נכתב במקור על ידי Display אתה וואנבי ספאמר.. מה הקשר??????????????? שאלתי אותך מה לא הבנתי!!!!!!!
נכתב במקור על ידי dOrBh מה הקשר??????????????? שאלתי אותך מה לא הבנתי!!!!!!! רק אל תרביץ
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display רק אל תרביץ זה מעצבן שמסיקים מסכנות מכלום! ובקשר למכות נחשוב עלייך
נכתב במקור על ידי dOrBh זה מעצבן שמסיקים מסכנות מכלום! ובקשר למכות נחשוב עלייך מסקנות*
נכתב במקור על ידי ShiNx מסקנות* תתעלם תגיד זה אתה בתמונה?
לילה טוב... (:
לילה טוב !!!
Erik Lamela 8
איפה aviv_b_d הזה?? מוזר לילט
נכתב במקור על ידי CRAISER איפה aviv_b_d הזה?? מוזר לילט ככה טוב הוא עכשיו בהתנדבות איזה מישהי שמתנדבת איתו מתכתבת איתי בסקייפ
נכתב במקור על ידי dOrBh ככה טוב הוא עכשיו בהתנדבות איזה מישהי שמתנדבת איתו מתכתבת איתי בסקייפ סליחה?? הוא מדבר איתי עכשיו.
נערך לאחרונה על ידי -shaked-; 23-07-2012 בשעה 01:16.
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי CRAISER איפה aviv_b_d הזה?? מוזר לילט נכתב במקור על ידי dOrBh ככה טוב הוא עכשיו בהתנדבות איזה מישהי שמתנדבת איתו מתכתבת איתי בסקייפ נכתב במקור על ידי shedow_striks סליחה?? הוא מדבר איתי עכשיו. חיפשתם אותי ?
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי aviv_b_d חיפשתם אותי ? אם לא שמת לב הוא רשם איפה אביב הוא לא נמצא ואני רשמתי טוב ככה אז לא חיפשתי אותך
לילה טוב!
ספוילר:
נכתב במקור על ידי dOrBh אם לא שמת לב הוא רשם איפה אביב הוא לא נמצא ואני רשמתי טוב ככה אז לא חיפשתי אותך
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אתה חי בהכחשה
חוקי הפורום