קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה טיפים לחיים (הכל בדוק)
    על ידי Hot@Dog בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 57
    הודעה אחרונה: 14-06-2007, 14:47
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-04-2006, 14:24
  3. אני לא מאמין כמה טיפשי זה יכול להיות??????
    על ידי Program בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 00:56
  4. שלום אני חדש כאן + כמה חתימות שלי
    על ידי Bart בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 03:27
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 45

אני פההההההההההההההההההה בינתייםםם+כמה טיפים ממני - עמוד 2

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אף אידיוט עוד לא הגיע רחוק בחיים בזכות זה שהוא התחתן בגיל 25, הביא ילדים בגיל 30, הסתפק בעבודה עם שכר ממוצע ולא עשה סמים למה זה אסור והורס את הגוף.
    הוא לא צריך להוכיח לך כלום תפתח את העיניים זה קורה מתחת לאף שלך.
    ואללה איפה למה בפעם האחרונה שבקרתי בכלא כן ראיתי שם סוחרי סמים ,אנסים ,אנשים שרמו אנשים ,גנבים וכו.. אני לא זוכר שראיתי שם בחור בגיל 25 שהביא ילדים בגיל 30 ,לא יודע אולי תלך אתה לכלא ותבדוק אם הבחור עם הילדים נמצא שם.
    מה גם שסמים זה לאנשים החלשים בחברה כאלה שלא מצליחים להתמודד עם החיים אז הפיתרון היחידי שלהם זה סמים.
    לא יודע אתה נשמע לי עוד ילד עוד כמה שנים בטח תחשוב אחרת.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    ואללה איפה למה בפעם האחרונה שבקרתי בכלא כן ראיתי שם סוחרי סמים ,אנסים ,אנשים שרמו אנשים ,גנבים וכו.. אני לא זוכר שראיתי שם בחור בגיל 25 שהביא ילדים בגיל 30 ,לא יודע אולי תלך אתה לכלא ותבדוק אם הבחור עם הילדים נמצא שם.
    מה גם שסמים זה לאנשים החלשים בחברה כאלה שלא מצליחים להתמודד עם החיים אז הפיתרון היחידי שלהם זה סמים.
    לא יודע אתה נשמע לי עוד ילד עוד כמה שנים בטח תחשוב אחרת.
    דוגמא קלאסית לחשיבה של מערכת.
    אני לא מאשים אותך אבל מכשנולדת עשו לך שטיפת מוח והכניסו לך את השטויות האלה לראש. עכשיו תהיה חכם ותחשוב קצת יותר מציאותי ונהנתני.

You feel intimidated asshole?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    דוגמא קלאסית לחשיבה של מערכת.
    אני לא מאשים אותך אבל מכשנולדת עשו לך שטיפת מוח והכניסו לך את השטויות האלה לראש. עכשיו תהיה חכם ותחשוב קצת יותר מציאותי ונהנתני.
    בוא תיתן לי דמות מהעבר שפעלה בניגוד גמור למערכת זאת אומרת ,סחרה בסמים ,גנבה ,רימת אנשים ,רצחה וכו... מי הוא המודל שלך לחיקוי ? תן לי דמות אחת שעונה על הקריטריונים האלה והצליחה. בגלל שאני רוצה לעזור לך אני יזרום איתך ונראה לאן נגיע.

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

בוא תיתן לי דמות מהעבר שפעלה בניגוד גמור למערכת זאת אומרת ,סחרה בסמים ,גנבה ,רימת אנשים ,רצחה וכו... מי הוא המודל שלך לחיקוי ? תן לי דמות אחת שעונה על הקריטריונים האלה והצליחה. בגלל שאני רוצה לעזור לך אני יזרום איתך ונראה לאן נגיע.
    תקרא קצת על הבחור בחתימה שלי ותבין על מה אני מדבר.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

למרות שהוא לא עונה על הקריטריונים שאני הצבתי הוא לא היה סוחר סמים אלא רק צורך אישית אמרנו שאני יזרום איתך אז הנה אני זורם איתך.

אני מתאר שהבחור שלך הוא ג'ים מוריסון אז תרשה לי לשאול אותך מספר שאלות:

1) האם בן אדם שמת בגיל 28 ממנת יתר כתוצאה מצריכת סמים הוא המודל לחיקוי שלך ? יש לך שאיפות דומות ? למות בגיל 28 כתוצאה ממנת יתר זה לא נראה לי הטופ של החיים.

2) חשבתי שלימודים הם שטיפת מוח של המערכת אז למה האליל שלך סיים לימודי תואר בקולנוע וצילום ? הוא גם היה חלק מן המערכת ?

האמת שאת זה מצאתי אחרי 5 דקות של חיפוש אחרי האיש עד עכשיו החיים שקראתי עליו לא היו הצלחה מסחררת ,צריכה מוגזמת של סמים ואלכוהול ,מוות בגיל 28 כתוצאה מצריכת יתר והכי גרוע הוא נשטף בשטיפת המוח של אנשי המערכת והלך ללמוד באונברסיטה שלא נדע.

לא יודע מי מתכננן למות בגיל 28 מצריכת יתר של סמים ,בוא נגיד שאם הוא היה מקשיב טיפה למערכת אולי הוא לא היה מוצא את עצמו מת לבד בתוך אמבטיה בפריז בגיל 28.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-06-2012 בשעה 16:28.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחח אני אוהב את ההומור שלך.
    אבל יש לי שאלה,מה תעשה כשתאבד את מה שיש לך?את החברה שלך(אם הבנתי נכון),את הכסף שלך ובקיצור מה שבנית לעצמך(הנסיעה,העבודה),האם אתה עדיין תשאר אותו טיילר שהפורום מכיר?איך תגיב לסיטואצייה הזאת ומי אז אתה תהיה?
    האמת היא, שאני מצפה לזה יותר מזה שאני "אתעשר" או אנאערף. כאילו, בעולם העסקים לא קיים דבר כזה הצלחות בלי נפילות..

חוצמזה שכחת שמדובר בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות. זה שנפלת לא אומר שעולמך חרב עליך - כן זה באסה אחולמניוקי, אבל גורלך לא יהיה זהה לגורל ישראלי ממוצע כמו שצויין בדיון..שגורלם באמת נחרץ.

וAAA-AAA - נשמה יש דבר כזה אידיאולוגיה בעולם. כמו שלמושפעים מהסביבה יש את הבולשיט שלהם בראש "חייבים לעשות ככה וככה כי זה מוסרי" לי יש תאידיאלוגיה שלי. או שאני מתעשר, או שאני מת בדרך. אין הבדל בין זה לזה..
    אנלא אשב בכלא מהסיבה הפשוטה שהכל אצלי חוקי <: אולי בישראל אפשר לשלשל על החוק ולצאת נקי אבל בארה''ב זה הרבה יותר מסובך ולא שווה את זה. מה שכן זה עדיף מלהיות הישראלי הממוצע (למרות שבארה''ב מעמד הביניים זה הרבה יותר טוב מאשר בישראל שזה פשוט זוועה אצלכם אבל עדיין זה לא מה שאני מחפש)
    מה שכן אין דבר כזה בנאדם "נורמטיבי" שהגיע למשהו שהייתי רוצה בחיים. זאת הסיבה שהוא נקרא "נורמטיבי".

אה ובקשר ללימודים זה אין קשר, תאמין לי שהשכלה גבוהה בארה''ב לישראל זה הבדל של שמיים וארץ ואני מדבר בתור סטודנט שלומד שם.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 11-06-2012 בשעה 16:32.

לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ

למרות שהוא לא עונה על הקריטריונים שאני הצבתי הוא לא היה סוחר סמים אלא רק צורך אישית אמרנו שאני יזרום איתך אז הנה אני זורם איתך.

אני מתאר שהבחור שלך הוא ג'ים מוריסון אז תרשה לי לשאול אותך מספר שאלות:

1) האם בן אדם שמת בגיל 28 ממנת יתר כתוצאה מצריכת סמים הוא המודל לחיקוי שלך ? יש לך שאיפות דומות ? למות בגיל 28 כתוצאה ממנת יתר זה לא נראה לי הטופ של החיים.

2) חשבתי שלימודים הם שטיפת מוח של המערכת אז למה האליל שלך סיים לימודי תואר בקולנוע וצילום ? הוא גם היה חלק מן המערכת ?

האמת שאת זה מצאתי אחרי 5 דקות של חיפוש אחרי האיש עד עכשיו החיים שקראתי עליו לא היו הצלחה מסחררת ,צריכה מוגזמת של סמים ואלכוהול ,מוות בגיל 28 כתוצאה מצריכת יתר והכי גרוע הוא נשטף בשטיפת המוח של אנשי המערכת והלך ללמוד באונברסיטה שלא נדע.

לא יודע מי מתכננן למות בגיל 28 מצריכת יתר של סמים ,בוא נגיד שאם הוא היה מקשיב טיפה למערכת אולי הוא לא היה מוצא את עצמו מת לבד בתוך אמבטיה בפריז בגיל 28.
    ג׳ים מוריסון היה חלק מהמערכת והחיים שלו לא היו הצלחה מסחררת.
    וואו יצאת יותר מטומטם מאמנון יצחק וזמיר כהן ביחד מזל טוב גבר.

משתמש מתחיל האוואטר של MR. WILL
    לייקים
    5
    נקודות
    0

איש חכם.
    יש לך אחלה תפיסה והנחות בסיס על ישראל. מתי אי פעם חשבת האם להנחות בסיס שלך יש בסיס בכלל? תבדוק את האמת בדברים אולי אני צודק ואולי אתה טועה ואולי שנינו צודקים.
    התשובה היא להיכנס לנעלים של "המטומטמים" שפתאום קמו בבוקר והחליטו: אנחנו מקימים מדינה. יש להם אמת שהיא אפשר להתעלם ממנה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי MR. WILL צפיה בהודעה
    איש חכם.
    יש לך אחלה תפיסה והנחות בסיס על ישראל. מתי אי פעם חשבת האם להנחות בסיס שלך יש בסיס בכלל? תבדוק את האמת בדברים אולי אני צודק ואולי אתה טועה ואולי שנינו צודקים.
    התשובה היא להיכנס לנעלים של "המטומטמים" שפתאום קמו בבוקר והחליטו: אנחנו מקימים מדינה. יש להם אמת שהיא אפשר להתעלם ממנה.
    אנלא נכנס לנעליים של אף אחד ואם מדברים על להכנס לנעליים כל בנאדם בפלנטה הזאת שייכנס ל"נעליים" שלי יפול אחרי שעה וחצי על השעון...אז לא לדבר על זה.

למה שיהיה לי אכפת מישראל זה כמו שלישראלים יהיה אכפת מדרום סודן או מצפון קוריאה ככה לי "אכפת" מישראל

מה אתם בכלל מאמינים לו שהוא היה בארצות הברית? בהודעה קודמת הוא כתב שהוא עשה איזה משהו פלילי והרוויח מזה הרבה כסף והסיבה היחידה שהוא עשה את זה, זה מפני שהוא לא חוזר יותר לארץ. הפלא ופלא הוא חזר. פתאום אין ממה לברוח.
    לפני זה היה לו "כישרון סודי" שהוא לא יכל לממש בישראל ופתאום זה הפך ל"נסיעת עסקים" וחזר לארץ לשבועיים בשביל "לסגור פינות"? או בשביל כאילו להתלהב על זה שהוא כזה מדהים?

אתם פשוט פתי[או איך שלא קוראים לזה] שאתם מאמינים ל"תותח" הזה שכל מה שהוא עושה זה לספר לכם עד כמה הוא מצליח אבל לא מספר במה ואיך הוא מצליח, ממש מדהים. האם תוכל לספר לנו באיזה עסקים אתה שותף בארצות הברית?

התגעגענו. מתי עזבת? מתי חזרת לבקר? עם מי אתה גר שם? אתה בקשר עם גורמים ישראלים כאלה ואחרים מאז שעזבת?

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    מה אתם בכלל מאמינים לו שהוא היה בארצות הברית? בהודעה קודמת הוא כתב שהוא עשה איזה משהו פלילי והרוויח מזה הרבה כסף והסיבה היחידה שהוא עשה את זה, זה מפני שהוא לא חוזר יותר לארץ. הפלא ופלא הוא חזר. פתאום אין ממה לברוח.
    לפני זה היה לו "כישרון סודי" שהוא לא יכל לממש בישראל ופתאום זה הפך ל"נסיעת עסקים" וחזר לארץ לשבועיים בשביל "לסגור פינות"? או בשביל כאילו להתלהב על זה שהוא כזה מדהים?

אתם פשוט פתי[או איך שלא קוראים לזה] שאתם מאמינים ל"תותח" הזה שכל מה שהוא עושה זה לספר לכם עד כמה הוא מצליח אבל לא מספר במה ואיך הוא מצליח, ממש מדהים. האם תוכל לספר לנו באיזה עסקים אתה שותף בארצות הברית?
    יאללה עוד חנון סע לי מהאשכול טוב שלא רשמת פה ערימה של זיוני שכל שהמצאת בזמן הפנוי שלך מאוננות על אנימה ומנגה תוציא תאף שלך מהחיים שלי אם יש סיבה שחזרתי לפה זה אומר שיש פה משהו חשוב לעשות ולא עניינך מזה ועל הדרך לחנך קצת תמוח הכובעי שלכם זה לא שיש פה תעסוקה בארץ שלכם חוצמזה חח
    כואב לכם לראות מישהו שעשה יותר ממה שכל המשפחה שלכם תעשה בכל החיים העלובים והאפורים שלהם אז אתם יוצאים עלי תמשיכו זה מחמיא

ולמגיב היותר שפוי, עזבתי בתחילת אפריל ככה, חזרתי בלילה במוצ''ש, אני גר עם השותפה שלי בדירה שקנינו ביחד ואני בקשר רק עם אנשים מסויימים מהארץ שבקרוב גם כן יצטרפו אלי.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 12-06-2012 בשעה 03:47.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ההפך אנחנו מאחלים לך את כול העושר שבעולם בין אם אני מאמין לך ובין אם לא ,בהצלחה במטרות שלך.
    לך זה בטח לא צריך להיות משנה אם אנחנו מאמינים לך או לא.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ההפך אנחנו מאחלים לך את כול העושר שבעולם בין אם אני מאמין לך ובין אם לא ,בהצלחה במטרות שלך.
    לך זה בטח לא צריך להיות משנה אם אנחנו מאמינים לך או לא.
    חח אולי אתה כן אבל קנאים היו קיימים ויהיו ואין מה לעשות כיף לצחוק עליהם בזמני הפנוי

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

די ברור שתראה בכלא של הממשלה את האנשים שעברו על החוקים של הממשלה
    אז אם אתה בעצם אומר שאתה החלטת שאם בנאדם בכלא זה אומר שהוא לא בסדר , זה אומר שהחוקים מושלמים
    אני בטוח שאם היית ברוסיה הקומוניסטית היית אומר שלהיות אדם נורמטיבי זה הכלבה של סטאלין ואם היית גרמניה הנאצית אז להציל יהודי היה בשבילך מעשה טפשי

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,190 | הודעות: 8,151,772 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect