נכתב במקור על ידי noamXD ראיתה את הסרט בערוץ 10 ''חרדים''? לא, למה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo לא, למה? אתה מוזמן לראות: http://docu.nana10.co.il/Article/?ArticleID=893253 את שלושת החלקים.
ממשלת ישראל לא קידמה את האחים המוסלמים.
נכתב במקור על ידי noamXD מדהים שאתם מדברים על האוייבים והרוצחים שלנו ועל החרדים בני עמנו באותו הקשר. פשוט מדהים! הם גונבים לך את הכסף ולא עושים כלום למען המדינה שאתה כה אוהב ואתה קורא להם "בני עמנו", פשוט מדהים!
נכתב במקור על ידי ShiNx הם גונבים לך את הכסף ולא עושים כלום למען המדינה שאתה כה אוהב ואתה קורא להם "בני עמנו", פשוט מדהים! זה עובדה אבל! עושים או לא עושים, זה עובדה! גם אני לא אוהב אותם אבל אין מה לעשות.
נכתב במקור על ידי noamXD זה עובדה אבל! עושים או לא עושים, זה עובדה! גם אני לא אוהב אותם אבל אין מה לעשות. עצוב שאתה עדיין גם משתמש במילה המפגרת "העם" שלי, כאילו העם שלך שונה מכל העולם, אתה בסך הכל עוד בנאדם
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 26-06-2012 בשעה 02:28.
נכתב במקור על ידי ShiNx עצוב שאתה עדיין גם משתמש במילה המפגרת "העם" שלי, כאילו העם שלך שונה מכל העולם, אתה בסך הכל עוד בנאדם איזה תגובה קשורה!! סחתיין.
נכתב במקור על ידי ShiNx עצוב שאתה עדיין גם משתמש במילה המפגרת "העם" שלי, כאילו העם שלך שונה מכל העולם, אתה בסך הכל עוד בנאדם אין לי משוג איך להגיב לזה אפילו.
חוקי הפורום