תתכוננו לפרומו מהסרטים
אם צריכים עזרה במשהו דברו איתי.
תתכוננו לפרומו מהסרטים
אם צריכים עזרה במשהו דברו איתי.
|
|
רוי - אני צריכה עזרה בסיקורים והקרב כעת הוא לא על התואר.
נועם - אם תרצה לסקר, תודיע לי.
הולך להיות קרב טוב
ספוילר:
אני לא יודעת. נראה לפי איך הפרומואים שלכם מתקדמים.
ומי אמר שיהיה? אולי ג'ף יצליח להחזיר לעצמו את החגורה ואז עדיין נהיה באוסטין - הארדי.
אתה רוצה לסקר? אבל הדד ליין שאתן לך יהיה מוקדם יותר (שלישי, כדי למנוע תקריות)...
ניסיון במקרה הזה הוא שלילי, כי אז לוקח למסקר המון כדי לצאת מהתבנית שהוא נכנס לתוכה. אם בכל זאת תרצה לנסות, אז אשמח לכוון אותך. לך תדע, אולי תאהב את זה.
נטע אני מבטל עכשיו כי יש עלי שבוע לחוץ גם כן עם טקס יום הזיכרון ויום העצמאות... אני אצליח לכתוב פרומו אבל לסקר? לא נראלי
הפינום חזר... והוא בליגת AWL
ניצחונות/הפסדים/תיקו
הופעות: 3 ניצחונות: 0 תיקו: 1 הפסד: 1
זה מותיר אותי עם סיקור תוכנית שלמה.
תראו, בואו נודה בעובדות: הליגה שלנו היא הפעילה, החברתית והטובה ביותר בארץ. ואם למדתי משהו בטריליון שנה שאני בליגות איי-פאד, זה שיש לליגה שני אויבים: אדישות יתר ותחושה של שותפות יתר.
אדישות יכולה להביא אנשים לא להשקיע, לא לעזור, לא לכתוב פרומואים ובסופו של דבר, הגולש מוצא את עצמו בחוץ, דבר שמוביל גם לקריסתה של הליגה כולה. כי אדישות זה מדבק.
תחושה של שותפות יתר זה ההפך. מישהו שמשקיע יותר מדי, עושה מעל ומעבר ומרגיש שכל מה שהוא עושה - שייך לו. דבר כזה מעלה את רמת הציפיות לרמה כל כך גבוהה כך שברגע שהדברים לא עומדים באותו קו, הוא מתעצבן ודברים רעים קורים כתוצאה מכך. זה גם מוביל לקריסתה של ליגה.
תנו לי להבהיר לכם משהו, זה שליגה פעילה לא אומר שהיא מצליחה ואני יכולה לתת לכם מיליון דוגמאות מליגות שהיו קיימות בעבר.
מה שהופך את הליגה שלנו לכל כך מצליחה זה האיזון בין שותפות יתר לבין אדישות. עובדה. פעם אחת כולם מרגישים כל כך שותפים עד לרמה שבה הביקורות לסייבר AWL היו מאוד רגשניות ומצד שני יכול להיווצר מצב שלא תהיה תוכנית למשך שבועיים וכולם ידעו שזה לא סוף העולם.
בשורה התחתונה, אני לא יכולה לעשות הכל לבד. אני גם לא חושבת שזה טוב שרק אני אתפעל את הליגה. ניהול זה לא לקבוע תוצאות וניהול זה לא לסקר. ניהול זה בראש ובראשונה לגרום למי שגולש באתר להנות וזה משהו שקיים רק פה בליגה שלנו. אני מאוד רוצה שזה ימשיך להתקיים ככה ולכן עליכם להראות קצת יוזמה, קצת מעורבות וקצת עזרה. זה בסופו של דבר תוכנית שלכם ובשבילכם. אני לא פה מתאבקת וזוכה בתארים.
אז אחרי כל הנאום הזה, אשמח אם תעזרו לי לסקר 2 קרבות. תודה.