|
|
לקנות חצי מיליון מסטיקים.
הינה דברים לרכוש:
1. Audi R8
2. דירה
3. כדור פורח
4. אבזור לדירה
5. יאכטה
6. סוס
לגבי הלבשה ואוכל לא צריך להגיד משהו
הינה דברים לבזבז עליהם חצי מיליון:
1. למצוא הומלס ברחוב ולשלם לו כדי שיעשה דברים
2. להרים מסיבה מטורפת שידברו עליה בCNN
3. להיכנס לבר ולהזמין את ככווללםם לשוט
4. להיכנס לאיזה חנות בגדים ולקנות כל מה שיש שם
זה פשוט הדברים שאני מתכנן לעשות..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
כולכם מומחים הייתי בארהב ובקנדה זול זול אבל אתה לא יכול לעשות הרב עם חצי מיליון שקל שם כי זה יוצה בערך 170אלף דולר
חסר עוד 80 אלף דולר לבית ממוצע למרות שגם שם יש שכונות עוני עם בתים של 25-50 אלף דולר
עריכה: הייתי קונה מניות בצורה חכמה כדי לעשות עוד כסף יחכמים :-\
נערך לאחרונה על ידי F16Fighter; 10-04-2012 בשעה 21:53.
חצי מליון שקל זה לא כזה הרבה כסף כמו שזה נשמע....
הייתי יוצא לטיול מסביב לעולם. חוסך את הכסף כמה שאפשר על דברים כמו מלון לינה וכאלה, מתפרע בחיי לילה, מטייל ועוד חיים. אני מאמין שאם מתכננים את הכסף כמו שצריך זה יכול להספיק יפה מאוד לאיזה שנתיים של רק טיול בעולם. זה מספיק בשביל לכסות אחוז יפה מהעולם.
אם אתה גם כזה גבר וחברותי כמו שאתה טוען שאתה, אז בכלל יהיה לך קצת הוצאות על אוכל, ולינה כי אתה תישן אצל בחורות, אנשים יזמינו אותך על חשבונם וכאלה.....בגדול זה נשמע לי אחלה תוכנית.
בשביל לשים את זה בבנק ולחיות מהריבית זה קצת מידיי כסף, ככה שאם אתה רוצה למנף את זה להרבה כסף אתה צריך איזה השקעה חכמה. כמובן שאף אחד לא יכול לתת לך אותה כי אז כבר היו עושים אותה.
נ.ב- אתה כמובן חרא של בן אדם לדעתי עם חרא של השקפת עולם. אבל תעשה מה שבא לך עם זה ותחיה איך שאתה רוצה.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 10-04-2012 בשעה 22:31.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אפשר לשאול, מאיפה חצי מליון?
אתם מדברים על ארצות הברית כאילו זה בחלל.
אני עכשיו ב- San Francisco ותאמינו לי בישראל הכי טוב!!!
הכל פה באמת זול ( יחסית אלינו ) אבל תאמין לי שבשביל לחיות ממש טוב אתה צריך הרבה יותר מ- חצי מליון שקל כי חצי מליון שקל = 133,689 דולר שעם זה אתה לא יכול לעשות כמעט כלום ממה שכתבת פה.
נערך לאחרונה על ידי DoodleJump; 10-04-2012 בשעה 23:22.