נכתב במקור על ידי Display תודה. חחחח לא התכוונתי לפגוע לך תהיה עם החברה חח היא רואה טלוויזיה ?
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain חחחח לא התכוונתי לפגוע לך תהיה עם החברה חח היא רואה טלוויזיה ? היא משועממת, אני צריך לעשות משהו |:
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
מה קורה קקות
עלוב כאן
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Display היא משועממת, אני צריך לעשות משהו |: לך עכשיו ! אבל עכשיו לראות איתה תכנית ששניכם אוהבים ופשוט תתכרבלו אתה הגבר אתה זה שצריך ליזום היא מחכה לזה
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 21-04-2012 בשעה 01:11.
נכתב במקור על ידי Display היא משועממת, אני צריך לעשות משהו |: תתנתק ולך להתכרבל עם החברה מול הטלוויזיה
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain לך עכשיו ! אבל עכשיו לראות איתה תכנית ששניכם אוהבים ופשוט תתכרבלו אתה הגבר אתה זה שצריך ליזום היא מחכה לזה נכתב במקור על ידי idonthavenameagain תתנתק ולך להתכרבל עם החברה מול הטלוויזיה זה שזה מראה ירוק לא אומר שאני מחובר \: אבל האמתי, מי שיוזמת את הסקס זאת הבחורה, היא זאת שמחליטה מתי יהיה סקס
לילה טוב יא בולבולים
חוקי הפורום