם ותהנו (מהחיים)

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

בסך הכל כל התשובות שאתה מחפש נמצאות בספרים או בסמינרים הנכונים, בהקלטות הנכונות וכו'...
    אתה לא יכול להשוות מחקרים על המצויינות האנושית ומה יוצר אותה, או איך לשפר את החיים ואיכותם, על שיחה עם ילדים בני 17 שלא מחזיקים בידע שאתה מחפש מבלי בכלל לדעת עם מי אתה מדבר...
    זה בסך הכל המסר שאני מנסה להעביר לך....
    אנשים לפניך מצאו את רוב התשובות שאתה מחפש ומהם אתה צריך לקבל את התשובות, לא מילדים שעדיין דנים על משמעות החיים.
    ספר, הקלטה, סמינר ומה שזה לא יהיה.... משנה חיים לטובה פי 1000 ממה שאתה עושה בורום הזה, ואה בן 23 גבר.... להעביר את הזמן סתלבט סתם ער ממזמן אצלך..

ציטוט נכתב במקור על ידי dodli669 צפיה בהודעה
    בסך הכל כל התשובות שאתה מחפש נמצאות בספרים או בסמינרים הנכונים, בהקלטות הנכונות וכו'...
    אתה לא יכול להשוות מחקרים על המצויינות האנושית ומה יוצר אותה, או איך לשפר את החיים ואיכותם, על שיחה עם ילדים בני 17 שלא מחזיקים בידע שאתה מחפש מבלי בכלל לדעת עם מי אתה מדבר...
    זה בסך הכל המסר שאני מנסה להעביר לך....
    אנשים לפניך מצאו את רוב התשובות שאתה מחפש ומהם אתה צריך לקבל את התשובות, לא מילדים שעדיין דנים על משמעות החיים.
    ספר, הקלטה, סמינר ומה שזה לא יהיה.... משנה חיים לטובה פי 1000 ממה שאתה עושה בורום הזה, ואה בן 23 גבר.... להעביר את הזמן סתלבט סתם ער ממזמן אצלך..
    אני מסכים איתך שצריך ללמוד מאלו שעשו את זה בעבר.
    אני לא חושב שאתה טועה, אבל אני חושב שגם לילדים בני 17 יש המון מה לתרום מהידע שלהם.
    כפי שנאמר: "איזהו חכם? הלומד מכל אדם."

אין נוסחת קסם להצלחה אבל יש דברים שאפשר ורצוי לעשות כדי להצליח יותר בחיים ולהעלות את הסיכויים שלך ביחס לאחרים.
    אכתוב פוסט בנושא בקרוב, אני מקווה שהוא יעביר את המסר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

זומבים של "הצלחה" .
    אדם בא ואומר "אני רוצה להצליח" שואלים אותו "אוקיי , עכשיו אתה מצליח .. מה עכשיו ?" "אז עכשיו אני מאושר" .
    יותר מידי גורמים בעלי אינטרסים דחפו לכם את המושג הצלחה כמושג חופף לאושר .
    אז אולי אני לא יצליח בחיים , אולי אני יסיים נרקומן , אבל אם אני יהיה נרקומן מאושר אז אין לי בעיה להיות נרקומן .

זין על הצלחה .
    אני בא להנות מהחיים , לראות את כל היופי שיצרו סביבי , להנות מההתגברות על מכשולים ולעשות דברים שבחיים לא חשבתי שאני מסוגל , שגם בגיל 40 אני יוכל לעשות מעשה מסוים ולהגיד "וואלה , את זה לא ידעתי שאני מסוגל לעשות/את ההרגשה הזאת אף פעם לא חוויתי" .

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תלוי, אם הצלחה היא באמת מביאה אושר? אני חושב שאם מתארים את הצלחה כדבר שמשפיע על החיים שלנו זה לא נכון
    כי הצלחה תמיד באה והולכת, אך מה שכן לא נעלם, זה שאתה תמיד מתמיד בדברים שאתה רוצה להשיג, וגם שאתה יודע להנות עם מה שאתה עושה ואם מה שאתה עושה זה משמח אותך? זה שונה מסתם להיות מיליונר "ולהצליח" אבל איכשהו אחרי הכל, אתה עדיין מחפש משהו ורודף אחרי משהו, שתגיע למצב שאתה מבין שאתה רק רדפת אחרי משהו שכבר היה לך פה, אז בעצם הצלחה יכולה להיות כל דבר, הכל אפשרי, האושר אמיתי תמיד נמצא פה, לא משנה מה אתה מנסה להשיג ומה שנראה לך בלתי אפשרי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

הצלחה= לדעת שאני קם למציאות שאני אוהב.
    מציאות שאני עושה בא דברים שמאתגרים אותי.->פיתוח בהנדסה.
    מציאות שאני אוהב את האנשים סביבי.
    מציאות שאני לא מבזבז בה את הזמן.
    מציאות שאני תורם בה לחברה ולמקום שאנו חיים בו.
    מציאות שאני חופשי מהלחץ של החברה.->כסף
    תהנו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

אתה יודע מה... יש לי תשובה בשבילך.
    ללמוד

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,581 | הודעות: 8,174,168 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect