נכתב במקור על ידי
כיפה בוי
עברתי על הפורום עם העכבר והייתי חייב לראות מה אנשים כתבו, מהתגובה שלך הזדעזעתי, אם באמת היית אומר משהו אמיתי היית יודע שבן אדם ששומר על עצמו לא עושה את מה שאמרת, כן, אני לא אוכל חטיפים לא אוכל ג'אנק פוד לא שותה מיצים מקפיד על אורח חיים בריא, עושה כושר, מטפח את הגוף וכו'.
לעשן זה דבר לא בריא, איך אתה יכול לעבוד כמו חמור לקנות פאקט סיגריות ואשכרה לשרוף אותו, זה אפילו לא הגיוני!!! לעבוד על משהו כ"כ קשה שה-ו-ר-ג אותך!!!
זה דבר מוכח שעישון מסכן את החיים בכל שאיפה ושאיפה, מוכח שאנשים מתו מתים וימותו בגלל עישון!
זה פשוט גועל נפש, זה ריח נוראי, זה מחלות זה זיהום וזה אין ספור בעיות גופניות!
דוגמא: אבא שלי מוכר וידוע בתור אחד חזק ששירת ביחידות מובחרות ביותר ויחידות סודיות, הוא התחיל לעשן בגיל 22 במהלך קורס צבאי מסוים, לפני שסבתא שלי מתה הוא הפסיק לעשן 3 שנים, שהוא חזר הוא התחיל בקצת ועוד קצת וככה כמו שהוא היום שהריח כבר חלק ממנו, מבן אדם ענק בגובה 1.90 ענק ממדים חזק "בריון" חזק באופן קיצוני ביותר, ככה הוא ירד וירד כל פעם, אני זוכר שהייתי ילד שאבא שלי חזר מהמילואים אחרי איזה מלחמה כ"כ ענק עד שהוא צריך להתכופף כדי להיכנס לבית, אני זוכר אותו בא הביתה שם עליי את הקסדה ואני נופל ביחד איתה, אבא שלי שהיה תורם דם בכמויות הפך לאדם שלא יכול לתרום כבר דם, עבר אשפוז עבר ניתוחים, הוא התחיל לעשן שקרה לו איזה משבר בעבודה, זה עזר במשהו? לא! הפוך רק גרוע זה הפך!
מבן אדם בריא כמו שור הוא הפך לבן אדם שצריך לקחת 8 כדורים ביום!
זה פשוט זבל!
אני מדבר אל כל המעשנים!!!
קחו את הסיגריות תזרקו לפח ותעשו משהו בחיים!
במקום לומר שכיף לעשן עם אלכוהול, אתם לא צריכים בכלל אלכוהול!!!
אתם פשוט לא מצליחים להבין מה באמת טוב לכם!!!
תאמינו לי שזאת תהיה לכם החוויה הכי כיפית בעולם להפסיק לעשן, במקום לחסוך לקופסת סיגריות אתם תחסכו למכונית חדשה או לרישיון או אפילו תצאו לחופשה!
תראו כמה עולה בימינו פאקט סיגריות- כמו שיעור נהיגה!!
כל פעם שתפסיקו לעשן תוכלו לעשות משהו טוב יותר בכסף!!!