קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] לא מצליח להתחיל עם בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 23-04-2012, 05:21
  2. [עזרה] לא מצליח לתקשר עם בנות..
    על ידי tzvicohen בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-08-2010, 10:05
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-07-2010, 13:06
  4. עזרה|מסיבות לא כ"כ מצליח להתחיל שם עם בנות בזמן הריקוד ..
    על ידי kiko852 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-04-2010, 20:01
  5. לא מצליח למצוא בנות
    על ידי emek בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-01-2010, 12:43
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

לא מצליח אם בנות - עמוד 2

משתמש מתחיל האוואטר של Butafliko
    שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    דבר ראשון- תשנה את הגישה שלך. "אני יודע שקצת חפרתי אבל אשמח לעזרה" זה נחמד..אבל אתה יכול להגיד גם "תודה על העזרה אחי, אבל יש לי עוד שאלות".
    דבר שני- אל תתחיל עם המושגים המופלצים האלה "אלפא" וכל החראטות..תשדל לדבר כמו בן אדם נורמלי.
    דבר שלישי- יש לך בטעות או במקרה קשר או משהו עם ידידות מהבצפר? אם כן אז תיצור קשר עם אחת מהן, ותשאל אם יש לה ידידות להכיר לך...אם כן, אז אתה במצב מעולה. במצב כזה אתה אמור או לצאת לדייט עם בחורה לבד, או לקחת עוד חבר ולצאת לדאבל דייט..מפה כבר הדרך סלולה.

אם אין לך ידידות, אז אתם תצטרכו לעבוד יותר קשה. אתה תצטרך להכנס לפייסבוק ולבדוק איפה ומתי יש מסיבות באיזור שלך, לקחת תחבר'ה שלך (או מונית או אוטו או אוטובוס..לא משנה מה) ולצאת עם החברים שלך לאיזה מסיבה. הכל תלוי בך. אם אתה לא חושב שאתה מסוגל לזה..אז אל תצפה לשינוי.
    תודה רבה לך גבר
    כבר אמרתי שאני מוכן להכל רק אני צריך לדבר אם החברים קודם ,הבנתי את הכיוון לשינוי ועכשיו צריך ללכת על זה בכל הכוח.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Butafliko צפיה בהודעה
    תודה רבה לך גבר
    כבר אמרתי שאני מוכן להכל רק אני צריך לדבר אם החברים קודם ,הבנתי את הכיוון לשינוי ועכשיו צריך ללכת על זה בכל הכוח.
    תיסלם גיבור, יישר כח על המוטיבציה ושיהיה לך המון בהצלחה..אם תיתקל בבמפרים בדרך..אתה יודע לאן ולמי לפנות

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

אני לא מאמין שהוא באמת ירצה לצאת לאיזה פארק או טיילת או לא משנה מה ובאמת יעבור בן אדם, בן אדם, וינסה לפתוח שיחה..זה נואש, זה מטריד וזה מטומטם.
    אין בן אדם שהגיע לחוסר מוחלט של חברים והוא באמת יוצא לרחוב לחפש חברים, זה לא עובד ככה.

תראה, כרגע אני רואה אצלך שתיי אופציות שכבר אמרתי לך אותם, אתה צריך לבחור איזה מבין השניים אתה מוכן לרוץ עליו-
    -או להגדיל לעצמך את המעגל החברתי בזה שפשוט תתחבר איכשהו לחבר'ה חדשים, כאלה יותר נמרצים ויותר שטותניקים.
    -או לפתח את המעמד החברתי שלך ושלך החברים שלך, זה יותר קשה אבל יותר כייפי, כי זה אתה והחברים שלך. איך לפתח? תצטרכו לגבש דעה עם עצמכם, מישהו צריך לבוא ביציאה "שמעו חבר'ה..לא יודע מה איתכם, אבל לי נמאס מזה שאנחנו כבר תקופה נמצאים באותו המצב ושום דבר לא משתנה.." ואז כל השאר יעשו "מה..על מה אתה מדבר?" וכל מיני חארטות ומה שצריך לעשות זה "לי נשבר הזין שאנחנו מחוסרים בחורות לידנו. אני רוצה להנות מהחיים שלי, ואני רוצה להתחיל לעשות כייף..חלאס לשבת כל היום בבית..חלאס להיות חנונים..בואו נעשה עם עצמנו משהו". אני יודע שזה נשמע כמו קטע מסרט, אבל עד שלא יבוא הבן אדם שיאיר לכולם את המצב ויסביר שהמצב שלכם הוא לא בשמיים וצריך לעשות משהו..אף אחד לא יעשה.
    אני אמרתי שיעבור בן אדם בן אדם? מאיפה אתה מביא תשטויות האלה אמרתי שיצבור ניסיון ויבוא קצת משופשף למה אתה חושב שאתה יודע למה אני מתכוון
    וצודק לחפש חברים זה ממש נואש מי עושה דברים כאלה בימנו?!??! איזה אנשים...
    נערך לאחרונה על ידי Avi5414; 30-06-2012 בשעה 20:43.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Avi5414 צפיה בהודעה
    אני אמרתי שיעבור בן אדם בן אדם? מאיפה אתה מביא תשטויות האלה אמרתי שיצבור ניסיון ויבוא קצת משופשף למה אתה חושב שאתה יודע למה אני מתכוון
    וצודק לחפש חברים זה ממש נואש מי עושה דברים כאלה בימנו?!??! איזה אנשים...
    דבר ראשון קח את עצמך החוצה בערב או כשנוח לך למקום שיש בו אנשים ופשוט תתחיל שיחות (בנים , בנות)
    למה אתה מזיין לי ת'מח? הינה, בפנים הראתי לך שזה מה שאמרת לו.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

שלום לכם.
    אני פונה לפורום הזה במטרה לקבל עזרה מחברה שמבינים.
    המצב שלי די בקרשים,לא הולך לי אם בנות-אף פעם לא הלך לי אם בנות ואין לי מושג מה לעשות,עוד לא התחלתי ללמוד פיקאפ.-מחשבה.
    אני לא יודע מאיפה להתחיל.
    אני די ביישן ויש לי פחד לדבר אם בנות וזהו אני ממש רוצה להשתפר ,לשנות את עצמי ולהפוך ליותר מוצלח -יותר גבר -alpha בשפה שלכם.
    אני מוכן לעשות הכל כדי להשתנות אבל מה עושים?מאיפה מתחילים? -עושים,לא שואלים.
    נמאס לי ונשבר לי כבר ה** שילדים אומרים לי:"אתה חנון,בתול,אין לך ידידות וחברות" זה כבר מעצבן בתכלס באמת אין לי ידידות היו לי 2 אבל לא הלך לי איתן ,בגלל זה פניתי לפה אני צריך עזרה -צריך שינוי רציני ,אני רוצה לשנות את התדמית שלי ,להראות להם שאני לא "חנון" ,בכללי אני לא חושב שאני כזה אבל ככה מחשיבים אותי. -מחשבה.
    אשמח לעזרה קטנה.
    (באדום)

אתה יודע מה באמת הבעיה פה?
    אתה מאמין לכל מה שאתה חושב.
    אתה גם מאמין למה שאחרים חושבים ואומרים לך.
    אתה מאמין למשהו לא אמיתי.

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    (באדום)

אתה יודע מה באמת הבעיה פה?
    אתה מאמין לכל מה שאתה חושב.
    אתה גם מאמין למה שאחרים חושבים ואומרים לך.
    אתה מאמין למשהו לא אמיתי.
    אז מה עושים אם זה???

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

למה אתה מזיין לי ת'מח? הינה, בפנים הראתי לך שזה מה שאמרת לו.
    נכון שיתחיל שיחות עם אנשים שנראים לו , אמרתי לעבור בנאדם בנאדם?
    ככה מכירים אנשים חדשים מתחילים לדבר איתם מה לעשות ככה זה
    יצאת גבר הראת לי בפנים סחטיין אחי

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

אני לא יכול לצאת היום כי אני אדם די עסוק (עבודה,מוציא רישיון) אבל מחר אני ימצא זמן לצאת יש לי בשכונה מקום טוב להתאמן בוא(מן טיילת כזאת).
    אבל נגיד ויצאתי וניסיתי לפתוח שיחות אם אנשים ובאתי הביתה,איזה מאמר לקרוא?יש המון ואני מתחיל .
    תקרא מאמרים על דברים שאתה נתקע בהם..
    לדוגמה אתה רואה שאחרי שאתה פונה לבחורה אתה לא מצליח להמשיך את השיחה- אז תלך למאמר שיש בפורום מאמרים "מה אומרים שאין מה להגיד" (קיים באמת מאמר כזה תחפש), תבין מה הוא אומר ותצא לשטח לנסות.
    תקרא מאמרים אבל רק אחרי שיצאת לשטח אל תתחיל לקרוא לי עכשיו מאמרים של איך לענג בחורה במיטה כזה זה לא ריאלי.

בהצלחה כפרה

שם פרטי
    Ariel
    לייקים
    53
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    היי,מה קורה?

ציטוט נכתב במקור על ידי A.L צפיה בהודעה
    תקרא מאמרים על דברים שאתה נתקע בהם..
    לדוגמה אתה רואה שאחרי שאתה פונה לבחורה אתה לא מצליח להמשיך את השיחה- אז תלך למאמר שיש בפורום מאמרים "מה אומרים שאין מה להגיד" (קיים באמת מאמר כזה תחפש), תבין מה הוא אומר ותצא לשטח לנסות.
    תקרא מאמרים אבל רק אחרי שיצאת לשטח אל תתחיל לקרוא לי עכשיו מאמרים של איך לענג בחורה במיטה כזה זה לא ריאלי.

בהצלחה כפרה
    תודהרבה לך אחשלי

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אז מה עושים אם זה???
    אתה מפסיק להאמין לכל מה שעולה לך לראש.
    אתה לא צריך את האשלייה שאתה יוצר בעצמך בשביל עצמך,אתה מבזבז הרבה אנרגייה על זה.
    במקום זה,תקדיש את האנרגייה הזאת במעשים שלך,תקדיש אותה על המציאות.

אלו אפילו לא המחשבות שלך,אלא של אנשים אחרים,אתה פשוט בחרת את אלו שאתה *חושב* שמתאימים לך.
    המציאות אומרת אחרת,אתה לא צריך את המחשבות כשאתה פועל,אתה פועל כי אתה פועל.
    בלי ה "כי".

כל פעם שעולה לך מחשבה שמנסה להגדיר או להגיד לך מי אתה,תעצור,תקשיב למחשבה הזאת,שאל את עצמך,האם אני המחשבה הזאת שעולה לי בראש,או שאני זה שפשוט חושב את המחשבה?

תתרגל,תתאמן על זה,עד שאתה תפסיק לחשוב לפניי כל מעשה שלך,ואתה פשוט תעשה את זה אוטומטית.

בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

אתה מפסיק להאמין לכל מה שעולה לך לראש.
    אתה לא צריך את האשלייה שאתה יוצר בעצמך בשביל עצמך,אתה מבזבז הרבה אנרגייה על זה.
    במקום זה,תקדיש את האנרגייה הזאת במעשים שלך,תקדיש אותה על המציאות.

אלו אפילו לא המחשבות שלך,אלא של אנשים אחרים,אתה פשוט בחרת את אלו שאתה *חושב* שמתאימים לך.
    המציאות אומרת אחרת,אתה לא צריך את המחשבות כשאתה פועל,אתה פועל כי אתה פועל.
    בלי ה "כי".

כל פעם שעולה לך מחשבה שמנסה להגדיר או להגיד לך מי אתה,תעצור,תקשיב למחשבה הזאת,שאל את עצמך,האם אני המחשבה הזאת שעולה לי בראש,או שאני זה שפשוט חושב את המחשבה?

תתרגל,תתאמן על זה,עד שאתה תפסיק לחשוב לפניי כל מעשה שלך,ואתה פשוט תעשה את זה אוטומטית.

בהצלחה
    אתה אומר דברים מעניינים אחי, אתה יכול לפרט עוד על המשפט "כל פעם שעולה לך מחשבה שמנסה להגדיר או להגיד לך מי אתה,תעצור,תקשיב למחשבה הזאת,שאל את עצמך,האם אני המחשבה הזאת שעולה לי בראש,או שאני זה שפשוט חושב את המחשבה?"

זה קצת שורט תמוח ומבלבל אשמח להסבר ודוגמא.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אתה אומר דברים מעניינים אחי, אתה יכול לפרט עוד על המשפט "כל פעם שעולה לך מחשבה שמנסה להגדיר או להגיד לך מי אתה,תעצור,תקשיב למחשבה הזאת,שאל את עצמך,האם אני המחשבה הזאת שעולה לי בראש,או שאני זה שפשוט חושב את המחשבה?"

זה קצת שורט תמוח ומבלבל אשמח להסבר ודוגמא.
    מי כתב את תוכן ההודעה שלך?אתה.
    האם אתה הוא תוכן ההודעה שלך?לא.
    *אתה* הוא זה שכתב את תוכן ההודעה.

מי חושב את המחשבות?אתה.
    האם אתה המחשבות שלך?לא.
    *אתה* הוא זה שחושב את המחשבות.

(אדום-אתה,כחול-מי שאתה לא,ציינתי את זה רק כדי שאפילו תראה שאפילו בתוך השאלה,אתה מתייחס לזה כאל חלק נפרד ממך)

במילים אחרות,אנשים חושבים שמי שהם,זה מה שהם חושבים שהם.
    זה לא נכון,*אתה* הוא זה שחושב מי שאתה.

אתה מזדהה עם המחשבות שלך,זה הכוח של האגו שלך.
    זה בעצם מה שהאגו.

זה למה,בנאדם שכל הזמן שקוע במחשבות שלו,מאמין להם,חושב שהוא זה מה שהוא חושב שהוא,אף פעם לא שמח,חסר לו ביטחון.
    והוא כל הזמן מחפש משהו חיצוני "להוכיח" לעצמו,שהוא זה לא מה שהוא חושב שהוא,או להפך,אם הוא חושב שהוא אפס,כל סיטואצייה אלייה הוא יקלע רק תוכיח את האמונה שלו,אותו דבר לגביי מישהו שחושב שהוא הכי טוב,הוא ינסה להוכיח את זה על ידי משהו חיצוני.

הבעיה עם מישהו שחושב שהוא אפס,זה שהוא כל הזמן רק ימשוך אליו את זה,ויוכיח למחשבה שלו שהוא באמת כזה.

הבעיה עם זה שחושב שהוא הכי טוב,ברגע שיקרה משהו שלא יחזק את האמונה במחשבה הזאת (אגו),זה בדיוק איפה שתהיה הנפילה שלו.

אתה רואה כמה בעיות רק בגלל שאתה חושב?
    תפסיק.

וזה אפשרי ללמוד את זה,יש הרבה ספורטים ותחומים שמרגילים אותך לא לחשוב לפניי הפעולה שלך.
    פארקור תהיה דוגמא מעולה לזה,בזמני,התאמנתי בזה,וזה באמת עזר לביטחון שלי.
    יש עוד מיליוני ספורטים שאתה יכול לבחור גם כמו ספורט אקסטרים וכו'.(מדיטצייה גם יכולה לעזור)

כשאתה נקלע לסיטואצייה,או כשמחשבה מעלה בך איזה שהוא רגש שלילי,שאל את עצמך את הדבר הבא:
    האם אני המחשבה הזאת,או זה שחושב אותה?

תתאמן,תתרגל עד שזה יהפוך לאוטומט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    20

מי כתב את תוכן ההודעה שלך?אתה.
    האם אתה הוא תוכן ההודעה שלך?לא.
    *אתה* הוא זה שכתב את תוכן ההודעה.

מי חושב את המחשבות?אתה.
    האם אתה המחשבות שלך?לא.
    *אתה* הוא זה שחושב את המחשבות.

(אדום-אתה,כחול-מי שאתה לא,ציינתי את זה רק כדי שאפילו תראה שאפילו בתוך השאלה,אתה מתייחס לזה כאל חלק נפרד ממך)

במילים אחרות,אנשים חושבים שמי שהם,זה מה שהם חושבים שהם.
    זה לא נכון,*אתה* הוא זה שחושב מי שאתה.

אתה מזדהה עם המחשבות שלך,זה הכוח של האגו שלך.
    זה בעצם מה שהאגו.

זה למה,בנאדם שכל הזמן שקוע במחשבות שלו,מאמין להם,חושב שהוא זה מה שהוא חושב שהוא,אף פעם לא שמח,חסר לו ביטחון.
    והוא כל הזמן מחפש משהו חיצוני "להוכיח" לעצמו,שהוא זה לא מה שהוא חושב שהוא,או להפך,אם הוא חושב שהוא אפס,כל סיטואצייה אלייה הוא יקלע רק תוכיח את האמונה שלו,אותו דבר לגביי מישהו שחושב שהוא הכי טוב,הוא ינסה להוכיח את זה על ידי משהו חיצוני.

הבעיה עם מישהו שחושב שהוא אפס,זה שהוא כל הזמן רק ימשוך אליו את זה,ויוכיח למחשבה שלו שהוא באמת כזה.

הבעיה עם זה שחושב שהוא הכי טוב,ברגע שיקרה משהו שלא יחזק את האמונה במחשבה הזאת (אגו),זה בדיוק איפה שתהיה הנפילה שלו.

אתה רואה כמה בעיות רק בגלל שאתה חושב?
    תפסיק.

וזה אפשרי ללמוד את זה,יש הרבה ספורטים ותחומים שמרגילים אותך לא לחשוב לפניי הפעולה שלך.
    פארקור תהיה דוגמא מעולה לזה,בזמני,התאמנתי בזה,וזה באמת עזר לביטחון שלי.
    יש עוד מיליוני ספורטים שאתה יכול לבחור גם כמו ספורט אקסטרים וכו'.(מדיטצייה גם יכולה לעזור)

כשאתה נקלע לסיטואצייה,או כשמחשבה מעלה בך איזה שהוא רגש שלילי,שאל את עצמך את הדבר הבא:
    האם אני המחשבה הזאת,או זה שחושב אותה?

תתאמן,תתרגל עד שזה יהפוך לאוטומט.
    וואו אחי.. תודה רבה על התייחסות והעזרה זה בהחלט מאמץ את המוח ולאחר שקראתי את ההודעה 3 פעמים אני קצת יותר מבין לאן אתה חותר אבל עדיין זה תחום אפור, לא מובן במאה אחוז.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

וואו אחי.. תודה רבה על התייחסות והעזרה זה בהחלט מאמץ את המוח ולאחר שקראתי את ההודעה 3 פעמים אני קצת יותר מבין לאן אתה חותר אבל עדיין זה תחום אפור, לא מובן במאה אחוז.
    בכיף,עוד משפט שדי מוכר ודי מסכם את כל מה שאמרתי:just do it.
    פשוט לקפוץ למים הקרים,לא כולם יכולים ומנוסים בזה,וזה איפה שבא התרגיל הכל כך פשוט שהמלצתי עליו,שיכול לעזור למי שחי 7/24 שעות בעולם המחשבות וכל כך תקוע שמה שלא יכול לצאת.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,020 | הודעות: 8,204,613 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect