נכתב במקור על ידי tomer099 יש עובד אתמול בלילה קיבלתי תשלום ואז עכשיו עשיתי עוד משימה וקיבלתי ישר נכתב במקור על ידי .Ikky Lanzani קיבלתי מהם כבר שני תשלומים מאוד מומלץ האתר הזה נכון? בהצלחה לכם!!!
נכתב במקור על ידי HaifaForEver מאוד מומלץ האתר הזה נכון? בהצלחה לכם!!! הורדתי את הBABYLON הזה וזה עוד ברשימה של הPEDING. כבר מאתמול זה ככה, למה?
נכתב במקור על ידי .Ikky Lanzani הורדתי את הBABYLON הזה וזה עוד ברשימה של הPEDING. כבר מאתמול זה ככה, למה? אין לי מושג, תחכי עד מחר אם לא אז תשלחי להם הודעה לתמיכה הם יטפלו בזה.
נכתב במקור על ידי HaifaForEver אין לי מושג, תחכי עד מחר אם לא אז תשלחי להם הודעה לתמיכה הם יטפלו בזה. אוקי
תודה אחי
עשיתי אתמול מלא משימות (בערך עשר) ועוד לא קיבלתי כסף....
בברכה Mr.Guy מנהל מדריכים וטיפים, תוספים להורדה.
נכתב במקור על ידי Mr.Guy עשיתי אתמול מלא משימות (בערך עשר) ועוד לא קיבלתי כסף.... צריך לחכות שיאשרו אותם... זה אמור לקחת בערך חצי שעה, זה יכול להיות גם יותר אבל כמעט תמיד זה חצי שעה.
נכתב במקור על ידי HaifaForEver צריך לחכות שיאשרו אותם... זה אמור לקחת בערך חצי שעה, זה יכול להיות גם יותר אבל כמעט תמיד זה חצי שעה. אחי עשיתי את המשימות אתמול בעשר בלילה
עשיתי תמשימות שילשום לא אישר עדיין =\ האתר מוריד פעילות מבאס
ערכתי לא משנה מה שרשמתי! בקיצר נירשמתי איפה אני מוצא את הדברים שצריך להירשם!??!?!!?!? על מה לילחוץ תן מדריך תן משהו!
נערך לאחרונה על ידי Galbarami123; 17-04-2012 בשעה 16:59.
האתר ניסגר באסה =\
הוא נפל, והאדמין דווקא די חמוד. אני אברר איתו אם האתר יחזור
נכתב במקור על ידי .Ikky Lanzani הוא נפל, והאדמין דווקא די חמוד. אני אברר איתו אם האתר יחזור סבבה תעדכני אותי עם יחזור
האתר לא עולה לי למה ??
נכתב במקור על ידי DardaStefaNNN סבבה תעדכני אותי עם יחזור נכתב במקור על ידי pitamar531 האתר לא עולה לי למה ?? האדמין ענה לי כבר אמרתי שהוא חמוד?? The site is currently offline, hopefully it will be back up soon.
חוקי הפורום