אנשים אתם פשוט לא מבינים.
אומרים אייפון על ימין ועל שמאל בלי כל ביסוס.
האייפון הוא מכשיר גרוע ואני אומר את זה מנסיון, אני הבנתי (ועדיין מבין) ממש ממש טוב באייפון ואם הייתי רוצה הייתי עכשיו מנהל פורום Iphone.
פעם היה לי אייפון עד שהתנתקתי מבועת הפריצה ומכבלי גן התפוחים הסגור והבנתי שיש חלופות, חלופות שבהן לא צריך לחכות 3 חודשים עד שתצא פריצה שתתן לי להוריד משחק או לשים טוויק, מכשירים שלא צריך להשתעמם מהממשק או להתפשר על ממשק שונה אבל איטי יותר, פשוט חלופות טובות יותר.
באייפון לא נתנו לשים רקע לאפליקציות עד IOS4 ולא משנים את הממשק בכלל, עדיין אותם אייקונים מונחים באותה צורה מלבנית משעממת.
כל מי שאומר אייפון הייתי נותן לו אנדרואיד עם MIUI, הטלפון המושלם לדעתי. מהיר יחסית, יפה כמו לא יודע מה, מלא בפיצ'רים מיוחדים והרבה הרבה יותר טוב מאייפון בסופו של דבר.
באייפון אפילו ערכת נושא אי אפשר לשם בלי WinterBoard ולא נגיד שהערכת נושא הזו משנה את כל הטלפון, הממשק נשאר זהה והערכות נושא מאטות את המכשיר ובכללי גם די מכוערות בניגוד לערכות הנושא המדהימות של MIUI.
תאמינו לי שאני מבין יותר מכולכם באייפון ומבין יותר מכולכם גם באנדרואיד ומנסיון אני אומר לכם שעם MIUI הRAZR יכול להיות בין הטלפונים היותר טובים בשוק, נסו את הממשק שאני מדבר עליו (לא הממשק פח של מוטורולה) ותראו מה זה יופי ופיצ'רים מיוחדים.

ציטוט ההודעה