אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
|
|
AFX מה שהולך שם זה לא מלחמה זה טווח של צבא באזרחים... עזוב שהאזרחים עצמם יותר רעים מאסד
לעזור לאסד להשאר בשלטון זו לא שאלה בכלל כי ברור שזה לא יקרה
כל מה שהעולם מסתכל עליו זה כמה אסד גוש חרא שהוא טווח באזרחים של המדינה שלו
למה נראה לך שמישהו יעזור לבן זונה הזה?
אם כבר צריך לעזור למישהו זה למורדים בסוריה
וגם להם אף אחד לא יעזור תבינו את זה הם מחבלים בדיוק כמו אסד הם רוצים בהשמדתנו ואם נעזור להם הם רק יתביישו בעצמם הם לא רוצים את העזרה שלך הם מעדיפים שהעם הפלסטיני ייכחד מהעולם ושהציונים לא יעזרו להם
Super pippo
תבין ברגע שארגון טרור יתפוס את הנשק הכימי של אסד לא יהיה יותר עם מי לדבר. אסד זה אדם שיש לו קצת מוח בתוך הקאבסה. זה מנהיג שאפשר לדבר איתו שמבין השלכות שיודע מה יקרה אם ואם ואם. ברגע שמצבור נשק כימי יגיע לידי מחבלים הם ישתמשו בזה נגד ישראל זה לא משנה מה ההעדפות שלהם אין להם העדפות ורשימות מה לעשות קודם. טילים כימיים יעופו מהגבול הסורי וזה בטוח ולא משנה מה תגיד אני בטוח שאני צודק וגם אם איזה כתב חדשות יראיין את אחד המנהיגים של המורדים וישאל אותו מה יקרה ברגע שהם יתפסו את המחסני נשק של אסד תראה איך הוא יגיד בלי לחשוב שהם ישתמשו בו נגד ישראל.
ראיתי כבר סרטון שמראיינים חלק מהמורדים והם אומרים אנחנו בדרך לאסד וישראל אתם הבאים בתור.
תבין סוריה איראן כל המדינות המסריחות האלו זה לא ישראל זה לא ארהב. האידיאולוגיה שלהם יותר מעניינת אותם מאיך המדינה נראת וכמה גופות זרוקות על הרצפה. הבנת ?
אם אסד יפול ומחבלים יקחו את הנשק יהיה בו שימוש נגד ישראל!
אבל לעזור מפה ללעזור להם אנחנו רחוקים מאוד
אם כבר לעזור לכולם שם להשמיד אחד את השני זה הדבר הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 20-08-2012 בשעה 12:57.
שני הצדדים שונאים אותנו ובמילא אף אחד לא ירצה לקבל את העזרה שלנו.
לא נשאר מה לעשות אלא לאחל ל2 הצדדים בהצלחה
כל עוד מתים ערבים אז סבבה
אני לא רואה שיש לנו סיבה להתערב במה שהולך שם,במילא כול דבר שאנחנו עושים העולם קם עלינו,אני אומר שאנחנו לא נתערב ונשאיר להם את המלחמות.
אייל,מפקח קטגוריית ספורט