|
|
ילד, לא יודע איך להגיד לך את זה,
אבל תאי זרע לא חיים לנצח.
אחרי כמה ימים הם מתים,
ואחרים מחליפים אותם.
בגיל ההתבגרות, הגוף מייצר כל כך הרבה זרע שבמקרים מסויימים אתה גומר בשינה,
משום שהגוף כבר לא היה יכול להכיל כל כך הרבה זרע.
כל פעימת לב שלך, הגוף שלך מייצר כמה עשרות מיליוני זרעים,
וכל יום הגוף שלך מייצר 400 מיליון זרעים חדשים.
בערך 320 מיליון זרעים נפלטים כשאתה גומר,
ככה שגם אם גמרת בתוך רחם של האישה - רק אחד מתוך כל ה-320 מיליון יפתח חיים.
יותר מכך - אתה לא צריך תא זרע בשביל להפרות ביצית,
היה חוקר שלקח תא כבד של צפרדע,
פוצץ אותו, לקח את הגרעין, אחרי זה לקח ביצית,
פוצץ לה את הגרעין, הכניס ת'גרעין מתא הכבד של צפרדע אחר,
ונתן לביצית להתפתח.
והיא אכן התפחה לזכר בריא שחיי ימים ארוכים,
זרע הוא סה"כ כלי להעבר החומר התורשתי.
"הזדמנות לחיים", כל הגוף שלך מלא בהזדמנויות לחיים,
מיליארדי מיליארדים אינסופיים של הזדמנויות.
One Shot - One Kill
ככל שהגוף שלך רגיל לייצר תאי זרע, הם יהיו "איכותיים יותר". יותר תאי זרע בכל שפיכה. כאשר הגוף שלך לא רגיל לזה, התאי זרע יוצאים הרבה יותר פגומים, ושפירת הזרע יורדת. כך, שאם העמדה שלך היא שתייצר תאי זרע עם סיכוי גבוהה לשרידות, אתה צריך להתחיל לאונן,ובקצב גבוהה.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
להיות "עבד ה'" זה זכות, כך נקרא גם משה רבנו.
זה באמת עצוב לראות אנשים שטופי מוח ברמה כזאת שמשום מה לא משתמשים מספיק בשכל המפותח אשר חנן אותם האלוהים.
עבד זה אדם שמבטל את רצונותיו ועושה מה שגורם חיצוני (האדון שלו, או אלוהים במקרה הזה) מצווה עליו לעשות.
אדם חופשי הוא אדם שעושה מה שהוא רוצה.
האמירה "אדם משועבד לרצונות שלו" היא בעצם שווה לאמירה "אדם מחוייב לבחור מה לעשות". איזה שיעבוד יש פה?
ואם אתם מדברים על שיעבוד לדחפים פרימיטביים ותאוות, ממתי יש לדתיים בעלות על היכולת להשליט את הבחירה הנבונה על הדחף החייתי?
חוץ מלעקוץ עקיצה מטופשת, מה אתה רוצה?
"הומו ספיאנס ספיאנס" = בן אדם בשפה מדעית. אף אחד לא אמר שאנחנו לא בני אדם (אולי רק במובן המילולי)..
אנחנו לא אומרים שהתפתחנו מאב קדמון שדומה לקוף בגלל שזה כיף לנו יותר, אלא בגלל שזה המציאות.
לשיטתך, אם תלך עוד קצת אחורה אתה תראה שהאב הקדמון שלך הוא חול, ממנו נוצר האדם הראשון. לא כיף לי...
נ.ב אם נמדוד לפי רמת המשכל שתגובתך חושפת, אתה יותר קרוב לקופיף בעצמיך, ביחס למי שקראת לו כך.
הזרע לא שורד הרבה גם בתוך הגוף, ככה שזה לא משנה אם תאי הזרע ימותו בתוך הגוף או מחוצה לו.
אתה באמת חושב שאם מישהו שלא אונן שנה, אחרי שנה הוא מאונן, אז הזרע שיוצא לו זה זרע שנמצא לו בגוף כבר שנה??
ובכלל, אם להרוס זרע זה כ"כ נורא, אז אל תוציא זרע גם למטרת ילדים, הרי רק אחד יחיה ואתה הורג מאות מליונים.
חוץ מזה, כשמדובר רק בילדים פוטנציאלים, (וגם זה לא בדיוק, כי צריך גם ביצית) שעוד לא נולדו, מה ההבדל בין להרוס תאי זרע, לבין למנוע את היווצרותם? (לשיטתך, שהזרע שבגוף לא נהרס, אתה בעצם מונע מתאים חדשים להיווצר כי כבר יש לך מספיק זרע בגוף. רק אם תאונן יווצרו תאים חדשים)
קרדיט לי
"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
פרידריך ניטשה.
בקשר לנושא האשכול המקורי. גן עדן זה מקום שיש בו שלווה נצחית, אתה לא תתעצבן, תהיה רעב או שיהיו לך רצונות גשמיים או רוחניים, הכל טוב וכיף.
עכשיו אני לא מבין למה אתם מתווכחים על אוננות, הדעות בקשר לאם זה בריא הוא לא הנן חלוקות ויש מחקרים של שני הצדדים. זו מריבה שאין לה סוף...
אחריי הכיף בא הלא הכיף.ומי שאי פעם אונן יודע את זה,אתה מרגיש חוסר אנרגייה,ואין לך כוח לעשות כלום.
לא צריך הוכחות או תאוריות לזה,מי שכבר אונן,יודע.
זה אגב אותו דבר עם הסמים,אחריי ה high מגיע ה low,ההשלכות של הדברים האלו יותר מדי חזקים,והורסים את המצב רוח יום למחרת.
אז פה אני דווקא יכול להסכים עם הדתיים.
כידוע לי, אף אחד לא מת מאוננות יתר...עכשיו אני לא מבין למה אתם מתווכחים על אוננות, הדעות בקשר לאם זה בריא הוא לא הנן חלוקות ויש מחקרים של שני הצדדים. זו מריבה שאין לה סוף...
מספיק להיות סתומים, אוננות לא "מעמיסה" על הגוף, אוננות לא מחלישה את הגוף, אוננות לא גורמת לנו להיות חסרי אנרגיה. גם אחרי אימון כוח יש חוסר באנרגיה, אבל בסופו של דבר מסת השריר בגוף עולה. וזה לא משהו שרואים ביום, זה תהליך שעובר. כנ"ל פה. אם הגוף לא רגיל בייצור תאי זרע, התאים שייוצרו יהיו בכמות נמוכה ככל שעובר הזמן. תאי זרע פוריים מצתמצמים במהלך הזמן הזה, מה שאומר שהפוריות נפגעת. הרצון שעולה בנו לאוננות (או סקס) הוא טבעי לגמרי ומופיע מסיבה מסויימת, בדיוק כמו שרעב משפיע על הגוף.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
שמע זה יפה ההוכחות המדעיות שלך,קרא לזה איך שאתה רוצה,אבל אוננות יתר(לי אישית) מורידה חשק ומוטיבצייה מלעשות כל מיני דברים.
זה הוכיח את עצמו מלא פעמים,וזה משפיע נורא על המצב רוח.
ברור שזה הכל טבעי,ויש חשק וכל זה,אבל ההשלכות של זה יותר מדי חזקות לדעתי.במיוחד אם זה אוננות יותר למשל כל יום לעשות את זה.
וזה לא שאתה לא צודק או לא,מבחינה מדעית כנראה שכן(איך לא?אתה הפירייה המדען שלנו פה בפורום),אבל זה לא נראה ככה במציאות כמו שאתה מתאר את זה.
שוב,אולי זה רק הניסיון שלי,אשמח אם מישהו ישתף אותנו בניסיון שלו.
http://www.atlnightspots.com/boy-die...ting-42-times/
חחח לא משהו אמין אבל סתם בשביל ההומור...
חחחח ״המדען״ אני עוד יסמיק
ככה זה כשהייתי מבריז מבית ספר, היה לי זמן ללמוד מה שעיניין אותי.
למען הסר ספק, אני לא מדבר על אוננות יתר של 5 פעמים ביום, פעם ביום יומיים זה נורמלי ולא אמור לגרום לתשישות מעבר ל 5-15 דקות אחרי הקליימאקס. אם כן, אז או שמדובר בחוסר פעילות פיזית באופן כללי, או דיאטה לקויה. אישית, אחרי אימון של חצי שעה אני מנוטרל לחצי יום לפחות. למרות זאת גם סשן סקס של 3 וחצי שעות לא גרם לי לכזאת עייפות.
פעם בשלוש ימים,או בשבוע מספיק לי.
זה רק אם אין סקס.
לדעתי זה מספיק ולא צריך להגביר את זה לכל יום.
להגביר? זה לא כאילו אני נותן לך מתכון לחיים פה. אני אומר מה הנורמה. הגוף צריך לשמור על איזושהיא רמה של פעילות מינית. כאשר הוא לא, אז מתחילים תופעות לוואי. על המעשים המגונים שעשו לילדים בישיבות שמעת?
או על החרדי שגזר לבחורה באוטובוס את השיער? או גברים בוגרים שהתגרו מינית מילדה בת 8, ומרוב שלא ידעו להתמודד עם זה החלו לפרוץ באלימות, עד שירקו עליה?
הסיפורים ששומעים, זה לא רק הסיפורים שקורים. אלא זה רק הסיפורים שדולפים החוצה.
וכדי שלא יראה שאני מנסה לשכנע אנשים לצאת בהילולות אוננות, אז זה תקף גם ההפך, זה לא נורמלי להישתעבד לזה ולאונן 5 פעמים ביום כל יום. ויש אנשים שאפילו יותר. אז יש אפשרות להגזים עם זה, אבל בגדול זה דבר מאוד טבעי לעשות.
למחוק, כפול..
נערך לאחרונה על ידי firya; 16-07-2012 בשעה 20:23.