|
|
אתה רוצה הוכחה לזה??? רק תעבור בפורום על דיונים שמנהלים פה. מי שמתעלם ולא מספק את ההוכחות אחרי הטענות שלו, הם התאיסטים. לא פעם ולא פעמיים דאגתי לספק לינק למקור של טיעון שהבאתי, שזה להתעלמות רועמת.
אבל יודע מה, הנה דיון שיוכיח לך שתאיסטים לא משתמשים בהיגיון:
דיון ארוך ומייגע שמשקף כמעט כל דיון מול תאיסטים.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
כמו שכפי שאתם עצמכם טוענים, האתאיסטים אינם מקשה אחת, כנ"ל, התאיסטים לא חושבים אותו הדבר בכלל,
אי אפשר להשוות את דעתי לדעתו של אדם כלשהו בסרטון מוזר באינטרנט.
אגב, כל הסרטונים שאתה מביא ערוכים ומציגים בצורה מאוד 'אובייקטיבית' את שני הצדדים.
כל הכבוד לחיפוש אחר הצדק והיושר, בעיקר האמת.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)
הסרטון שהבאתי הוא 50 דקות ללא חתיכה בעריכה או בצילום. על מה אתה מדבר בדיוק?
מעבר לזה, שהסרטונים של התאיסטים הם מניפולטיבים ומציגים נקודות שגויות ובונים עלייהם מגדלים נגד המדע. הסרטונים שהאתאיסטים עורכים מציגים את הטעויות של התאיסטים. הם לא קוראים להם טיפשים כל הסרטון, את זה אתה מבין כשאתה רואה את הטעויות שלהם.
אני כן אשווה אותך לשאר התאיסטים בגלל שאתה מנהל דיון בדיוק אותו הדבר. תציג את טיעוניך בצורה אחרת, תזכה ליחס אחר.
לגבי הניתוח של קריג לספר של דוקינס, הבחור לא הכי חכם שיש למרות החזות שהוא מנסה להעביר, אני לא לוקח את הדעה שלו כאינדיקציה לכלום.
כשאגיע ליד מחשב אני אתן לך את ההגיון הדפוק שלו בצלחת.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.