נכתב במקור על ידי DardaStefaNNN חח יש לי 23 נקודות מתאים לך ? לא אחי. נכתב במקור על ידי .Eliran זה לא המשחק? ומה הכוונה אם לא קניתי דברים במשחקים בפייסובק? זה עם קרדיטים? זה עובד רק אם לא קנית צ'יפים או קרדיטים בפייסבוק. נכתב במקור על ידי yossiii050 תענה בפרטי זה לא עובד !! הסברתי לך, אם לא עובד תדבר איתי בפרטי.
זה מסובך?? צריך להשקיע או להוריד תוכנות בשביל זה?
בברכה , אדי. מעצב בקהילת אטרף. Icq: 307761 | MSN: adi.bel3@gmail.com הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך!
נכתב במקור על ידי AdiBel זה מסובך?? צריך להשקיע או להוריד תוכנות בשביל זה? לא, 5 דקות - מליון צ'יפים
נערך לאחרונה על ידי DoodleJump; 25-06-2012 בשעה 12:51.
נכתב במקור על ידי DoodleJump לא, 5 דקות - מליון צ'יפים לא צריך בשביל זה עוד משתמש?
נכתב במקור על ידי .Eliran לא צריך בשביל זה עוד משתמש? לא...
נכתב במקור על ידי DoodleJump לא... כמה פעמים אפשר לעשות את זה?
נכתב במקור על ידי .Eliran כמה פעמים אפשר לעשות את זה? 1 .
נכתב במקור על ידי DoodleJump 1 . מכל משתמש פעם אחת? או מכל מחשב פעם אחת?
נכתב במקור על ידי .Eliran מכל משתמש פעם אחת? או מכל מחשב פעם אחת? נראה לי כל משתמש פעם אחת. אחי אתה קונה או לא?
נכתב במקור על ידי DoodleJump נראה לי כל משתמש פעם אחת. אחי אתה קונה או לא? כן, כמה נקודות?
נכתב במקור על ידי .Eliran כן, כמה נקודות? ממך לא הייתי מצפה את זה.
נכתב במקור על ידי DoodleJump ממך לא הייתי מצפה את זה. חחחחח מה יש לצפות? קיבלת, שלח.
לא אמין ! מסנן בצ'אט השיטה לא עובדת !! לא מחזיר לא נקודות ולא עונה
מגיש עזרה ראשונה -מרחב נגב - באר שבע.
נכתב במקור על ידי yossiii050 לא אמין ! מסנן בצ'אט השיטה לא עובדת !! לא מחזיר לא נקודות ולא עונה גם לי היא לא עובדת. אם הוא לא יחזיר את הנקודות נפתח תלונה. נכתב במקור על ידי DoctorApple SPAMMER!! כמה שאלות? תצפה לקנס, אני אשאל כמה שאלות שבא לי. מותר לי לדעת מה אני קונה.
זה לאשר תכרטיס ??
חוקי הפורום