נכתב במקור על ידי .Eliran נשארו לך עוד 3 ימים, אני לא רואה התקדמות עם הנקודות שלך. אני מנסה להתקדם ולא מצליח,אשמח אם תיתן לי זמן עד לחלוקת המשכורות,את ה-100 האחרים אני אשיג מחבר.
נכתב במקור על ידי -messi- אני מנסה להתקדם ולא מצליח,אשמח אם תיתן לי זמן עד לחלוקת המשכורות,את ה-100 האחרים אני אשיג מחבר. את המשכורת אתה אמור לקבל עד ה 1.7. קודם תקבל ותשלח לו חצי.
נכתב במקור על ידי .Eliran את המשכורת אתה אמור לקבל עד ה 1.7. קודם תקבל ותשלח לו חצי. נכתב במקור על ידי -messi- אני מנסה להתקדם ולא מצליח,אשמח אם תיתן לי זמן עד לחלוקת המשכורות,את ה-100 האחרים אני אשיג מחבר. ה1.7 היום עד הלילה תצתרך להעביר לי
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- ה1.7 היום עד הלילה תצתרך להעביר לי אני אעביר לך כשאקבל משכורת.
נכתב במקור על ידי -messi- אני אעביר לך כשאקבל משכורת. סליחה שאני שואל אבל מתי זה? ובינתיים תיכול לשלוח ת 100 נקודות ?
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- סליחה שאני שואל אבל מתי זה? ובינתיים תיכול לשלוח ת 100 נקודות ? את ה-100 שלחתי,וזה בסדר שאתה שואל,כרגע התאריך לא ידוע אבל זה אמור להיות היום.
נכתב במקור על ידי .Eliran את המשכורת אתה אמור לקבל עד ה 1.7. קודם תקבל ותשלח לו חצי. נכתב במקור על ידי -messi- את ה-100 שלחתי,וזה בסדר שאתה שואל,כרגע התאריך לא ידוע אבל זה אמור להיות היום. אחי מה קורה עם ה 100 נקודות השניות אני צריך אותם
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- אחי מה קורה עם ה 100 נקודות השניות אני צריך אותם שלחתי.
קיבלתי אפשר לנעול.
נעול.
חוקי הפורום