זיז לא סתם מת מ"מום בלב" כנראה שזה בגלל כל הסטרואידים שהוא לקח.
זיז לא סתם מת מ"מום בלב" כנראה שזה בגלל כל הסטרואידים שהוא לקח.
|
|
גם לי לא אכפת... אבל פשוט שאנשים מפגרים לא יקחו ממנו דוגמא זה הכל... אז סבבה הוא התאמץ בנה גוף והכל אבל אם אתה דופק לעצמך את החיים ומת אז כל זה לא שווה... מה גם שלמרות שאני נגיד מתאמן אני לא חושב שהדרך להשיג בחורות זה לבנות גוף, זה אולי עוזר אבל לא שווה להרוג את עצמך בשביל שיהיה לך גוף של דוגמן, תאמת אבל שאם זה מה שהוא אהב והכל אז סבבה לו, לפחות הוא הספיק לחיות כמו שצריך לפני שהוא מת.
אחי , אתה צריך להבין שבמידה והוא מת בגלל הסטרואידים , הוא מת כי הסטרואידים , השילוב של מחלת הלב שהייתה לו , והעבודה שהוא עשה סאונות ארוכות מאוד בתילאנד , הם אלה שכנראה הביאו למוות שלו , יש אין סוף אנשים שעשו סטרואידים בצורה אגרסיבית פי 10 ממנו(כל המתחרים באולימפיה .. מפתחי הגוף , ארנולד שווארצנגר , רוני קולמן , ועוד מליוני אנשים שהם לא מתחרים , וגם אח שלו אפילו) , וכולם בחיים , אמנם סובלים מבעיות (לא כולם) אבל לא מתים מזה ואפילו מגיעים לגילאים מופלגים , אני לא אומר שסטרואידים זה בסדר , אבל זה לא משנה , כל אחד חיי את החיים שלו איך שהוא רוצה והוא מרגיש , אפשר להגיע לגוף לא פחות משלו גם בלי סטרואידים פשוט במסגרת זמן יותר ארוכה משלקח לו,והכל יהיה בסדר,גוף כזה לא הורג אותך.
וZYZZ היה מביא בנות גם לפני הגוף שלו כשהוא היה עוד יותר צעיר , אתה צריך לקרוא מעבר לשורות ולהבין שלא התכוונתי פה לגוף שלו אלא לסגנון חיים שלו ולהחלטות שלו,הם אלה שנתנו השראה לאנשים , המבט שלו על החיים.
סגנון חיים סבבה, אבל הוא אמר בעצמו בתור עצה שאנשים צריכים להתאמן כדי שזה יביא להם בחורות תאמת לא ידעתי שהוא היה מביא בנות גם לפני זה, חשבתי שהוא בנה את כל ההצלחה שלו סביב הגוף שלו.