|
|
מה זה משנה מי אני אהיה? אתה אומר להתרכז ברגע אז מה זה המחשבות האלה על העתיד שלא מענין אף אחד אני אני ואני אוהב את עצמי ולמה צריך לחפש הגדרה?
זה מסית אותך מהתודעה לחפש הגדרה אתה סותר את עצמך.
אני המאמין בנאדם מאושר וחופשי ואני אהיה ככה תמיד .
אני הזיכרונות שלי והזיכרונות של אנשים ממני.
כשזה ייעלם, כנראה שגם אני כבר לא אהיה פה.
יום נעים![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:22.
שום דבר ואף אחד לא יכולים לקחת ממני את מי שאני ומה שעשיתי בחיים שלי - גם לא המוות.
אשכול מיותר.
אלוהים גם אמר שהוא ברא אותנו בדמותו,
ועדיין יש לך אנשים שחורים, סינים, יפנים, ויאטנמים, בריטים,גרמנים, צרפתים וכו' וכו' וכו'.
יש פה הרבה דמויות, לא?
אז כנראה שזאתי לא תהיה הפעם הראשונה שאלוהים יטעה?
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 22-05-2012 בשעה 13:22.
One Shot - One Kill
קיצור , מה הנקודה שלך ?
יכול לאבד , לא יכול לאבד . מה זה מועיל לי בחיי היומיום ואיך הדיון הזה "משפר" אותי בכלל ?
התחושה שמקבלים ממך שאתה אוהב לנהל דיונים פילוסופיים , וזה סבבה ומבורך אבל כשזה כל מה ששומעים ממך ... זה הופך להיות מאוס ולא מקדם אף אחד לשום מקום .
בדיוק הגעתי לחלק מעניין בספר שהייתי רוצה שתקרא אותו אישית,כי אני חושב שזה יכול לעניין אותך.
אני עדיין חושב אם עליי לשתף את כל הפורום או רק אותך,כך או כך אתה תראה אותו,כי אני חושב שהמסר הוא מאוד חשוב,ומאוד פרקטי.
נ.ב הנקודה הייתה שמה שאתה עושה בחיים לא יכול להגדיר אותך כבנאדם,או משהו שיש לך.
כי כשאתה מפסיק לעשות משהו שהגדיר אותך כמי שאתה,אתה כביכול מאבד חלק ממך,שמפה בא האי אושר.
אותו דבר לגביי משהו שיש לך ואתה כל כך מזדהה עם זה שהחלפת את הזהות שלך במה שיש לך,וכשאתה מאבד את זה,יש כאב ענקי שבא עם זה.
ואגב תודה על הדעות,יש פה דעות באמת חכמות שרואים שזה בא מניסיון בחיים,ואני מעריך כל דעה באשכול,תודה לכל המגיבים![]()
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 23-05-2012 בשעה 06:31.
מה, אז בגלל זה אתה טוען שהמעשים הם לא הבן אדם? בגלל שאם, במידה והוא יאבד אותם זה יגרום לו אי אושר?
הטענה שלי היא כן, המעשים שלנו מגדירים את האישיות שלנו, גם כלפיי חוץ וגם כלפיי פנים. וכן, אם יש משהו מסוים שהיינו רגילים לעשות במשך הרבה זמן ולפתע מפסיקים לעשות אותו, אז כן אנחנו מאבדים משהו מעצמנו. ניקח דוגמה- בן אדם שעובד כמורה במשך 10 שנים החליט לפתע להפסיק להיות מורה, הוא איבד משהו מהגדרתו האישית נכון? פעם הוא היה מורה (בפני עצמו ובפני הסביבה) והיום הוא לא מורה יותר, הוא יקח את החיים שלו וימלא את החלק הזה של ה"מורה" למשהו אחר.
אשמח אם תסביר, בכל זאת, לפי השקפתך מה מגדיר את האדם
'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'
יום נעים![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 29-07-2017 בשעה 12:24.