איזו תפיסה מוזרה זו..
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 00:48.
|
|
איזו תפיסה מוזרה זו..
בני האדם לא נוצרו, הם התפתחו בתהליך אבולוציוני, התהליך הוא לא מושלם (לא כל בן אדם אמור לצאת ״פרפקט) ולכן יש שגיאות בתהליך. וזה בקצרה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
איזו תפיסה מוזרה זו..
גבר...
מוטציות מתרחשות כל הזמן בטבע,
לפעמים מה שנפגע גורם לגידול סרטני.
זה עניין של אקראיות, וגם עם כל הקרינה של ה"קדמה",
יש מערכות תוך גופיות שאמורות למנוע מכך לקרות.
סרטן תמיד היה - חד משמעית.
הכל תלוי בגנום של אותו אדם ספציפי,
אם המערכות תקינות או לא.
קודם אמרת שכל אדם צריך להיוולד בריא - נכון,
אבל כל בן אדם שונה גנטית מבן אדם אחר,
בשל כמה סיבות.
שחלוף, היפרדות בלתי תלויה של כרומוזומים ועוד,
ומדיי פעם השונות הזאתי מלידה בן אדם פגום.
בדיוק כמו שיש הומואים ולסביות,
יש אנשים שהמערכות האלה שאמורות למנוע סרטן לא תקינות אצלהן.
One Shot - One Kill
אגב, גם קרני השמש הם קרינה. ולשאלתך, שינויים גנטיים (לאוו דווקא ממוטציות) הן דבר לגיטימי ונפוץ בטבע.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
שמע, המחלות תמיד היו, אבל האנשים אז לא היו חכמים מספיק בשביל להבין מה זה מה או לחקור(הם לא חקרו בלל שהם האמינו בדת!).
היה שם כמעט כל מחלה שקיימת, אבל אז הם לא ידעו מה זה!
אנחנו לא יצרנו את האיידס, או את הסרטן- הוא נוצר לבד!
אוקיי, אתה מתקשה להבין, או לא רוצה להבין.
איך קשור כמות האנשים שאתה מכיר לתקשורת בטלפונים שהזכרתי? נגיד היינו חיים בשבטים וחיים בלי טלפונים, אם חבר היה יוצא לטיול, איך היית יודע אם היה קורה לו משהו? לא היית יודע!
אני מבין שאתה לא מאמין בטלפונים, SMSים וכדומה, כי אתה לא חשוב במה הם מועילים.
נכון, שהמפעלים פוגעים במה שיש לך, באוכל בשתייה, אבל נגיד תחנות הכוח מספקות לך חשמל, נכון שמזהמות את הסביבה אבל עם זה אתה חי! עם זה יש לך חשמל! אתה מדליק מזגן, מכין אוכל, רואה טלוויזיה!
ז'ק פרסקו אין שכל כנראה, אלעק לא צריך רופאים! כשאתה לא מרגיש טוב והמצב לא משתפר לאן אתה הולך? לרופא, שיטפל בך חתיכת צבוע!
אתה לא מחכה בבית שהאל שלך ירפא אותך כי הוא לא יעשה את זה, למה? כי הוא לא קיים!!!
תחשוב קצת לפני שאתה אומר שהרפואה לא חשובה, או מצטט אידיוט שאומר שהרפואה לא חשובה!
אני מקווה שאתה תחלה וכשאתה תגיע לבית חולים לא יטפלו בך בגלל שאתה חושב שלא צריך את הרפואה.
בזכות הרופאים אני יושב כאן ומנסה להחדיר משהו לראש האטום שלך ולא שוכב בבית חולים מחובר למכשירי חמצן ועוד מכשירים!
ואלעק הם היו מטפלים בזה עם צמחים? הם לא ידעו לטפל בשפעת!! הם התפללו לאל שיעזור להם(מה שמראה על חוסר בשכל), הם לא הלכו ועשו משהו בעצמם, הם לא ידעו איך לטפל!
ועוד אתה אומר מדע לא חשוב? אז מה כן חשוב? הספר מד"ב שלך שאתה חושב מראה לך חיים נכונים?!
בזכות המדע יש לך הכל, בזכות המדע גילינו כל כך הרבה דברים שעזרו למין שלנו להתפתח ולא להיות מין שמת בגיל 13!
לא חושב שהמדע חשוב יכפוי טובה? כמו שפירה אמר, עכשיו תסגור את החשמל בבית, תעצור את כל זרמי המים, אתה חולה? תשאר בבית עם הצמחים שלך ואל תלך לרופא(אולי האל שלך ירפא אותך). אתה רעב? תצוד! אתה צמא? לך לאיזה נהר, באר.
נראה כמה תצליח לשרוד.
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
איזו תפיסה מוזרה זו..
איזו תפיסה מוזרה זו..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
One Shall Need To Make a Mistake - To Know How Not to Make It In The Future
אמרתי את זה בהקשר אליך,
ובהקשר אליו.
אתה סוניק, טועה,
כי חובה על כל אדם להביע את ביקורתו - חובה.
ככה אנחנו למדים על עצמו,
מביקורת של אחרים.
ככה שזה לא רק טוב שהוא פתח ת'אשכול,
הוא ממלא זת חובותיו בתור בן אדם.
והוא טועה, בכך שהוא נלחם על משהו קלוש,
משהו לא רלוונטי.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 27-06-2012 בשעה 18:53.
One Shot - One Kill
איזו תפיסה מוזרה זו..
איך הוא מפריך את התורה?
התורה מציינת בדיוק את הנקודה שהאבולוציה לא פגשה - בריאת העולם, ראשית הכל, הסיבוב הראשון, לפני תחילת המעגליות.
אני לא חולק עליך שהטבע מחזורי בעיקרו אך משתנה עם הזמן (מישהו אמר אבולוציה?). רק שאת כל זה, הקב"ה ברא.
עכשיו תתחיל לספר לי על הנקודה הסינגולרית, באמת שאני לא מתכוון להכנס לזה שוב.
אה, אתה תגיד שזה שאני לא רוצה לחזור על עצמי זה מפני שאין לי מה לומר. אז זהו, אני לא רוצה לחזור על עצמי, בדיוק מפני שאני לא רוצה לחזור על עצמי.
"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
* * *
מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
גלישה נעימה ומטורפת :-)