נכתב במקור על ידי 60noy mp4// לא נכון. ואני רוצה את השם של הרובה במשחק.
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 23-08-2012 בשעה 16:06.
נכתב במקור על ידי .Dor. לא נכון. ואני רוצה את השם של הרובה במשחק. m3, ShotGun
כדורגל בשכונה .... גול באנגליה:גוווולל גול באפריקה:גוללללללללללללל גול בספרד:גולגולגולגולגולללל גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
נכתב במקור על ידי 60noy m3, ShotGun לא נכון. רמז: זהו SMG. יש לך ניחוש אחרון *בגלל הרמז החזק זה ירד ל 2 נקודות.
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 23-08-2012 בשעה 16:10.
נכתב במקור על ידי .Dor. לא נכון. רמז: זהו SMG. יש לך ניחוש אחרון *בגלל הרמז החזק זה ירד ל 2 נקודות. וואלה? ES C90?
נכתב במקור על ידי 60noy וואלה? ES C90? נכון קיבלת 2 נקודות. שאלה בינונית: מהי המפה?
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 23-08-2012 בשעה 16:19.
de_aztec
נכתב במקור על ידי -Chen- de_aztec יפה מאוד ! רמה קשה (מהי המפרה)
נערך לאחרונה על ידי .Dor.; 23-08-2012 בשעה 18:54.
DE_TRAIN?
נכתב במקור על ידי -Chen- DE_TRAIN? לא. .
נכתב במקור על ידי .Dor. לא. . רמז? זה קשה
נכתב במקור על ידי -Chen- רמז? זה קשה מפת de קצת פחות מוכרת. אני אתן עוד רמז: התמונה הזאת צולמה ליד הטנק. עוד 2 ניחושים אתן עוד רמז
תביא רמז? ותשתדל לא להביא מפות של פרוצניקים
נכתב במקור על ידי -Chen- רמז? זה קשה נכתב במקור על ידי CRAISER תביא רמז? ותשתדל לא להביא מפות של פרוצניקים אחלה מפה, לא יודע מה אתה רוצה.. אני לא הולך להביא פה רק de_dust2, inferno ו nuke נכון? רמז אחרון לפני מעבר לשאלה הבאה: יש במפה "חדר מחשבים".
נכתב במקור על ידי .Dor. אחלה מפה, לא יודע מה אתה רוצה.. אני לא הולך להביא פה רק de_dust2, inferno ו nuke נכון? רמז אחרון לפני מעבר לשאלה הבאה: יש במפה "חדר מחשבים". אני כמעט בטוח שאני מכיר את המפה אבל אני לא זוכר איך קוראים לה.. כדאי להיכנס לחדר הזה של הטנק יש 2 כניסות אחת דרך קיר כזה שבור ואחד דרך זכוכית?
נכתב במקור על ידי CRAISER אני כמעט בטוח שאני מכיר את המפה אבל אני לא זוכר איך קוראים לה.. כדאי להיכנס לחדר הזה של הטנק יש 2 כניסות אחת דרך קיר כזה שבור ואחד דרך זכוכית? חחחחחח נכון מאוד ניתן לכם ניחוש אחרון, לפני התמונה הבאה.
חוקי הפורום