קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] למה אתם מאמינים באלוהים?
    על ידי SoL בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 61
    הודעה אחרונה: 26-09-2011, 17:58
  2. [סקר] האם אתם מאמינים באלוהים ?
    על ידי GazieL בפורום סקרים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 17-12-2010, 17:44
  3. [דיון]** האם אתם מאמינים באלוהים? כנסו**
    על ידי imakandizx בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-06-2010, 21:27
  4. [סקר] האם אתם מאמינים באלוהים ?
    על ידי Elegant בפורום סקרים
    תגובות: 29
    הודעה אחרונה: 09-02-2010, 19:38
  5. סקר|האם אתם מאמינים באלוהים?
    על ידי Daniel בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-08-2007, 20:32
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31

אז אתם מאמינים באלוהים ? - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    לי אישית כבר נמאס לראות את הדיונים האלו,זה לא ייגמר אף פעם...למה אי אפשר להשאיר את כל אחד בשקט ולסלוח אחד לשני?ואני לא מדבר אל המחשבה שלכם(לאגו שלכם) אני מדבר א-ל-י-כ-ם,כי רק אתם באמת יכולים לסלוח אחד לשני,אני יודע שהאגו מתנגד,אבל תשאירו אותו בצד,תסלחו אחד לשני ובואו נחייה ביחד בשלום!!!!
    אין זה בלתי אפשרי,מה זה משנה מי צודק או לא,אתם הולכים למות גם אם תדעו אם הוא קיים או לא ובכל מקרה לא תדעו יותר שום דבר...
    איך אפשר להשאר בשקט?
    למה אני צריך לממן לחרדים את הישיבות?

למה המדינה מתחשבת בדתיים בכל מהלך שנעשה פה?
    איפה החופש מדת?

אז צריך להוכיח להם שאלוהים לא קיים,
    כי זה משפיע על כולנו.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    No Pain No Gain
    האוואטר של maxvol
    שם פרטי
    מקסים
    לייקים
    82
    נקודות
    1,505
    משפט מחץ
    חצילים מעופפים וזקנות מתפצלות

אהבתי את הסיפור. אבל חושך כן קיים. חושך זה הרגע שבו אין אור במרחב כל שהוא. אם זה מהבהב אז יש חושך אור חושך אור.
    לצור קשר בפרטי:דירוג:
    עוזר בכל מה שקשור לכסף באינטרנט.
    PayPal PayZa

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

לא, זה דווקא נכון.
    חושך זאת המילה שנתנו להגדרה של "היעדר אור". אבל זה ממש לא מדוייק להגיד "וואו, כמה חשוך פה". האמרה הנכונה היא "וואו, כמה אור אין פה".
    ולדוגמא שלך, אז זה: יש אור, אין אור, יש אור, אין אור.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עמי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אוהב לתרום וקהילה

מאמין באלוקים

לייקים
    97
    נקודות
    50

מאמין בפיית השיניים
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

דת, כל כל צורותיה - שיטת שלטון. שיטה שהשתמשו בה על מנת לשלוט בהמון, על מנת להשליט סדר מסויים, ובעיקר שיטה של המעמד הגבוה והשלטון להשיג עוד כוח, עוד כסף ועוד שלטון. זה משתקף ברישומים היסטוריים שמוכיחים דברים כמו מסעות צלב, טבח ורציחות המוניות והכל כי כביכול האנשים "חטאו". בעיקרון המטרה היא לעשות סדר, אך השיטה היתה להטיל פחד והמצאת סיפורים כמו הגיהנום שזה "מקום שכולו אש ותסבלו שם בכאבים עד סוף הימים". לשם כך ובגלל זה היו מסעות הצלב והרציחות ההמוניות ולשם כך נוצרה הדת.
    התנ"ך הוא ספר חוקים, שמבסס את עצמו בצורת סיפור אמיתי, של צורת שלטון כלשהי, שנקראת יהדות.
    השיטות המודרניות יותר, נקראות היום דמוקרטיה, דיקטטוריה וכו'.
    גם הברית החדשה היא סיפור. ההוכחה לכך היא האמונות של המצרים ב3500 לפנה"ס. אז האמינו ברע והורוס. רע והורוס הם בערך אותו דבר רק עם שמות שונים (אולי יש הבדל סלחו לי אני לא כל כך יודע וזה לא משנה במקרה הזה). מדובר באלים. אלים שהמצרים האמינו בהם ובמחינתם היו אלוהים. אני אתמקד בהורוס כיוון שהיה האמונה היותר טריה שלהם.
    גם הורוס, וגם רע מצויירים עם שמש מעל ראשיהם בכל הציורים שלהם. הסיבה לכך היא האנשה של השמש, זאת אומרת שהורוס זאת התגלמות של השמש. והסיבה לכך היא שהמצרים האמינו ששמש זה בעצם אלוהים. שמש מביאה עמה אור וחום, והיא מגנה מפני קור ואפלה. מכאן - אלוהים "האור". "הניצוץ". מכאן גם שהם לא הטילו ספק כאשר רע, האלוהים שלהם, התחלף פתאום באלוהים אחר בשם הורוס, כיוון שבמחינתם היה מדובר בהתגלמות ולא באלוהים עצמו שזאת השמש.
    הורוס נולד לבתולה, היו לו 12 תלמידים (שאם אני זוכר נכון היו בנים של איזה מישהו עשיר) הוא הסתובב איתם וחולל ניסים ולבסוף כשרצחו אותו, קם לתחייה אחרי שלושה ימים ועלה לשמים.
    מוכר? הסיפור הזה חוזר על עצמו מ3500 לפנה"ס עד בעצם תחילה הספירה. בבערך 200 גרסאות שונות ובמקומות שונים בעולם. גם במיתולוגיה היוונית וגם אצל ההודים באמונות האלה שלהם. הגרסא האחרונה והמוכרת לנו ביותר היא ישו והברית החדשה.
    האמונה העתיקה ביותר היא אסטרולוגיה. כולנו יודעים שהאנשים באותה תקופה השתמשו בשמים לחזות את העתיד או לתאר את המתרחש על כדור הארץ ולכן חילקו את השמים לאוזרים שכל אזור קיבל את שם המזל שלו. מה שמוכר לנו כגלגל המזלות או מפת הזודיאק. זה גם היה מן תיאור שלהם לתנועת השמש במהלך השנה. בהמשך גם התאימו את שמות המזלות לכל פרק זמן בשנה בהתאם לכל נקודה שהשמש עוברת בה, וכך שיהיה אופייני לדברים שקורים בטבע באותה תקופה של השנה. לדוגמא דלי מסמל את גשמי האביב.
    מה גם, שהמזלות עברו האנשה בצורת מיתולוגיה.
    מכאן: הורוס: השמש. 12 תלמידים - 12 מזלות.
    הסיפור דומה גם בתנ"ך. כשמשה ראה את עם ישראל עובד את עגל הזהב. הוא שרף וטחן אותו והורה לבני לוי להרוג את כל מי שעבד לעגל.
    הדמיון נוצר כיוון שיש את המושג "עידן". עידן זו תקופת הזמן שלוקח לכדו"א לבצע נקיפה ולהגיע לאותה נקודת שוויון. מדובר בבערך 21,000 שנה. גם את זה תיארו המצרים באופן מטאפורי וכך משה מסמל את היציאה שלנו מעידן השור וכניסתנו לעידן הטלה. ההוכחה המובהקת לכך היא השופר שעשוי מקרן של כבש שזה אחד הסמלים הכי מזוהים עם היהדות.
    ישו, באופן מטאפורי, מסמל את היציאה שלנו מעידן הטלה וכניסתנו לעידן הדגים. דגים חוזרים בברית החדשה פעמים רבות. לדוגמא כתוב שישו האכיל 5000 אנשים עם לחם ו2 דגים. כתוב שהוא פגש 2 אחים שהיו דייגים והצטרפו למסעות שלו. 2 דגים זה גם סמל המזל של מזל דגים. ויש גם את סמל הדג שמודבק על המון רכבים אפילו בישראל. ואת אותו הסמל עם כיתוב בתוכו JESUS LIVES.
    מה גם, שסיפור "משה בתיבה" חוזר על עצמו באופן כמעט מדוייק בסיפורו של סרגון מאכד שחי במאה ה12 לפני הספירה.
    גם סיפור עשרת הדיברות חוזר על עצמו מספר פעמים בהיסטוריה. עם האל מאנו ומינוס שגם הם קיבלו חוקים מהאלוהים שלו וכל הסיפור הזה...
    בקיצור מה שאני בא להגיד שאנשים לא מנסים להבין את התורה והדת. בגלל שאנחנו גודלים לתוך זה, אף אחד לא חושב מעבר. אף אחד לא מנסה לסדר את הדברים ולחפש הגיון. הכל מסתכם בנסתרות דרכי האל. בזה שאלוהים בוחן אותנו. בזה שאלוהים ככה ואלוהים ככה. הכל כדי לתרץ את החוסר הגיון שיש בדת. אפילו היסטוריונים לאורך השנים ידעו שיש דמיון רב בין המון סיפורים בדתות אבל שוב - לא חשבו מעבר ולא ניסו לחפש הגיון כי זאת בערך היתה הצורת שלטון. כמו שהיום איראנים לא יוצאים לרחוב ואומרים מוות לאחמדינג'אד למרות שחלקם מאחלים לו את זה.
    אז אני לא אומר לאף אחד במה להאמין ובמה לא, אני פשוט מציע לחשוב לפני שמאמינים לדברים שכתובים בספר. אחרי הכל הספר נכתב בסה"כ ע"י אנשים כמונו.

זאת היתה הגלולה האדומה.

בגלולה הכחולה נסתרות דרכי האל והכל בסדר.
    נערך לאחרונה על ידי eriK; 07-05-2012 בשעה 21:40.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

כמה דברים שמבדילים את היהדות מהתאוריה הנ"ל - היהדות לא מנסה למשוך אליה 'משתמשים חדשים' ו/או להשתלט על העולם.
    בנוסף, האמונות המוכרות (נצרות/איסלאם) לא מתביישות בזה שהם סגנון מחדש של התורה וההיסטוריה היהודית,
    כך שאם מישהו מעתיק ממך סיפור היסטורי, זה לא הופך את המקור ללא קיים עובדתית.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    דת, כל כל צורותיה - שיטת שלטון. שיטה שהשתמשו בה על מנת לשלוט בהמון, על מנת להשליט סדר מסויים, ובעיקר שיטה של המעמד הגבוה והשלטון להשיג עוד כוח, עוד כסף ועוד שלטון. זה משתקף ברישומים היסטוריים שמוכיחים דברים כמו מסעות צלב, טבח ורציחות המוניות והכל כי כביכול האנשים "חטאו". בעיקרון המטרה היא לעשות סדר, אך השיטה היתה להטיל פחד והמצאת סיפורים כמו הגיהנום שזה "מקום שכולו אש ותסבלו שם בכאבים עד סוף הימים". לשם כך ובגלל זה היו מסעות הצלב והרציחות ההמוניות ולשם כך נוצרה הדת.
    התנ"ך הוא ספר חוקים, שמבסס את עצמו בצורת סיפור אמיתי, של צורת שלטון כלשהי, שנקראת יהדות.
    השיטות המודרניות יותר, נקראות היום דמוקרטיה, דיקטטוריה וכו'.
    גם הברית החדשה היא סיפור. ההוכחה לכך היא האמונות של המצרים ב3500 לפנה"ס. אז האמינו ברע והורוס. רע והורוס הם בערך אותו דבר רק עם שמות שונים (אולי יש הבדל סלחו לי אני לא כל כך יודע וזה לא משנה במקרה הזה). מדובר באלים. אלים שהמצרים האמינו בהם ובמחינתם היו אלוהים. אני אתמקד בהורוס כיוון שהיה האמונה היותר טריה שלהם.
    גם הורוס, וגם רע מצויירים עם שמש מעל ראשיהם בכל הציורים שלהם. הסיבה לכך היא האנשה של השמש, זאת אומרת שהורוס זאת התגלמות של השמש. והסיבה לכך היא שהמצרים האמינו ששמש זה בעצם אלוהים. שמש מביאה עמה אור וחום, והיא מגנה מפני קור ואפלה. מכאן - אלוהים "האור". "הניצוץ". מכאן גם שהם לא הטילו ספק כאשר רע, האלוהים שלהם, התחלף פתאום באלוהים אחר בשם הורוס, כיוון שבמחינתם היה מדובר בהתגלמות ולא באלוהים עצמו שזאת השמש.
    הורוס נולד לבתולה, היו לו 12 תלמידים (שאם אני זוכר נכון היו בנים של איזה מישהו עשיר) הוא הסתובב איתם וחולל ניסים ולבסוף כשרצחו אותו, קם לתחייה אחרי שלושה ימים ועלה לשמים.
    מוכר? הסיפור הזה חוזר על עצמו מ3500 לפנה"ס עד בעצם תחילה הספירה. בבערך 200 גרסאות שונות ובמקומות שונים בעולם. גם במיתולוגיה היוונית וגם אצל ההודים באמונות האלה שלהם. הגרסא האחרונה והמוכרת לנו ביותר היא ישו והברית החדשה.
    האמונה העתיקה ביותר היא אסטרולוגיה. כולנו יודעים שהאנשים באותה תקופה השתמשו בשמים לחזות את העתיד או לתאר את המתרחש על כדור הארץ ולכן חילקו את השמים לאוזרים שכל אזור קיבל את שם המזל שלו. מה שמוכר לנו כגלגל המזלות או מפת הזודיאק. זה גם היה מן תיאור שלהם לתנועת השמש במהלך השנה. בהמשך גם התאימו את שמות המזלות לכל פרק זמן בשנה בהתאם לכל נקודה שהשמש עוברת בה, וכך שיהיה אופייני לדברים שקורים בטבע באותה תקופה של השנה. לדוגמא דלי מסמל את גשמי האביב.
    מה גם, שהמזלות עברו האנשה בצורת מיתולוגיה.
    מכאן: הורוס: השמש. 12 תלמידים - 12 מזלות.
    הסיפור דומה גם בתנ"ך. כשמשה ראה את עם ישראל עובד את עגל הזהב. הוא שרף וטחן אותו והורה לבני לוי להרוג את כל מי שעבד לעגל.
    הדמיון נוצר כיוון שיש את המושג "עידן". עידן זו תקופת הזמן שלוקח לכדו"א לבצע נקיפה ולהגיע לאותה נקודת שוויון. מדובר בבערך 21,000 שנה. גם את זה תיארו המצרים באופן מטאפורי וכך משה מסמל את היציאה שלנו מעידן השור וכניסתנו לעידן הטלה. ההוכחה המובהקת לכך היא השופר שעשוי מקרן של כבש שזה אחד הסמלים הכי מזוהים עם היהדות.
    ישו, באופן מטאפורי, מסמל את היציאה שלנו מעידן הטלה וכניסתנו לעידן הדגים. דגים חוזרים בברית החדשה פעמים רבות. לדוגמא כתוב שישו האכיל 5000 אנשים עם לחם ו2 דגים. כתוב שהוא פגש 2 אחים שהיו דייגים והצטרפו למסעות שלו. 2 דגים זה גם סמל המזל של מזל דגים. ויש גם את סמל הדג שמודבק על המון רכבים אפילו בישראל. ואת אותו הסמל עם כיתוב בתוכו JESUS LIVES.
    מה גם, שסיפור "משה בתיבה" חוזר על עצמו באופן כמעט מדוייק בסיפורו של סרגון מאכד שחי במאה ה12 לפני הספירה.
    גם סיפור עשרת הדיברות חוזר על עצמו מספר פעמים בהיסטוריה. עם האל מאנו ומינוס שגם הם קיבלו חוקים מהאלוהים שלו וכל הסיפור הזה...
    בקיצור מה שאני בא להגיד שאנשים לא מנסים להבין את התורה והדת. בגלל שאנחנו גודלים לתוך זה, אף אחד לא חושב מעבר. אף אחד לא מנסה לסדר את הדברים ולחפש הגיון. הכל מסתכם בנסתרות דרכי האל. בזה שאלוהים בוחן אותנו. בזה שאלוהים ככה ואלוהים ככה. הכל כדי לתרץ את החוסר הגיון שיש בדת. אפילו היסטוריונים לאורך השנים ידעו שיש דמיון רב בין המון סיפורים בדתות אבל שוב - לא חשבו מעבר ולא ניסו לחפש הגיון כי זאת בערך היתה הצורת שלטון. כמו שהיום איראנים לא יוצאים לרחוב ואומרים מוות לאחמדינג'אד למרות שחלקם מאחלים לו את זה.
    אז אני לא אומר לאף אחד במה להאמין ובמה לא, אני פשוט מציע לחשוב לפני שמאמינים לדברים שכתובים בספר. אחרי הכל הספר נכתב בסה"כ ע"י אנשים כמונו.

זאת היתה הגלולה האדומה.

בגלולה הכחולה נסתרות דרכי האל והכל בסדר.
    זה ידוע כבר שאסטרולוגיה זו שטות אחת גדולה וזה גם ידוע שישנם אלמנטים דומים בכל דת, הכי טוב רואים את זה במיתולוגיה הרומית שלקחה אלמנטים ואלים מכל דת של כל טריטוריה שכבשה (והיא כבשה הרבה אז יש לה דת מאוד גדולה ומוזרה).
    בקשר לחלק האחרון, הבעיה הכי גדולה בלהפוך (נקרא לזה ככה) לאתטיסט זה לזרוק את כל הנורמה ואת כל מה שאתה מכיר לפח ולהתחיל לחשוב שונה. זה קשה במיוחד שאתה שומע ברגיל "דברי חיזוק" דתיים ודברים שאתה יודע איך להפריך אבל לעמים לא רוצה...

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

ציטוט נכתב במקור על ידי oXis צפיה בהודעה
    זה ידוע כבר שאסטרולוגיה זו שטות אחת גדולה וזה גם ידוע שישנם אלמנטים דומים בכל דת, הכי טוב רואים את זה במיתולוגיה הרומית שלקחה אלמנטים ואלים מכל דת של כל טריטוריה שכבשה (והיא כבשה הרבה אז יש לה דת מאוד גדולה ומוזרה).
    בקשר לחלק האחרון, הבעיה הכי גדולה בלהפוך (נקרא לזה ככה) לאתטיסט זה לזרוק את כל הנורמה ואת כל מה שאתה מכיר לפח ולהתחיל לחשוב שונה. זה קשה במיוחד שאתה שומע ברגיל "דברי חיזוק" דתיים ודברים שאתה יודע איך להפריך אבל לעמים לא רוצה...
    לא דיברתי על האם אסטרולוגיה נכונה או לא, אני אמרתי שכל סוגי האמונה מבוססים עליה באופן ישיר או בעקיפין. סיפורי הדתות מבוססים עליה כי זאת בעצם ה"גרסא הראשונה" של כל האמונות, והסברתי למה.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    כמה דברים שמבדילים את היהדות מהתאוריה הנ"ל - היהדות לא מנסה למשוך אליה 'משתמשים חדשים' ו/או להשתלט על העולם.
    בנוסף, האמונות המוכרות (נצרות/איסלאם) לא מתביישות בזה שהם סגנון מחדש של התורה וההיסטוריה היהודית,
    כך שאם מישהו מעתיק ממך סיפור היסטורי, זה לא הופך את המקור ללא קיים עובדתית.
    המקור קיים ואמיתי לגמרי,
    פשוט שהדתיים יתבלבלו - הם חושבים שמדובר באלוהים מיסתורי כל יכול,
    כשבעצם מדובר בחייזרים.

One Shot - One Kill

לייקים
    97
    נקודות
    50

אתה צודק, היהדות לא מנסה לגייס אף אחד. הדתיים שעומדים ומבקשים מאנשים להניח תפילין או טוענים שכל עם ישראל צריך לחזור בתשובה אחרת לא תבוא הגאולה (whatever the hell does that mean), הם פרי דימיוני בלבד מסתבר.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש כבוד האוואטר של Chaos.
    לייקים
    523
    נקודות
    1,024
    משפט מחץ
    כל פעם שאני בשירותים אני חושב על כל האנשים שאמרו לי שלא יצא ממני כלום

ציטוט נכתב במקור על ידי eriK צפיה בהודעה
    לא דיברתי על האם אסטרולוגיה נכונה או לא, אני אמרתי שכל סוגי האמונה מבוססים עליה באופן ישיר או בעקיפין. סיפורי הדתות מבוססים עליה כי זאת בעצם ה"גרסא הראשונה" של כל האמונות, והסברתי למה.
    כל הדתות כמעט לקחו אלמנטים מאסטרולוגיה, את הדוגמה הגדולה ביותר לכך ניתן לראות במיתולוגיה של שבטי אמריקה שם לכוכבים היה משמעות מכריעה וכאשר היה ליקוי חמה הם חשבו שזה כעסם של האלים והקריבו קורבנות בכדי לרצותם.
    יש מקומות שהדת באמת גרמה בהם למוסריות גדולה יותר ופחות ברבריות (דבר שהיה צריך פעם) אך ברוב הדתות שהיו, רובן נכחדו עד היום, זה רק הוביל ליותר בלגאן ולהתעסקות בתפל במקום בעיקר.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    המקור קיים ואמיתי לגמרי,
    פשוט שהדתיים יתבלבלו - הם חושבים שמדובר באלוהים מיסתורי כל יכול,
    כשבעצם מדובר בחייזרים.
    ערבבת עבר, הווה ועתיד...

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    ערבבת עבר, הווה ועתיד...
    האלוהים שאתה מאמין בו - הוא חיזר.
    כל התנ"ך שלך - גנוב.

כל היהדות היא סה"כ תעתוק,
    היא לא הבסיס המקורי - הכל סיפורים גנובים.

היא לא המקור.

ואם תרצה שאני אוכיח לך,
    בוא תגיד לי, לפי דעתך, מהי הדת הראשונה בעולם.

One Shot - One Kill

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    האלוהים שאתה מאמין בו - הוא חיזר.
    כל התנ"ך שלך - גנוב.

כל היהדות היא סה"כ תעתוק,
    היא לא הבסיס המקורי - הכל סיפורים גנובים.

היא לא המקור.

ואם תרצה שאני אוכיח לך,
    בוא תגיד לי, לפי דעתך, מהי הדת הראשונה בעולם.
    הינדואיזם

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:02.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect