נכתב במקור על ידי dOrBh אתה יודע שיש לך עסק עם תימנים? תימנים? ג'חנון שלוף! 3,4 ו.... אש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טחחחחחחחחחח חבל שאני אשלח עלייך את המכסיקנים שלי
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Aldair טחחחחחחחחחח חבל שאני אשלח עלייך את המכסיקנים שלי כי כולם יודעים שטורטיה מנצחת גחנון
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo כי כולם יודעים שטורטיה מנצחת גחנון היית מת השמן של הגחנון מטביע אותך!
נכתב במקור על ידי dOrBh היית מת השמן של הגחנון מטביע אותך! זה מרגרינה ומרגרינה זה מוצק
נכתב במקור על ידי Aldair היי אני אחד מהשתיים האלה . האומנם לא השתתפתי בדיון שהיה על זה אבל אני זוכר את הוויכוח שהיה על יוקנעם אם היא קיימת או לא. אני גם חושב שאין דבר כזה יוקנעם. זה כמו ראש העין, גמרו לבנות את ראשון לציון ונשאר להם כמה חומרי בניין עשו את ראש העין :-) אתה לא, זה די התחיל מVeilside טאקו ויוטם אם אני לא טועה, בקיצור כל חבורת המירק וזה היה ב2006
הייתי פה ב2006-2007 המון ואין לי מושג מה זה ם.ם
נכתב במקור על ידי EnBlack אתה לא, זה די התחיל מVeilside טאקו ויוטם אם אני לא טועה, בקיצור כל חבורת המירק וזה היה ב2006 אז לא יודע, אני זוכר שלפני 3 שנים +- היה על זה דיון גם. חשבתי שלזה הוא התכוון.
Veilside במירק הדבר הכי מצחיק בארץ!
http://itamarbenhur.ravpage.co.il/fa...p_id=superkumi
חוקי הפורום