הניסוי הוא מסובך מאוד ומצריך כמות רבה של חזרות על מנת לאשר את הממצאים. לא רק אומרים יש וזהו כמו דתיים. ככל שזה יותר מסובך, ככה זה גם יותר יקר ולוקח יותר זמן.
הניסוי הוא מסובך מאוד ומצריך כמות רבה של חזרות על מנת לאשר את הממצאים. לא רק אומרים יש וזהו כמו דתיים. ככל שזה יותר מסובך, ככה זה גם יותר יקר ולוקח יותר זמן.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
|
|
טוב נחזור איתך קצת אחורה בוזון זה לא חלק מהשם של החלקיק
בוזון הוא חלקיק יסודי (אחד מאבני היסוד) עם ספין שלם (מספר שלם)
עכשיו לבוזון של היגס מיוחס התפקיד של יצירת המסה של החלקיקים
מה שתכלס התרחש במאיץ החלקיקים בסרן הוא התנגשות של שני חלקיקי פרטון (גם חלקיק יסודי) בהם לכמות מועטה של זמן (לא יודע את המידע המדייוק מתנצל)
ניתן היה למדוד את עקבות הבוזון הנ"ל..
זה כה בצורה נורא מצומצמת מה שאני הצלחתי להבין
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
לא הבנת למה אני מתכוון.
אם הבוזון הוא חלקיק יסודי, והוא קיים כל הזמן למה לא היה אפשר לגלות אותו בצורה סטנדרטית כמו שגילו את חלקיקי האתום, או את הקוורקים? אני לא יודע כמעט כלום במכניקה קוונטית חוץ ממש ממש את הבסיס. אתה מכיר אולי הרצאות שמסבירות את זה טוב?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין