איזו תפיסה מוזרה זו..
איזו תפיסה מוזרה זו..
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 27-09-2021 בשעה 01:59.
|
|
Our greatest fear is not that we are inadequate,
but that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that frightens us.
We ask ourselves, Who am I to be brilliant,
gorgeous, handsome, talented and fabulous?
Actually, who are you not to be?
מתכנת ב
java | html | javascript | sql
איזו תפיסה מוזרה זו..
איזו תפיסה מוזרה זו..
א. זה שישנם אתאיסטים שמודים בקריעת ים סוף לא אומר שזה נכון, דרוווין היה יכול לעמוד בחוצות העיר ולצעוק בקולי קולות שהוא טעה אבל זה לא מוריד מאמיתות האבולוציה
ב.הטענה שלך שאלוהים יצר את בוזון היגס היא בדיוק הבעיה בדיונים התאולוגיים. לא משנה כמה המדע יתאמץ ויגלה דבסרים מרהיבים שסותרים בכל אופן את אלוהים, המאמינים יגידו "אבל איך אתה יודע שאלוהים לא ברא גם את זה?" אז אני רוצה לענות לך במשהו שסטיבן הוקינג אמר:"אין צורך בבורא כדי להסביר את עובדת קיומו של היקום." כלומר המדע אינו מפריך את קיומו של האל, אך הוא הופך אותו למיותר.
לשאלתך הבאה המדע אינו יכול להפריך את האל כי אי אפשר להפריך משהו שלא קיים
מתכנת ב
איזו תפיסה מוזרה זו..
מתכנת ב
את המושג ״אתאיסט״, יצרו בגלל שאנשים יצרו את המושג ״תאיסט״. עד שלא היו ״מעשנים״, לא היה צורך בתיאור ״לא מעשן״. זה עד כדי כך פשוט.
מוזר שאתה אומר שהיו תיעודים. בגלל שלמרבה הפלא המיצרים לא תיעדו בשום דרך את השיעבוד של עם שלם. והם היו פדאנטים לגבי זה. וגם אם יש סיפורים מפה ועד הודעה חדשה שהיה את קריאת ים סוף, זה לא אומר שזה אי פעם היה יותר מסיפור. אתה מבין שהטיעונים שלך נופלים על אותו הדבר שהמדע מקדש (סליחה על הביטוי), הוכחות. בוא תראה לי שזה אפשרי, בקש מהאל שלך לעשות את זה שוב מול מצלמות. או שהוא מפחד?
ועוד פעם השתמשת במונח של ״לא נוכל להבין אותו״. למה לעזאזל קבעת את זה? ולמה אתה חושב שהוא לא מובן? הסיבה היחידה זה רק אם הוא לא קיים. או שהוא קיים, אבל אין לו כל נגיע. בעולם שלנו. אתה מוזמן לבחור את הסיבה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
כל אדם באמונתו יחיה,אי אפשר לשכנע אנשים שנולדו עם האמונה הזאת.
זה כמו לבוא ולהגיד לו שכל החיים שלו הם שקר והוא חלק מתוכנית ריאליטי.
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
איזו תפיסה מוזרה זו..
הפוך גוטה הפוך
אתה מכניס לפה דמות אלוהית, ללא סיבה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
אוקי לאט ובזהירות,
אני לא אענה לפי הסדר כי לא בא לי!
דבר ראשון ראיתי שעלתה פה יציאת מצריים, מוזר מספיק שאין כמעט בשום מקום מלבד התלמוד העברי תיעוד ליציאת מיצרים.
יתרה מזאת אני אולי יכול להבין את המניע של המיצרים להסתיר זאת אבל מה עם השבטים הסובבים, הגיוני מאוד שמישהו יכתוב על איזה עם נודד שהולך לו במעגלים במדבר במשך 40 שנה.
מוזר מספיק אף אחד לא כתב.
אתה מוזמן לפנות למחקר ארוך ומתמשך שהוצג בדיסקברי בנושא http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%... %D7%99%D7%9D
ועכשיו ישירות לגולת הכותרת (שוב כי ככה החלטתי מדינה חופשית!)
סוניק (מוזר שאני לא יודע עדין את השם הפרטי שלך)
אתה משתמש ביתר מיומנות באלמנט חוסר הוודאות אני זוכר ימים שהמרצה שלי היה מטרף אותנו שיעור שלם על פילוסופיה של אי וודאות (באמצע שיעור למתמטיקה גבוה) איך הכל לא וודאי בעולם הזה מלבד המתמטיקה שהיא החלטית, מה שאתה יכול להסביר בצורה מתמטית לעולם ישאר.
וזה מה שאתה מנסה לעשות פה אתה מבצע מתמטולוגיה לטענה שלך אתה גורם לכל דבר מסביב לטענה שלך להיראות באיזור חוסר הוודאות מלבד דעתך,
דעתך אולי נכונה במישור העצמי שלך אבל כאשר תעלה אותה לתוך המשאווה הכללית אתה תדהם לגלות שיש לך סטייה שלילית שפוסלת את ערך המשתנים וכל המשוואה שואפת לאפס.
מה שאומר שאולי התחלת עם הרבה אבל אחרי פישוט נישארת בלי כלום המגן שלך לא באמת קיים וההסבר שלך למדוע כל הטענות שיעלו בכל הנוגע לגילויים מדעים כבר עכשיו אינם נכונים בגלל איזור אי הוודאות זה עיניין שקרוב לדממגוגיה ולא יותר מזה.
כי תגלית מדעית היא אינה קבוע מתמטי ונכון היא פתוחה לטעויות אבל היופי במכניזם הזה הוא שהוא מודל דינמי משהו שאתה לא יכול לומר על הדת הדת היא מודל שכבות, לכל תגלית חדשה מוצאים פירוש חדש ולכל שינוי חדש מוציאים תיקון לשכבה.
עורמים שכבות על שכבות על שכבות עד שהמקור אינו ניכר כלל במודל עצמו.
הדת של היום היא מפלצת חסר כל תקנה שאף אחד לא מבין אותה והיא חסרת כל הגיון, וזאת הוכחה בשבילי בכל אופן לחוסר הרלוונטיות שלה.
שאלה פשוטה דורשת תשובה פשוטה שאלה מסובכת דורשת מחקר.
אבל הדת עושה את זה הפוך לשאלה מסובכת נותנת תשובה פשוטה ולשאלה פשוטה נותננת תשובה מתמטולוגית
זה הכל בכל הנגוע לגולת הכותרת..
דבר אחד אחרון ולא פחות חשוב, אני שונא גלידת לימון זה פשוט מגעיל!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update