קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. כמה זמן בערך מגיע מכתב מאנגליה לישראל?
    על ידי Alex בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 04-05-2009, 21:57
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-03-2009, 22:21
  3. [שאלה] כמה תעלה לי נעל בבלו בירד?
    על ידי היפופוטם עם חציל בתחת בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-06-2008, 11:28
  4. 1. כמה עולה משלוח של ה Xbox360 מארה"ב לישראל ?
    על ידי meni12321 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-06-2007, 22:27
  5. כמה זמן אמור להגיע דואר מארה"ב לישראל?
    על ידי k47 בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-02-2006, 00:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 28 מתוך 28

כמה תעלה לישראל התקיפה באירן? - עמוד 2

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    כושי מושי :P

אני חושב שהשאלה היא לא כמה יעלה התקיפה באיראן אלה כמה יעלה השיקום אחרי שאיראן תיתקוף אותנו....קצת יותר יקר לא???
    לוגו בקרובבב..

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    בזכות אלוהים לא?
    תעשה לי טובה, אני יודע שיש לנו צבא חזק, כל הכבוד לצה"ל באמת אבל הם יותר חזקים, הבנת?
    לא יודע במה אתה מאמין אלוהים ג'גגה אללה או שיש פה חייזרים שמנחים אותנו כל הזמן אנערף תאמין במה שאתה רוצה. אני יודע שאנשים כמוך אטומים שלא מוכנים לקבל שום דבר שאומרים להם גם אם זה ישמע להם הגיוני העיקר שתחשוב שאתה צודק, דבר כזה מעיד אך ורק על טמטום. בקשר לאלוהים אהבתי את הנימה הצינית אבל בלי השגחה מלמעלה אני בטוח שלא היית מספיק להיוולד. ראיתי סרטונים של חיילים סורים שמתארים לך איך במלחמת 6 הימים על הסף של ההפסד שלנו הם עמדו מאחורי הרמה עם הרבה מאוד מאוד טנקים ועל ההר מהצד שלנו עמד טנק אחד ישראלי אחד (אם אני לא טועה 1 או 2) והסורים שכמובן היו צריכים לעבור את הגבול בקלות לא הצליחו הם ראו וככה אני מצטט ראו את יד האלוהים בא אליהם והם פשוט עזבו שם את כל הטנקים וברחו. אני לא מצפה שתאמין לזה אבל אם בכלל איכפת לך מהדברים שאתה אומר אז תחפש את הסרטונים האלו. אתה יכול להאמין למה שאתה רוצה זה כבר תתווכח עם החיילים הסורים והחייל הישראלי שהיו שם אני לא הייתי שם. אבל בוא נגיד שהכוחות היו קצת לא לטובתינו..

עכשיו הדבר השני כי אני לא מצליח להבין את ה2 משפטים שכתבת.
    נועם שאל אותך שאלה פשוטה מאוד ואתה ענית לו בשאלה בחזרה... למה עשית את זה אין לי מושג למה הכנסת את הקטע של אלוהים? אין לי מושג.. אולי כי זה הדבר היחיד שאי אפשר להוכיח? שבאמת כל אחד הולך עם האמונה שלו? אז תוציא את זה מהנושא שיחה הזה ותכניס בחזרה את השאלה של נועם כי כפי שאני יכול לקרוא ותקן אותי אם אני טועה הוא לא דיבר על אלוהים ולא נעליים פשוט תסביר
    במלחמת ששת הימים מצרים, סוריה, ירדן, לבנון עם עזרתם של קודם כל ברית המועצות שעזרה להם בתקציב של לא פחות מ2 מליארד דולר לבניית הצבאות נעזרו גם בעוד מדינות ערב: עיראק, ערב הסעודית, לוב, סודאן, תוניסיה, מרוקו ואלג'יריה. כל צבאות ערב החזקים המציאו תוכנית רשעים שבסופה, אם תצליח, תגרום להשמדת ארץ ישראל. הסיכויים היו במידה רבה כנגד המדינה הקטנה שלנו. התחזיות היו נראות קטסטרופליות והמצב חסר תקווה. כמובן 5 צבאות שנבנו מ2 מליארד דולר ועוד אינספור עזרות מאינספור מדינות ברית שלהם לעומת צבא מעאפן בשקל תשעים עם 5 טנקים 3 מטוסים שזה כמובן הצבא של ישראל...
    את ההמשך של הסיפור הזה כל ישראלי בפורום הזה יודע ומי שלא יודע כנראה הוא אחד מאותם אנשים כמו זה שציטטתי.

תנסה להבין שמשהו קצת חסר היגיון.
    ותגיד ככה כל מה שאתה אומר מאיפה למדת? מההורים שלך? זה מה שמלמדים אותך? שהצבא שלנו חלש ו"הם יותר חזקים"? חח בושה
    רבין היה מתהפך בקבר אם היה שומע את זה.

אני חושב שהשאלה היא לא כמה יעלה התקיפה באיראן אלה כמה יעלה השיקום אחרי שאיראן תיתקוף אותנו....קצת יותר יקר לא???
    אני חושב שעדיף שנצטרך לשקם משהו מאשר שנמשיך לחכות ולא ישאר פה מה לשקם בכלל...
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 15-08-2012 בשעה 13:50.

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    לא יודע במה אתה מאמין אלוהים ג'גגה אללה או שיש פה חייזרים שמנחים אותנו כל הזמן אנערף תאמין במה שאתה רוצה. אני יודע שאנשים כמוך אטומים שלא מוכנים לקבל שום דבר שאומרים להם גם אם זה ישמע להם הגיוני העיקר שתחשוב שאתה צודק, דבר כזה מעיד אך ורק על טמטום. בקשר לאלוהים אהבתי את הנימה הצינית אבל בלי השגחה מלמעלה אני בטוח שלא היית מספיק להיוולד. ראיתי סרטונים של חיילים סורים שמתארים לך איך במלחמת 6 הימים על הסף של ההפסד שלנו הם עמדו מאחורי הרמה עם הרבה מאוד מאוד טנקים ועל ההר מהצד שלנו עמד טנק אחד ישראלי אחד (אם אני לא טועה 1 או 2) והסורים שכמובן היו צריכים לעבור את הגבול בקלות לא הצליחו הם ראו וככה אני מצטט ראו את יד האלוהים בא אליהם והם פשוט עזבו שם את כל הטנקים וברחו. אני לא מצפה שתאמין לזה אבל אם בכלל איכפת לך מהדברים שאתה אומר אז תחפש את הסרטונים האלו. אתה יכול להאמין למה שאתה רוצה זה כבר תתווכח עם החיילים הסורים והחייל הישראלי שהיו שם אני לא הייתי שם. אבל בוא נגיד שהכוחות היו קצת לא לטובתינו..

עכשיו הדבר השני כי אני לא מצליח להבין את ה2 משפטים שכתבת.
    נועם שאל אותך שאלה פשוטה מאוד ואתה ענית לו בשאלה בחזרה... למה עשית את זה אין לי מושג למה הכנסת את הקטע של אלוהים? אין לי מושג.. אולי כי זה הדבר היחיד שאי אפשר להוכיח? שבאמת כל אחד הולך עם האמונה שלו? אז תוציא את זה מהנושא שיחה הזה ותכניס בחזרה את השאלה של נועם כי כפי שאני יכול לקרוא ותקן אותי אם אני טועה הוא לא דיבר על אלוהים ולא נעליים פשוט תסביר
    במלחמת ששת הימים מצרים, סוריה, ירדן, לבנון עם עזרתם של קודם כל ברית המועצות שעזרה להם בתקציב של לא פחות מ2 מליארד דולר לבניית הצבאות נעזרו גם בעוד מדינות ערב: עיראק, ערב הסעודית, לוב, סודאן, תוניסיה, מרוקו ואלג'יריה. כל צבאות ערב החזקים המציאו תוכנית רשעים שבסופה, אם תצליח, תגרום להשמדת ארץ ישראל. הסיכויים היו במידה רבה כנגד המדינה הקטנה שלנו. התחזיות היו נראות קטסטרופליות והמצב חסר תקווה. כמובן 5 צבאות שנבנו מ2 מליארד דולר ועוד אינספור עזרות מאינספור מדינות ברית שלהם לעומת צבא מעאפן בשקל תשעים עם 5 טנקים 3 מטוסים שזה כמובן הצבא של ישראל...
    את ההמשך של הסיפור הזה כל ישראלי בפורום הזה יודע ומי שלא יודע כנראה הוא אחד מאותם אנשים כמו זה שציטטתי.

תנסה להבין שמשהו קצת חסר היגיון.
    ותגיד ככה כל מה שאתה אומר מאיפה למדת? מההורים שלך? זה מה שמלמדים אותך? שהצבא שלנו חלש ו"הם יותר חזקים"? חח בושה
    רבין היה מתהפך בקבר אם היה שומע את זה.
    אתה מנסה ללמד אותי על 6 הימים? אני יודע הרבה על 6 הימים ואתה כנראה לא מבין מה עשינו.
    הכוחות הירדנים התאספו בגבול שבועות וחיכו לתקוף, הבנו שתהיה מלחמה מהמודיעין ולפנות בוקר אנחנו התחלנו את המלחמה.
    כמעט כל חל האוויר טס לכיוון מצרים וחיסל את הבסיסים הצבאיים שלהם וחיסל את מסלולי הטיסה שלהם אבל היו מטוסים שחמקו, מה היה? היה מספיק מטוסים שלנו באוויר שהתחבאו בין העננים שחיסלו כל מטוס שהמריא. ובלי חל האוויר מצרים הייתה הרבה יותר חלשה ועברה רק לרגלים.
    תגברנו את הצפון ונלחמנו לא מעט בסורים שהיה להם יתרון קרבי כי הם התקיפו מלמעלה, אבל ניצחנו בגלל שפשוט היינו שם יותר, תגבורות זה דבר נהדר!
    את ירדן אנחנו תקפנו ראשונים כי ידענו שהם יתקפו מתישהו אז "הקדמנו תרופה למכה" הירדנים היו בהלם ולקח להם כמה זמן להתאושש מהמכה שחיסלה להם סכום מכובד של חיילים.
    בסך הכל זה לא היה נס או כלום, זה היה טקטיקה קרבית מושלמת.
    ואתה תענה לי, הגיוני שיד תרד מהשמיים? זה נשמע הגיוני? ממש לא.

דבר ראשון, אל תגיד כלום על ההורים שלי, כי אתה לא יודע על המשפחה שלי כלום ואני לא צריך ששוויצר כמוך יתחיל לחלק "מחמאות" לאנשים בלי להכיר אותם.
    ההורים שלי והסבים שלי תרמו יותר ממה שאתה תתרום אי פעם למדינה הזאת כולל סבא שלי שהיה מפקד בששת הימים שאתה מגדיר כנס. אז עדיף שתשתוק.
    מה שלמדתי למדתי מעצמי ואני בסך הכל אדם הגיוני שאני מבין שהם יותר חזקים, יש לנו צבא חזק, אני יודע אבל שלהם יותר חזק.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

ציטוט נכתב במקור על ידי Super Pippo צפיה בהודעה
    אתה מנסה ללמד אותי על 6 הימים? אני יודע הרבה על 6 הימים ואתה כנראה לא מבין מה עשינו.
    הכוחות הירדנים התאספו בגבול שבועות וחיכו לתקוף, הבנו שתהיה מלחמה מהמודיעין ולפנות בוקר אנחנו התחלנו את המלחמה.
    כמעט כל חל האוויר טס לכיוון מצרים וחיסל את הבסיסים הצבאיים שלהם וחיסל את מסלולי הטיסה שלהם אבל היו מטוסים שחמקו, מה היה? היה מספיק מטוסים שלנו באוויר שהתחבאו בין העננים שחיסלו כל מטוס שהמריא. ובלי חל האוויר מצרים הייתה הרבה יותר חלשה ועברה רק לרגלים.
    תגברנו את הצפון ונלחמנו לא מעט בסורים שהיה להם יתרון קרבי כי הם התקיפו מלמעלה, אבל ניצחנו בגלל שפשוט היינו שם יותר, תגבורות זה דבר נהדר!
    את ירדן אנחנו תקפנו ראשונים כי ידענו שהם יתקפו מתישהו אז "הקדמנו תרופה למכה" הירדנים היו בהלם ולקח להם כמה זמן להתאושש מהמכה שחיסלה להם סכום מכובד של חיילים.
    בסך הכל זה לא היה נס או כלום, זה היה טקטיקה קרבית מושלמת.
    ואתה תענה לי, הגיוני שיד תרד מהשמיים? זה נשמע הגיוני? ממש לא.

דבר ראשון, אל תגיד כלום על ההורים שלי, כי אתה לא יודע על המשפחה שלי כלום ואני לא צריך ששוויצר כמוך יתחיל לחלק "מחמאות" לאנשים בלי להכיר אותם.
    ההורים שלי והסבים שלי תרמו יותר ממה שאתה תתרום אי פעם למדינה הזאת כולל סבא שלי שהיה מפקד בששת הימים שאתה מגדיר כנס. אז עדיף שתשתוק.
    מה שלמדתי למדתי מעצמי ואני בסך הכל אדם הגיוני שאני מבין שהם יותר חזקים, יש לנו צבא חזק, אני יודע אבל שלהם יותר חזק.
    אני לא יודע מה נשמע לך הגיוני ומה לא אני לא אדם דתי אני אדם מאמין שומר מצוות אפשר להגיד יהודי רגיל לא דוס ולא כלום.
    אני בטוח שגם באנשים אטומים כמוך יש שמץ של אמונה בלב.

אני לא בא ללמד אותך על מלחמת ששת הימים יותר נכון אני לא בא ללמד אותך על כלום. הבאתי לך הסבר כללי מה זה מלחמת ששת הימים כי עם כל הידע שלח אתה כנראה לא מצליח לקשר. איך צבא קטן, וחלש ואפשר להגיד אפילו עלוב ניצח בדרך נס 5 צבאות ערב שקיבלו גיבוי של מליארדים וכמויות ענקיות של ציוד צבאי מרוסיה ועוד כמה מדינות ערב שרשמתי לך למעלה. איך כל אלו רצו להשמיד את מדינת ישראל אותנו את סבא שלך שהיה מפקד בששת הימים ואת כל החיילים שהוא פקד עליהם. ובסופו של דבר ניצחנו.

אני כרגע לא מוצא מידע לגבי הכוחות של הצבאות במלחמת ששת הימים פעם קראתי את הגודל את הציוד הכל מידע מפורט למי היה מה ואתה פשוט טועה בענק. לא היה מצב אחד לרגע אחד קטן שהיינו יותר מסוריה או יותר מירדן או יותר ממשהו. היינו מיעוט לכל אורך המלחמה וחוץ מהמלחמה אנחנו מיעוט גם עכשיו הצבא שלנו קטן משלהם בהרבה אך הרבה יותר עוצמתי.
    היינו מיעוט קטן לעומת צבאות ענק שמקיפים אותנו ורוצים להשמידנו.

אז תשמע בסבא שלך חס וחלילה לא זלזלתי אני לא אומר שאני תרמתי למדינה הזאת יותר ממך או יותר מסבא שלך לא יודע איך הגעת לזה. כל הכבוד לסבא שלך. אבל אני חש שאתה מזלזל בו עם האמירות המפגרות שלך.
    בכל אופן לכל אורך המלחמה היינו מיעוט אזרחי ומיעוט צבאי ובכל זאת ניצחנו תקרא לזה איך שתרצה ובקשר ליד האלוהים זה לא אני אמרתי זה חיילים סורים אמרו תבדוק אותי אם אני טועה נשמה.

וזה שאתה לומד מעצמך דברים כנראה זה לא דבר כל כך טוב אולי תתחיל ללמוד קצת מסבא שלך מה זה ערכים ואהבת המדינה כי סבא שלך במלחמת ששת הימים ידע שאם הוא לא יפקד על החיילים האלו ולא יתרום וילחם במלחמה הזאת לא יהיו לו נכדים בעתיד. אולי מה שבאמת יגרום לכם להעריך לאהוב להאמין זה רק אם עוד פעם יקחו את זה מאיתנו. כמו כל דבר בחיים לומדים להעריך משהו רק שהוא נלקח.

עכשיו לשורה התחתונה בן אדם אני מקווה שאתה מפנים פה איזה נקודה אתה יכול רק לפתוח את הראש שלך למשהו אתה לא חייב להגיד אמן על כל מה שאומרים אבל תנסה קצת לשנות פאזה.

שורה תחתונה___________
    תקרא לזה איך שתרצה, טקטיקה מושלמת סידור צבאי מושלם טקטיקה קרבית מושלמת איך שתרצה תקרא לזה. אני חושב שכל המושלמות הזאת שאתה מדבר עליה משמיים. לא יכול להיות כל כך הרבה דברים מושלמים בעולם הזה

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    אני לא יודע מה נשמע לך הגיוני ומה לא אני לא אדם דתי אני אדם מאמין שומר מצוות אפשר להגיד יהודי רגיל לא דוס ולא כלום.
    אני בטוח שגם באנשים אטומים כמוך יש שמץ של אמונה בלב.

אני לא בא ללמד אותך על מלחמת ששת הימים יותר נכון אני לא בא ללמד אותך על כלום. הבאתי לך הסבר כללי מה זה מלחמת ששת הימים כי עם כל הידע שלח אתה כנראה לא מצליח לקשר. איך צבא קטן, וחלש ואפשר להגיד אפילו עלוב ניצח בדרך נס 5 צבאות ערב שקיבלו גיבוי של מליארדים וכמויות ענקיות של ציוד צבאי מרוסיה ועוד כמה מדינות ערב שרשמתי לך למעלה. איך כל אלו רצו להשמיד את מדינת ישראל אותנו את סבא שלך שהיה מפקד בששת הימים ואת כל החיילים שהוא פקד עליהם. ובסופו של דבר ניצחנו.

אני כרגע לא מוצא מידע לגבי הכוחות של הצבאות במלחמת ששת הימים פעם קראתי את הגודל את הציוד הכל מידע מפורט למי היה מה ואתה פשוט טועה בענק. לא היה מצב אחד לרגע אחד קטן שהיינו יותר מסוריה או יותר מירדן או יותר ממשהו. היינו מיעוט לכל אורך המלחמה וחוץ מהמלחמה אנחנו מיעוט גם עכשיו הצבא שלנו קטן משלהם בהרבה אך הרבה יותר עוצמתי.
    היינו מיעוט קטן לעומת צבאות ענק שמקיפים אותנו ורוצים להשמידנו.

אז תשמע בסבא שלך חס וחלילה לא זלזלתי אני לא אומר שאני תרמתי למדינה הזאת יותר ממך או יותר מסבא שלך לא יודע איך הגעת לזה. כל הכבוד לסבא שלך. אבל אני חש שאתה מזלזל בו עם האמירות המפגרות שלך.
    בכל אופן לכל אורך המלחמה היינו מיעוט אזרחי ומיעוט צבאי ובכל זאת ניצחנו תקרא לזה איך שתרצה ובקשר ליד האלוהים זה לא אני אמרתי זה חיילים סורים אמרו תבדוק אותי אם אני טועה נשמה.

וזה שאתה לומד מעצמך דברים כנראה זה לא דבר כל כך טוב אולי תתחיל ללמוד קצת מסבא שלך מה זה ערכים ואהבת המדינה כי סבא שלך במלחמת ששת הימים ידע שאם הוא לא יפקד על החיילים האלו ולא יתרום וילחם במלחמה הזאת לא יהיו לו נכדים בעתיד. אולי מה שבאמת יגרום לכם להעריך לאהוב להאמין זה רק אם עוד פעם יקחו את זה מאיתנו. כמו כל דבר בחיים לומדים להעריך משהו רק שהוא נלקח.

עכשיו לשורה התחתונה בן אדם אני מקווה שאתה מפנים פה איזה נקודה אתה יכול רק לפתוח את הראש שלך למשהו אתה לא חייב להגיד אמן על כל מה שאומרים אבל תנסה קצת לשנות פאזה.

שורה תחתונה___________
    תקרא לזה איך שתרצה, טקטיקה מושלמת סידור צבאי מושלם טקטיקה קרבית מושלמת איך שתרצה תקרא לזה. אני חושב שכל המושלמות הזאת שאתה מדבר עליה משמיים. לא יכול להיות כל כך הרבה דברים מושלמים בעולם הזה
    לומד מעצמי? המורה שלי לגאוגרפיה סיפר לכיתה שלי את כל מה שקרה באותה מלחמה ואחרי ששמעתי את הסיפורים שלו והבנתי טוב מאוד על המלחמה הזאת אני יודע מספיק בשביל להבין שהייתה לנו טקטיקה מושלמת בשביל להיות ביתרון על הערבים. תקפנו את הירדנים מהאוויר בהפתעה, חיסלנו להם מאות ואפילו אלפי חיילים עד שהם התאוששו, הפגזנו את הסורים ובאותו יום שכבשנו את הגולן, היינו ברוב.
    שלא לדבר על המצרים שחטפו מכה בביצים פי שתיים משל הירדנים, אפילו פי 3 או 4.
    רגע אתה אומר "אנחנו צבא על, ננצח כל אחד" ורגע אתה אומר "צבא ישראל העלוב, החלש שלא יכול לעשות כלום" תחליט בן אדם.

ותסביר לי איך הראש שלי אטום כאשר אני מבין את המציאות וגם מסביר לך איך נצחנו במלחמת ששת הימים? תנסה להבין את מה שאני מסביר פה.
    ואני מסכים איתך, המושלמות שבמלחמה הייתה מהשמיים, כבוד לחל האוויר שפירק את החיילים הירדנים וחיסל כמעט את כל הבסיסים של חל האוויר המצרי.
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי sahar487 צפיה בהודעה
    אני לא אכפת לי מה הממשלה תעשה או כמה זה יעלה אבל אני רוצה רק להשמיד את איראן יש להם אטומים כל רגע שהם בחיים הם יכולים לזרוק אלינו אטום אם הייתי ראש ממשלה הייתי לוקח את הסיכון וזורק אטום
    חח...
    בן כמה אתה?

משתמש מתחיל האוואטר של sahar487
    שם פרטי
    סהר
    לייקים
    14
    נקודות
    179
    משפט מחץ
    :)

720 מה זה עניינך?

Gran turisimo האוואטר של ProSpect
    לייקים
    950
    נקודות
    3,740
    משפט מחץ
    You stop when you're tired. Im stop when im done

ציטוט נכתב במקור על ידי sahar487 צפיה בהודעה
    אני לא אכפת לי מה הממשלה תעשה או כמה זה יעלה אבל אני רוצה רק להשמיד את איראן יש להם אטומים כל רגע שהם בחיים הם יכולים לזרוק אלינו אטום אם הייתי ראש ממשלה הייתי לוקח את הסיכון וזורק אטום
    אתה לא היית יכול כי אתה לא הגורם היחיד שמשחק בהחלטה הזאת.

קראתי בעיתון היום שאחד מארהב אמר שלא משנה מה נעשה אנחנו נוכל רק לעכב את התפתחות הגרעין, אך לא נוכל להעלים אותה.
    אז ככה שלא משנה אם נתקוף, לא נתקוף, את המטרה שלהם לא נצליח להביס, אולי רק לגרום נזק פיזי.

עוד, האירנים טענו שאנחנו רק ״מאיימים״, הכל זה מלחמה פסיכולוגית ואנחנו לא יכולים לתקוף אותם אלה רק מנסים להרתיע אותם...

משתמש מכור
    לייקים
    164
    נקודות
    1,375

ישראל לא חלשה כמו שרובכם חושבים

ושלא יקפוץ לי איזה דתי או שומר מצוות שיצדיק אותי בטענה שזה בגלל אלוהים..
    זה פשוט בגלל הצבא
    נערך לאחרונה על ידי Gil4; 15-08-2012 בשעה 21:40.

משתמש משקיע האוואטר של Gots
    לייקים
    324
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    מה אתה בן 12?
    אנחנו מהצבאות החזקים בעולם אם לא ידעת...לא סתם צבאות מכל העולם שולחים לפה אנשים להתאמן (וזה לא הסיבה היחידה)
    ואתה חיי בסרט וגם עם זה כך העורף שלנו לא מוגן מתכוננים לתקוף אני מאמין הם יצליחו לפגוע במתקנים הכל תגובת נגד חריפה תבוא מהרבה צדדים
    יעשו את ישראל לחביטה מוסלמית הצבא שלנו מכיל 2 מליון איש מקסימום 5 הצבא שלהם מכיל 40 מליון איש של אירן לבד ואני משוכנע שלא רק אירן תתקוף נגד אלה עוד הרבה מדיינות ערב נסכם 100 מליון מול 7 מיליון צבא חזק? הצבא שלנו מפותח רק במזלטים ובנשק ירוט כל השאר חרטא לישראל נשק גרעיני ?
    איפה אתם חיים אתם באמת מאמינים לכל מה שכולם אומרים לפעמיים יש פה אנשים כל כך מפגרים שחושבים שישראל אחת הצבאות החזקות צבא חזק לא היה נותן לעיר לזרוק עליה טילים ולשתוק על זזה ועוד לפלוש אליה ולקרוא לזה מלחמה חחח

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי Gots צפיה בהודעה
    ואתה חיי בסרט וגם עם זה כך העורף שלנו לא מוגן מתכוננים לתקוף אני מאמין הם יצליחו לפגוע במתקנים הכל תגובת נגד חריפה תבוא מהרבה צדדים
    יעשו את ישראל לחביטה מוסלמית הצבא שלנו מכיל 2 מליון איש מקסימום 5 הצבא שלהם מכיל 40 מליון איש של אירן לבד ואני משוכנע שלא רק אירן תתקוף נגד אלה עוד הרבה מדיינות ערב נסכם 100 מליון מול 7 מיליון צבא חזק? הצבא שלנו מפותח רק במזלטים ובנשק ירוט כל השאר חרטא לישראל נשק גרעיני ?
    איפה אתם חיים אתם באמת מאמינים לכל מה שכולם אומרים לפעמיים יש פה אנשים כל כך מפגרים שחושבים שישראל אחת הצבאות החזקות צבא חזק לא היה נותן לעיר לזרוק עליה טילים ולשתוק על זזה ועוד לפלוש אליה ולקרוא לזה מלחמה חחח
    בסך הכול - 176,500 חיילים ועוד 445,000 חיילי מילואים.

ועוד כל הגובניקים וכל זה..

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי Gots צפיה בהודעה
    ארה''ב לא נותנת לנו להגיב לטילים וביבי מפחד שנצא טרוריסטים אם נחזיר להם על הטילים. זה לא קשור לכוח הצבא.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Bentley צפיה בהודעה
    בסך הכול - 176,500 חיילים ועוד 445,000 חיילי מילואים.

ועוד כל הגובניקים וכל זה..

שחשוב לציין שבשעת מלחמה גם הג'ובניקים 'משתתפים'.

משתמש משקיע
    לייקים
    418
    נקודות
    706

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    ארה''ב לא נותנת לנו להגיב לטילים וביבי מפחד שנצא טרוריסטים אם נחזיר להם על הטילים. זה לא קשור לכוח הצבא.

שחשוב לציין שבשעת מלחמה גם הג'ובניקים 'משתתפים'.
    נו אז כמה זה כבר יוצא 600 אלף
    זה כלום

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:49.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,084 | הודעות: 8,198,677 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect