מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אפילו לא חצי קשור
דבר ראשון אתה מטעה בצורה בוטה את פותח האשכול קבצי ה Minidump הם רק קבצים המכילים מידע על קריסות של המערכת ואין להם כל חשיבות מבחינת תקינות העבודה של המערכת אתה יכול בקלות די רבה להסיר אותם מהחשב שלך ולא יגרם לו כל נזק.
לגבי ה Chkdsk אם היית עוקב היית רואה שהוא כבר הריץ את הסריקה והיא נכשלה, יתרה מזאת זה כבר הוצע לפניך ואין כל טעם להציע זאת שוב.
שלישית הוא הצהיר שהוא סרק וירוסים ולא מצא כלום.
רביעית ואחרונה, זה הבית שלי ואני אחליט מה לרוחי בפורום הזה ואילו תגובות אני רואה לנכון להעיף לקבינימט ואם אני אומר שהתגובה שלך לא תורמת במהומה לאשכול יש לי סיבות מגבות (אלו שהזכרתי להעיל).
אז בבקשה ממך כבד את חוקי המקום או שתחסוך מאיתנו בקרה מיותרת אחר תגובות שלך.
זה אינו האשכול היחיד בו הגבת בצורה חסרת כל ערך טכני לתוכן האשכול וזאת תופעה שאני לא אסבול לעוד הרבה זמן.
ראה זאת בתור אזהרתך הראשונה והאחרונה בהחלט..
פותח האשכול מהיכן הרצת את סריקת ה Chkdsk?
מתוך הווינדוס?
במידה וכן עליך להריץ אותה שוב מתוך דיסק ההתקנה של ווינדוס 7
השלבים לביצוע הן כנדלמן
הכנס את הדסיק של ווינדוס 7 לכונן הדיסקים - בצע ריסטרט - עלה לביוס והגדר שהדיסק יעלה ראשון - עלה לתוך דיסק ההתקנה של ווינדוס 7 - בחר את השפה ולחץ הבא - בחר בתקן את מחשבך - בסיום הסריקה בחר את מערכת ההפעלה שלך - יתכן ותבוצע סריקה אטומטית לזיהוי תקלות אל תבצע ריסטרט למחשבך המתן בסלנות עד שהיא תסיים, במידה והתחילה סריקה כזאת בסיומה בחר שלא לבצע ריסטרט למחשב שלך - בחר מהאופציות שלפניך כעת את שורת הפקודה (Command Prompt) נווט לכונן המערכת שלך (יופיע לך בחלון הקודם מה אות הכונן)
אתה מנווט אליו בצורה הבא X: (החלף את X באות הכונן שלך) - כעת הרץ את הפקודה Chkdsk /f /r /x
עדכן אותנו אם הבדיקה צלחה.

ציטוט ההודעה