נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel חח אין דבר כזה! זה או שניכם ואתם מסתדרים או אפחד.. איך אני תמיד מספר שתיים?????
Mes Que Un Club
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel חח אין דבר כזה! זה או שניכם ואתם מסתדרים או אפחד.. impossible That You Be our2 So I Gave Up..I try To Give You My Love But You Droped this so i Gave Up Enjoin With Aviv I Stared Found Other Women
נערך לאחרונה על ידי DeadByApril; 15-08-2012 בשעה 22:42.
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי shedow_striks איך אני תמיד מספר שתיים????? אתה לא משקיע כמוני וניקו חנפן
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
נכתב במקור על ידי Adventurer impossible That You Be our2 So I Gave Up..I try To Give You My Love But You Droped this so i Gave Up Enjoin With Aviv I Stared Found Other Women עכשיו זה רק אני ואביב
נכתב במקור על ידי Adventurer impossible That You Be our2 So I Gave Up..I try To Give You My Love But You Droped this so i Gave Up Enjoin With Aviv I Stared Found Other Women HAHA נכתב במקור על ידי shedow_striks עכשיו זה רק אני ואביב אין לך סיכוי
נכתב במקור על ידי aviv_b_d אני ינסה אני לא בטוח בקשר עליו לפי מה שאני רואה הוא כבר רוצה להתחיל לחפש מישהי אחרת.. נכתב במקור על ידי shedow_striks איך אני תמיד מספר שתיים????? אתה במקום השלישי איך הגעת ל2? נכתב במקור על ידי Adventurer impossible That You Be our2 So I Gave Up..I try To Give You My Love But You Droped this so i Gave Up Enjoin With Aviv I Stared Found Other Women לאאאאאא! נכתב במקור על ידי aviv_b_d אתה לא משקיע כמוני וניקו חנפן כל אחד בדרך שלו!
I Found Some On Batter That Love Only Me xaxa
נכתב במקור על ידי Adventurer I Found Some On Batter That Love Only Me xaxa COOL YOU KNOW ENGLISH
לילה טוב נשנשים P:
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel לפי מה שאני רואה הוא כבר רוצה להתחיל לחפש מישהי אחרת.. אתה במקום השלישי איך הגעת ל2? לאאאאאא! כל אחד בדרך שלו! מה את צריכה את ניקו ושקד ? יש לך אותי
לילה טוב
נכתב במקור על ידי aviv_b_d מה את צריכה את ניקו ושקד ? יש לך אותי כנראה שאצטרך להתספק במועט..
נכתב במקור על ידי Mrs.Daniel כנראה שאצטרך להתספק במועט.. =-O אני זה "מועט "? אני זה "פשרה "? העלבת אותי
נכתב במקור על ידי aviv_b_d =-O אני זה "מועט "? אני זה "פשרה "? העלבת אותי ממש לאאאא! פשוט ניקו חסר.. ממש... חוץ מיזה שאתה יודע שאתה תמיד מקום ראשון לא משנה מה!
יהיה אשכולילה אחד ש aviv_b_d, shedow_striks וAdventurer לא יהיו פה ?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מת
חוקי הפורום