קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרשתי] סוף סוף אחרי 3 שנים =[
    על ידי Erik Lamela בפורום Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-08-2009, 04:38
  2. סוף סוף אחרי כמעט 7 שנים - הוא הגיע =]]]]]]]]]
    על ידי ItayTheMan בפורום דיבורים
    תגובות: 46
    הודעה אחרונה: 11-01-2008, 02:18
  3. סוף סוף אחרי עבודה קשה הצלחתי!
    על ידי Future בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 19-08-2007, 19:07
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 22-08-2006, 16:05
  5. סוף סוף- אחרי תקופה מייאשת של 3 חודשים!!
    על ידי Alon בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 27-01-2006, 16:45
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 8 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 112

סוף סוף !!! אחרי שנים, מצאתי את ההוכחה האולטימטיבית שאלוהים לא קיים - עמוד 2

משתמש משקיע האוואטר של VanGogh
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    512
    נקודות
    1,599

תשמע אתה ילדה עם בעיות..
    אתה מבקש מאנשים להוכיח לך שה' קיים בזמן שאין לך שום הוכחה שהוא לא..
    חוץ מזה אם אתה לא מאמין בו זאת החלטה שלך אבל אתה יודע ברגע שתמות רק אז תגלה את האמת אם הוא קיים או לא..
    נערך לאחרונה על ידי פראגער; 17-04-2012 בשעה 02:49. סיבה: סורי, אפילו לא בצחוק...

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Heracles צפיה בהודעה
    זה לא אפשרי שאתה לא חושב. כשיש לך תרגיל קשה במתמטיקה, אתה חושב בשביל לפתור אותו. המחשבות שלנו זה משהו אמיתי ואתה לא יכול להתווכח עם זה, כל אחד חושב ואנחנו חושבים על דברים מהרצון שלנו, למשל כשאתה לבד ואתה חושב על כדורגל, אתה לא כותב לעצמך, אתה לא מדבר לעצמך, אתה חושב בראש שלך.
    חחחחחחחחחחחחח (זה לא צחוק עליונות או משהו,פשוט זה באמת מצחיק),אז אתה בעצם אומר לי שצריך לחשוב כדי ללכת,או כל פעולה רגילה אחרת שאנחנו עושים ביום יום?אני גיי אם יותר מחצי לפורום הזה לא היה רגע בחיים שהוא לא חשב.זה אגב משחקים שהמחשבה אוהבת לשחק איתך,להאמין כאילו שהיא אמיתית,זאת האשלייה הכי גדולה והכי מסוכנת לאנושות.אתה לא יכול לראות,לטעום,לשמוע,להריח ולגעת במחשבה,אז זה לא אמיתי נקודה.
    בשבילי אמת/ה׳ זה הכאן ועכשיו (ההווה) כי זה באמת הדבר היחיד שאתה יכול לחוות דרך חמשת החושים שלך.האמת של ההמחשבה היא לא באמת אמת,כי היא לא אמיתית.
    נ.ב לפעם הבאה אני מציע שתשאיר את האגו שלך מחוץ להודעות שלך,הייתה פה הרגשה של עליונות בתגובות שלך במיוחד בתגובה הראשונה שלך.אנא שים לב לזה.
    עריכה:לא התכוונתי שלהפסיק בכלל להשתמש במחשבה,רק להשאיר אותה לעולם העבודה והלימודים,אתה לא באמת צריך אותה מעבר לזה.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

ה׳=האמת והחיים=הכאן ועכשיו (ההווה)
    אי אפשר לראות את ה׳ על ידי המחשבה שלך כי ה׳ הוא אמת והמחשבה לא אמיתית.
    כל ניסיון לראות את ה׳=האמת והחיים על ידי המחשבה,יהיה כישלון.
    תגיד.. אתה על סמים? אני באמת דואג שאנשים כמוך מסתובבים חופשי. אתה נשמע לי כמו מישהו שמעורער בנפשו.
    המחשבה לא אמיתית? אתה רציני? אתה אומר את הדברים האלה ברצינות?
    "יהוה (אני מניח שזה השדון שאתה מתכוון אליו) הוא אמת"? על פי אילו קרטריונים? איפה יש לך הוכחה לזה? איך הגעת למסקנה הזאת בדרך שמתקבלת על הדעת??

(נמאס לי מאנשים לא משכילים ובורים. אני חושב שיש לי אלרגיה לאנשים טיפשים. זה לא אישי אגב, אני סתם מעלה נקודה אישית..)

טוב אז התייחסות. אני לא יודע מאיפה הבאת את הרעיון שהוא צריך להוכיח שאבלולו (יהוה) לא קיים. חובת ההוכחה אם לא ידעת (ומסתבר שברור שלא), היא על קובע הטענה. זאת אומרת שחובת ההוכחה היא עליך להראות שאלוהים קיים. אחרי שתראה איזשהו רמז כזה או אחר שאלוהים יכול להיות קיים, אז יהיה זה עלינו להראות שהטענה שהבאת שגויה או לא מבוססת.
    ואני חוזר ואומר, עד היום, אין אפילו לא הוכחה אחת שמראה שקיים אלוהים (לא משנה איזה שם או מיתולוגיה תבחר להתייחס אליה).

אז אתה בעצם אומר לי שצריך לחשוב כדי ללכת,או כל פעולה רגילה אחרת שאנחנו עושים ביום יום?אני גיי אם יותר מחצי לפורום הזה לא היה רגע בחיים שהוא לא חשב.
    1. כן. כדי לבצע פעולות מורכבות ופשוטות, המוח צריך לחשוב. זאת הדרך של הגוף להגיב. וזה לעבד מידע של הסביבה כדי לפעול בהתאם. גם בשינה אגב, אתה עדיין חושב.
    2. לפי הקביעה שלך, אתה גיי.

לא התכוונתי שלהפסיק בכלל להשתמש במחשבה,רק להשאיר אותה לעולם העבודה והלימודים,אתה לא באמת צריך אותה מעבר לזה.
    אתה חייב להפסיק כבר! אני מרגיש שאני מתעלל במישהו עם פיגור שכלי, זה גורם לי להרגיש רע, באמת.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 17-04-2012 בשעה 04:41.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    תגיד.. אתה על סמים? אני באמת דואג שאנשים כמוך מסתובבים חופשי. אתה נשמע לי כמו מישהו שמעורער בנפשו.
    "יהוה (אני מניח שזה השדון שאתה מתכוון אליו) הוא אמת"? על פי אילו קרטריונים? איפה יש לך הוכחה לזה? איך הגעת למסקנה הזאת בדרך שמתקבלת על הדעת??

(נמאס לי מאנשים לא משכילים ובורים. אני חושב שיש לי אלרגיה לאנשים טיפשים. זה לא אישי אגב, אני סתם מעלה נקודה אישית..)

טוב אז התייחסות. אני לא יודע מאיפה הבאת את הרעיון שהוא צריך להוכיח שאבלולו (יהוה) לא קיים. חובת ההוכחה אם לא ידעת (ומסתבר שברור שלא), היא על קובע הטענה. זאת אומרת שחובת ההוכחה היא עליך להראות שאלוהים קיים. אחרי שתראה איזשהו רמז כזה או אחר שאלוהים יכול להיות קיים, אז יהיה זה עלינו להראות שהטענה שהבאת שגויה או לא מבוססת.
    ואני חוזר ואומר, עד היום, אין אפילו לא הוכחה אחת שמראה שקיים אלוהים (לא משנה איזה שם או מיתולוגיה תבחר להתייחס אליה).

1. כן. כדי לבצע פעולות מורכבות ופשוטות, המוח צריך לחשוב. זאת הדרך של הגוף להגיב. וזה לעבד מידע של הסביבה כדי לפעול בהתאם. גם בשינה אגב, אתה עדיין חושב.

אתה חייב להפסיק כבר! אני מרגיש שאני מתעלל במישהו עם פיגור שכלי, זה גורם לי להרגיש רע, באמת.
    יש לך הוכחות שאנחנו חושבים לפניי ביצוע כ-ל פעולה?
    אז רגע מה עם הדתות למשל כמו הבדוהיסטים שעושים תרגילים כל היום כדי לא לחשוב?לפניי כל תזוזה או תנועה שלך,אתה חושב????

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

http://in.answers.yahoo.com/question...5082130AAbjCx1
    תהנה ותחכים

יודע מה?
    אני לא יכול להוכיח לך שהוא כל יכול.

אבל בוא אתה תוכיח לי שהוא לא...

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי עומרי כהן צפיה בהודעה
    יודע מה?

אתה לא יכול לענות על השאלה? אם אתה בא וסתם מתחמק ממנה.
    הרעיון בשאלה זה שאם הוא לא כל יכול אז כל התורה עליו נופלת וזה בעצם מוכיח שהוא לא קיים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    יש לך הוכחות שאנחנו חושבים לפניי ביצוע כ-ל פעולה?
    אז רגע מה עם הדתות למשל כמו הבדוהיסטים שעושים תרגילים כל היום כדי לא לחשוב?לפניי כל תזוזה או תנועה שלך,אתה חושב????
    הם מנסים לא לחשוב אבל הם לא יכולים, הם חושבים, כל אחד חושב. המחשבה אמיתית, היא חלק מאיתנו ואתה לא יכול להכחיש את זה. זה כמו להגיד "הרגל לא אמיתית, היא אשליה רק האל הדמיוני שלי קיים" זה שאמרתי את זה לא הופך את זה לנכון..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי עומרי כהן צפיה בהודעה
    יודע מה?

אוקיי, הנה ההוכחה: הוא אף פעם לא עשה משהו שהוכיח שהוא כל יכול.

אף אחד פה, לא הוכיח לי שהוא כל יכול.

יאללה נו, איפה כל הגיבורים?
    מה ת'מדברים לי פה על אלוהים הוא הכל והוא ההווה,
    בואו תוכיחו לי משהו.

ציטוט נכתב במקור על ידי VanGogh צפיה בהודעה
    תשמע אתה ילדה עם בעיות..
    חוץ מזה אם אתה לא מאמין בו זאת החלטה שלך אבל אתה יודע ברגע שתמות רק אז תגלה את האמת אם הוא קיים או לא..
    סבבה אני ילדה,
    אני עדיין לוקח אותך.

אין לך הוכחה שמפלצת הספגטי המעופפת לא קיימת,
    האם זה אומר שהיא קיימת? לא.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 17-04-2012 בשעה 14:54.

One Shot - One Kill

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Heracles צפיה בהודעה
    אתה לא יכול לענות על השאלה? אם אתה בא וסתם מתחמק ממנה.
    הרעיון בשאלה זה שאם הוא לא כל יכול אז כל התורה עליו נופלת וזה בעצם מוכיח שהוא לא קיים.

הם מנסים לא לחשוב אבל הם לא יכולים, הם חושבים, כל אחד חושב. המחשבה אמיתית, היא חלק מאיתנו ואתה לא יכול להכחיש את זה. זה כמו להגיד "הרגל לא אמיתית, היא אשליה רק האל הדמיוני שלי קיים" זה שאמרתי את זה לא הופך את זה לנכון..
    אבל אתה יכול לראות את הרגל שלך,את המחשבה אתה לא יכול לראות.
    אתה אומר שהמחשבה היא אמיתית כי אתה חושב שהיא אמיתית.
    ברגע זה אתה נשמע כמו דתי שאומר שה׳ קיים בלי שום הוכחה.סתם כי אתה חושב ומאמין.
    תביא הוכחה שהמחשבה קיימת.

לייקים
    97
    נקודות
    50

אוווווו...... -_-
    גם אני יכול.
    http://answers.yahoo.com/question/in...6153333AAfjPw8

והנה משהו יותר רציני:
    http://www.tbiguide.com/howbrainworks.html

והסבר קצר בעברית.
    המוח תמיד עובד (משמע חושב). בין אם זה במודע, או בתת מודע. מעבר לזה יש הרבה פעולות שהמוח עושה וחושב עלייהם שאתה לא מודע אלייהם בכלל. כמו נשימה למשל, או אפילו מתוחכם יותר, פעימות הלב (מוזר איך אף פעם בחדר כושר לא שמעת את המשפט "אל תשכח להשאיר את הלב מעל ל 90 פעימות לדקה).
    ולגבי בודהיזם, אף אחד לא מפסיק לחשוב בשום צורה. בבודהיזם מלמדים אותך להתרכז בדבר אחד, ולהתמקד בו (שזה דיי אחרת מלא לחשוב על כלום).
    ברגע שהמוח מפסיק לחשוב (לתפקד), אתה מת. אם איי פעם שמעת את המונח "מוות מוחי", אז הוא מגיע בדיוק מהמצב הזה. ז"א שהמוח לא מגיב בכלל, למרות שהגוף חיי לגמרי.
    (ואני אקדים תרופה למכה: "אה! אידיוט, אמרת שהמוח חושב על נשימות ועל פעיומת הלב! אז אתה טועה!!!" אז נכון, המוח אחראי לדברים האלה. המצב הזה של מוות מוחי קורה בבתי חולים כאשר הגוף תלוי לגמרי במכונות החייאה שמחליפים את פעילות המוח ודואגים להפעיל את הראות והלב.)

תמיד שמח ללמד את הדברים שאלוהים לא יודע.

נ.ב
    רוצה הוכחה שהמחשבה מתבטאת במציאות? לך תעשה לעצמך בדיקת EEG.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 17-04-2012 בשעה 15:59.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אוווווו...... -_-
    גם אני יכול.
    http://answers.yahoo.com/question/in...6153333AAfjPw8

והנה משהו יותר רציני:
    http://www.tbiguide.com/howbrainworks.html

והסבר קצר בעברית.
    המוח תמיד עובד (משמע חושב). בין אם זה במודע, או בתת מודע. מעבר לזה יש הרבה פעולות שהמוח עושה וחושב עלייהם שאתה לא מודע אלייהם בכלל. כמו נשימה למשל, או אפילו מתוחכם יותר, פעימות הלב (מוזר איך אף פעם בחדר כושר לא שמעת את המשפט "אל תשכח להשאיר את הלב מעל ל 90 פעימות לדקה).
    ולגבי בודהיזם, אף אחד לא מפסיק לחשוב בשום צורה. בבודהיזם מלמדים אותך להתרכז בדבר אחד, ולהתמקד בו (שזה דיי אחרת מלא לחשוב על כלום).
    ברגע שהמוח מפסיק לחשוב (לתפקד), אתה מת. אם איי פעם שמעת את המונח "מוות מוחי", אז הוא מגיע בדיוק מהמצב הזה. ז"א שהמוח לא מגיב בכלל, למרות שהגוף חיי לגמרי.
    (ואני אקדים תרופה למכה: "אה! אידיוט, אמרת שהמוח חושב על נשימות ועל פעיומת הלב! אז אתה טועה!!!" אז נכון, המוח אחראי לדברים האלה. המצב הזה של מוות מוחי קורה בבתי חולים כאשר הגוף תלוי לגמרי במכונות החייאה שמחליפים את פעילות המוח ודואגים להפעיל את הראות והלב.)

תמיד שמח ללמד את הדברים שאלוהים לא יודע.

נ.ב
    רוצה הוכחה שהמחשבה מתבטאת במציאות? לך תעשה לעצמך בדיקת EEG.
    אוקיי אז כנראה באמת התבלבלתי בין המחשבה לבין להיות מרוכז בדבר אחד ולחשוב על זה.
    אבל הרעיון מאחוריי זה הוא לתת למחשבה את העבודה הכי מינימאלית שאפשר בשביל לתת לחיים ולאמת לחדור אלייך.
    האמת צריכה להיות משהו שיכול להיות מועבר אלייך דרך חמשת החושים שלך,כי זאת ההוכחה האולטימטיבית.
    המחשבה לא יכולה להיות מועברת אלייך דרך חמשת החושים,לכן זאת לא האמת.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

אבל אתה יכול לראות את הרגל שלך,את המחשבה אתה לא יכול לראות.
    אתה אומר שהמחשבה היא אמיתית כי אתה חושב שהיא אמיתית.
    ברגע זה אתה נשמע כמו דתי שאומר שה׳ קיים בלי שום הוכחה.סתם כי אתה חושב ומאמין.
    תביא הוכחה שהמחשבה קיימת.
    יש לי שאלה עליך: אף פעם לא ראית איזה תוכנית דרמה/מתח או משהו כזה והיית במתח וחשבת מה יקרה בפרק הבא? הוא ימות? הוא יחיה? לא קרה לך?
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

לייקים
    97
    נקודות
    50

אוקיי אז כנראה באמת התבלבלתי בין המחשבה לבין להיות מרוכז בדבר אחד ולחשוב על זה.
    אבל הרעיון מאחוריי זה הוא לתת למחשבה את העבודה הכי מינימאלית שאפשר בשביל לתת לחיים ולאמת לחדור אלייך.
    האמת צריכה להיות משהו שיכול להיות מועבר אלייך דרך חמשת החושים שלך,כי זאת ההוכחה האולטימטיבית.
    המחשבה לא יכולה להיות מועברת אלייך דרך חמשת החושים,לכן זאת לא האמת.
    זה רק אומר שאלוהים לעולם לא יוכל להיות אמיתי בגלל שאין שום דרך להרגיש אותו. גול עצמי.

לגבי המחשבה, מי אמר שהיא לא יכולה לעבור אליך דרך חמשת החושים? מחשבה זאת הדרך של המוח לפענח את הנתונים שמגיעים אליו דרך מערכת העצבים (5 החושים), זאת אומרת שהמחשבה בהכרח תלויה בחושים שלך. ולכן מה שאתה אומר לא הגיוני בכלל. מעבר לזה, אם תחשוב ותתרכז תוכל לעצור את הנשימה, ז"א שאתה יכול לתרגם חשיבה לפעולה פיזית. כמובן שמדובר על כל פעולה של הגוף, בין אם זה להזיז את האברים שלך, לבלוע רוק, למצמץ בעניים ועוד.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

זה רק אומר שאלוהים לעולם לא יוכל להיות אמיתי בגלל שאין שום דרך להרגיש אותו. גול עצמי.

לגבי המחשבה, מי אמר שהיא לא יכולה לעבור אליך דרך חמשת החושים? מחשבה זאת הדרך של המוח לפענח את הנתונים שמגיעים אליו דרך מערכת העצבים (5 החושים), זאת אומרת שהמחשבה בהכרח תלויה בחושים שלך. ולכן מה שאתה אומר לא הגיוני בכלל. מעבר לזה, אם תחשוב ותתרכז תוכל לעצור את הנשימה, ז"א שאתה יכול לתרגם חשיבה לפעולה פיזית. כמובן שמדובר על כל פעולה של הגוף, בין אם זה להזיז את האברים שלך, לבלוע רוק, למצמץ בעניים ועוד.
    ממש ברגע זה,איפה שאתה עכשיו,אתה יכול לראות את המחשבה שלך?להרגיש אותה?להריח אותה?לשמוע אותה?לטעום אותה?כי אני לא יכול.אין פה שום גול עצמי,בגלל שאני בדומה לאטאיסטים שפה גם עובד דרך הוכחות.כי האמת=הוכחה.
    בשבילי ה׳=אמת והחיים. זה לא הה׳ כל יכול,זה ה׳ שיכול להיות מועבר אלייך דרך חמשת החושים.אנשים לא נותנים לו לחדור אליו,כי אתם חוסמים אותו על ידי המחשבה שלך.זה שהמחשבה משפיעה לך על חמשת החושים,לא הופך את זה לאמיתי.המחשבה תמיד יהיה כלי עוצמתי ובעל השפעה רבה על החיים.הבעיה של האנשים היום,זה שהם משתמשים ביתר מחשבה.צריך לתת למחשבה ולאמת והחיים איזון.החיים האלו בנויים על איזון.הכל מתאזן בסופו של דבר.
    ואני עדיין לא בטוח לגביי זה שממש אי אפשר לא לחשוב,הסיבה לכך שיש שלב מאוד גבוה במדיטצייה (nirvana) שלוקח בערך 10-20 שנה להגיע אליו.זה מצב שאתה לא מרגיש כאב מנטאלי.רק פיזי.
    בדוק את הנושא הזה כי אני חושב שהוכיחו את זה מדעית.

לייקים
    97
    נקודות
    50

באמת שאין לך משג מה זה מחשבה, אה?
    מחשבה זה השם של התהליך שהמוח עושה כדי לעבד מידע. מן הסתם אתה לא יכול לראות את זה. להרגיש את זה? לא, אתה לא אמור. למוח אין מערכת עצבים ולכן אתה לא יכול להרגיש את המוח שלך. (למה אנשים לא לומדים בחייאת...) קרה לך איי פעם שגירד לך המוח?
    אז אתה מוכן לנסות להבין, אני יודע שזה קשה, אני יודע שלא עשית את זה שנים, אבל אני מנסה ממש קשה לנסות להסביר לך את זה. (אל תתפלא שיזלזלו בך אם לא תבין אחרי זה), מחשבה זה לא דבר מוחשי שאתה יכול לגעת בו, אבל זה פעולה שהמח שלך עושה על מנת לדאוג שהגוף שלך ימשיך לתפקד. מכורח המציאות, המוח שלך עושה את זה 24/7 אחרת אתה מת.

עכשיו לטמטום השני שכתבת..
    "בגלל שאני בדומה לאטאיסטים שפה גם עובד דרך הוכחות.כי האמת=הוכחה."
    "בשבילי ה׳=אמת והחיים."

WTF?!?!???

על פי אילו הוכחות יהוה הוא אמת??
    מה שאתה אומר (אתה רק לא מצליח לבטא את זה במילים) זה שכדי לתת לאלוהים "לחדור" צריך להפסיק להשתמש בבינה שלך? אז אין פלא שתאמין לשטויות. אתה לא משתמש בשכל שלך!!
    בלי קשר אני עדיין לא בטוח שאתה מבין על מה אתה מדבר. לך תקרא קצת על המוח, ואז תחזור לדיון הזה, אתה שם את עצמך ללעג, ואני ממממש מתאמץ לא לנצל את זה.

נקודה אחרונה:
    "ואני עדיין לא בטוח לגביי זה שממש אי אפשר לא לחשוב,הסיבה לכך שיש שלב מאוד גבוה במדיטצייה (nirvana) שלוקח בערך 10-20 שנה להגיע אליו.זה מצב שאתה לא מרגיש כאב מנטאלי.רק פיזי."
    כמו שכבר אמרתי, המוח לא מפסיק לעבוד/לחשוב הפעולה של פענוח כאב זה מחשבה. להרכז בלא להרגיש כאב, זה גם מחשבה. אז לא, ממש, אבל ממש לא "הוכיחו את זה מדעית"...

לכבות את השכל, זה לא בריא. אני מקווה שתצליח להיגמל מזה בהקדם.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,141 | הודעות: 8,173,728 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect