נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- 100 נקודות , + 500 K בפוקר. אם לא אז לא משנה --------------------- עוד אנשים?!< 100 נק' 350K.
נכתב במקור על ידי .Eliran 100 נק' 350K. לא תודה 100 נקודות + 450 K זה מחיר אחרון אחי אנחנו סתם מייצרים הודעות. אם תרצה בברכה , אם לא תרצה גם בברכה.
ספוילר:
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- לא תודה 100 נקודות + 450 K זה מחיר אחרון אחי אנחנו סתם מייצרים הודעות. אם תרצה בברכה , אם לא תרצה גם בברכה. 124 נק' + 372K, זה מה שיש לי נכון לעכשיו.
נכתב במקור על ידי .Eliran 124 נק' + 372K, זה מה שיש לי נכון לעכשיו. אני אחשוב על זה ויחזיר לך הודעה בפרטי נ.ב - מזל טוב על מפקח ע"ע
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- אני אחשוב על זה ויחזיר לך הודעה בפרטי נ.ב - מזל טוב על מפקח ע"ע תחזיר לי תשובה מהר, אם לא אני משחק.. ותודה.
נכתב במקור על ידי .Eliran תחזיר לי תשובה מהר, אם לא אני משחק.. ותודה. 400K ו 124 נקודות אחי. תנסה להשיג עוד קצת כסף
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- 400K ו 124 נקודות אחי. תנסה להשיג עוד קצת כסף סבבה 124 נק' + 400K. זה כולל התחייבות שיעבוד כל הזמן! אני אשלח לך יותר מאוחר.
נכתב במקור על ידי .Eliran סבבה 124 נק' + 400K. זה כולל התחייבות שיעבוד כל הזמן! אני אשלח לך יותר מאוחר. יש התחיבות חצי שנה - שנה. אני לא יודע עם עוד ששנה אני לא יעבור חברה.
נכתב במקור על ידי -Lionel.Messi- יש התחיבות חצי שנה - שנה. אני לא יודע עם עוד ששנה אני לא יעבור חברה. ואני לא יודע עם עוד חודשיים תחליט שאתה "עובר" להוט ואתה רוצה את המשתמש..
נכתב במקור על ידי .Eliran ואני לא יודע עם עוד חודשיים תחליט שאתה "עובר" להוט ואתה רוצה את המשתמש.. לא הבנתה נכון אני לא יעבור ישלך התחיבות לחצי שנה. ואפילו יותר. זה מספיק זמן ושווה את הנקוודת החלטה שלך
כל הנקודות שלי מסכים?
נכתב במקור על ידי dOrBh כל הנקודות שלי מסכים? כול הנקודות שלך = משתמש לחודש.
חוקי הפורום