קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. [סרטון] עם בינייני התאומים היו קצת יותר גמישים,
    על ידי Pumba בפורום סרטונים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-11-2011, 01:11
  3. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 03:34
  4. חבר'ס-קצת NBA כמו בימים הטובים שכולם היו מפסידים...
    על ידי Fabio בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 10-12-2005, 19:04
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

קצת אינפורמציה שחברות הטבק לא היו רוצות שתדעו - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    י
    גם אם אתה הכי צודק בעולם, אין סיבה להשתמש בביטויים פוגעניים כאלה ואבקש ממך לחדול מכך.

אנשים פשוט נהנים לעשן, על אף שהם מודעים לנזקים ולמרות האזהרות שקיימות על כל קופסאות הסיגריות חלק לא מובטל מהאוכלוסייה בוחר לעשן.

החוק למניעת עישון במקומות ציבוריים נתפס בעייני בעבר כרדיפת מעשנים חסרת בסיס ותכלית, לאחרונה נחשפתי לניסוי אמפירי שמציג את מידת הרעלים באוויר בתחנת אוטובוס מסעדה וכלוב העישון. בנתבג. כשמעשנים האוויר הרבה יותר מזוהם ואכן העישון הפסיבי גורם לנזקים גם למי שלא בחר לעשן. למעשה כמות הגזים הרעילים בכלוב העישון בנתב״ג גבוה מרמת הרעלים שיוצאים מצינור המפלט של אוטובוס.
    ההנאה מהעישון היא פסיכולוגית באופן טהור. ברגע שהסטיגמה של עישון שהוא מהנה תהפוך לשעישון הרסני ולא תהיה פוזה בעישון אנשים יפסיקו לעשן.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי _Anonymous_ צפיה בהודעה
    יודעים גם יודעים. אבל שיטות הפחדה מה שנקרא אלו השיטות הכי גרועות לגרום למעשנים להיגמל. תפחיד מעשן, והדבר הראשון שהוא יעשה זה להדליק סיגריה.
    אין ספק שהמידע שמופיע באשכול הזה לא יגרום לרוב המעשנים להפסיק.
    אבל אם מישהו נכנס בפעם הראשונה לפורום הזה כי הוא חושב על להתחיל לעשן, אז אולי הצלתי אותו ממלכודת העישון.
    מדי שנה מתים בישראל כ-‎10,000 איש מעישון. מתוכם כ-‎1,500 מתים מנזקי העישון הכפוי (פסיבי), פי 3 ממספר ההרוגים בתאונות דרכים.

הצטרפו גם אתם למאבק! נוער נגד עישון https://www.facebook.com/NoSmokingTeen

לא סביר. אנשים שמחליטים להתחיל לעשן יודעים שרוב הסיכויים שהם יתמכרו ושזה יהרוג אותם בשלב מסויים. אבל לאנשים לא אכפת מעתיד שאולי יקרה או שאולי לא יקרה עוד 40 שנה. ויש גם סיכוי טוב שעוד 40 שנה יהיה טיפול יעיל לסרטן ולכל שאר המחלות שנגרמות מעישון.

לא סביר. אנשים שמחליטים להתחיל לעשן יודעים שרוב הסיכויים שהם יתמכרו ושזה יהרוג אותם בשלב מסויים. אבל לאנשים לא אכפת מעתיד שאולי יקרה או שאולי לא יקרה עוד 40 שנה. ויש גם סיכוי טוב שעוד 40 שנה יהיה טיפול יעיל לסרטן ולכל שאר המחלות שנגרמות מעישון.
    זה לא המקום הראשון שבו אני מפרסם חומרים מהסוג הזה, ואני היום יודע בוודאות ששכנעתי ילדים לא לעשן. שים לב לתגובות שונות שקיבלתי:

וואלה, הבנתי.
    יש לי חבר בגילי (בן 14) מעשן סיגריות, נרגילות שותה וכ'ו והוא מציע לי כל הזמן ואני כל הזמן מתאפק שלא לקחת שאכטה ואין זה הורג אותי מבפנים אבל אחרי שראיתי תסירטון לא האמנתי מה הסיגריה מסוגלת לעשות, מסתבר שהמון אנשים בעולם "עיוורים" .
    תודה רבה לך! מקווה שלא אגע בשום סיגריה בחיי!
    תודה על הפרסום ידעתי שסיגריה מזיקה מאוד אבל לא עד כדי כך
    אני לא מאמין שעישנתי את החרא הזה שנתיים וחצי "-.-

מזל שאני לא מעשן,
    ואני גם ינסה להפיץ את זה כמה שיותר

בחיים לא ניסיתי לעשן ואני לא אנסה וזה רק גרם לי לרצות להקיא עוד יותר

נערך לאחרונה על ידי DxCK; 12-04-2012 בשעה 17:09.
    מדי שנה מתים בישראל כ-‎10,000 איש מעישון. מתוכם כ-‎1,500 מתים מנזקי העישון הכפוי (פסיבי), פי 3 ממספר ההרוגים בתאונות דרכים.

ואללה אחי תהנה מהחיים , אנשים מעשנים וחיים עד גיל 91 , ויש אנשים שלא מעשנים ושותים ומתים בגיל 20 אז תנצל כל רגע.
    אם זה עושה לאנשים טוב תעזוב אותם

על זה נאמר מי שלא מעשן מת בריא

על זה נאמר מי שלא מעשן מת בריא
    חחח, המשפט נכון לחלוטין, והנה ההסבר:

אנשים רבים נוספים שעליהם אין סטטיסטיקה מסודרת חולים במחלות קשות בגלל עישון פעיל או כפוי.
    איכות חיים ירודה - החולים במחלות אלה לרוב מוגבלים במגוון תחומי חיים ועוברים טיפולים קשים עם תופעות לוואי קשות.
    - לדוגמא טיפולי כימותרפיה נגד סרטן.
    חלק גדול מהמעשנים החולים במחלות אלה לא מפסיקים לעשן למרות המחלה, וכך מצבם רק מחמיר.

לא מאחל לאף אחד...

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:50.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,303 | הודעות: 8,199,896 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect