|
|
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא איפסתי את הסיסמא לשני המשתמשים, נגעתי רק באדמין.
איך בודקים שנועם מוגדר כמנהל המערכת? (אבל מה זה משנה בכלל?)
תראה, עשיתי את כל התהליך שוב עכשיו, איפסתי שוב את האדמין, וכתוב למטה שכן, האדמין הזה בילד אין.
איפסתי אותו, נכנסתי אליו עכשיו שוב, ניסיתי למחוק איזה משהו, והוא עדיין מבקש שאתחבר כאדמין.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נישמע לי הזוי רצח מה שאתה אומר ה Bulid in Admin לא יכול לאבד פתאום הרשאות =/
אם היה לי זמן הייתי מנסה לתת לך תמיכה מרחוק
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
?????????????????????
נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-06-2012 בשעה 11:12.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
צודק לא אמרתי חשבתי שאמרתי.
בכל מקרה תוריד את הקובץ הבא:
https://www.dropbox.com/s/kfd8aocfp7...New%20User.bat
תפעיל אותו ותפתח בעזרתו את היוזר המבוקש
דאבל בטעות
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 27-06-2012 בשעה 16:09.
מ א ו ש ר
חחחחחחחחחח מכל שמות המשתמש שיכולת לבחור בחרת דווקא אדמיניסטרטור?!
אתה לא יכול לפתוח עוד משתמש בשם Administrator
תכתוב משהו אחר
נניח User
בשני אתה יכול להשאיר ריק
בשלישי תבחר ב Y וזהו
תתחבר למשתמש שיצרת הרגע ותנסה לעשות את המחיקות דרכו
מ א ו ש ר
טוב אני אובד עצות איתך תנסה לחכות שמיהו שיתפנה לתמיכה מרחוק ויבדוק את הבעיה שלך מקרוב כי זה נישמע לי כמו בעיה של הרשאות שהתחרבשו
נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-06-2012 בשעה 16:22.