וואו. ככל שהשעות עוברות ואנחנו יותר ויותר קרובים לשעה 23:30 הראש רק יותר ויותר משתגע, והלב מחכה כבר לשריקת הפתיחה.
ככה זה נראה בסופר קלאסיקו הקודם, נראה איך זה ייראה היום.
זאת הפעם הראשונה שבאמת אין פייבוריטית, שתי הקבוצות באות נחושות ורעבות לניצחון. למרות שקשה להתעלם מהעובדה שהפעם במשחק הראשון אנחנו מארחים, בשונה משלושת הפעמים האחרונות. סוף סוף אחרי קיץ שלם שישבנו על אוסיין בולט ועל היורו הלא מרשים שהיה, מגיע הדבר האמיתי (הליגה כבר החלה, אבל הקלאסיקו הראשון לעונה מגיע), שחיכינו לו כל כך הרבה זמן.
טיטו וילאנובה אמר במסיבת העיתונאים לקראת המשחק: "אני מנסה לעשות את העבודה שלי באופן רגוע. אני יודע שהמשחק מחר הוא מאוד חשוב, אך אני לא אעשה את עבודתי היטב אם אחשוב שהעולם יקרוס אם מחר נפסיד".
עריכה : עוד דברים שאמר וילאנובה במיסבת העיתונאים:
על סונג: "באופן כללי הוא נטמע טוב מאוד. יש לו עוד הרבה עבודה".
על פפה: "הוא שחקן איכותי שחשוב להם. אני מאחל לו בריאות".
בונקריניו דיבר קודם במסיבת העיתונאים שלו על כך שהעידן של בארסה לא היה "הגמוניה" בגלל שהיא לא זכתה פעמיים ברציפות בליגת האלופות. טיטו השיב: "14 מתוך 19 תארים זה מספיק. הקבוצה הזאת תזכר בגלל איך שהיא שיחקה. תזכר לנצח".
"מוריניו אמר שהסופרקופה לא חשוב? תואר זה תואר".
"עוד לא החלטתי מי ישחק בהתקפה".
"עוד לא החלטתי מי יעמוד בשער. פינטו או ואלדס".
"אני לא משחק בשביל עצמי".
על מוריניו : אם שנה שעברה זה היה מעודן משהו, העונה הוא מיד כמובן טוען כי הוא יחליף כל סופרקופה באליפות ושמצידו הוא חותם על הפסד מחר + בגומלין וזכיה באליפות.
בשנה שעברה זכינו באולטימייט קלאסיקו. שני משחקים פשוט פנטסטיים, 9 שערים, סערות של מתחים שאי אפשר להכחיש ואי אפשר בהן להלחם. אשר לוו בסצנת סיום דרמטית של הרבה אקשן, לחימה, יזע, דם... אצבע לעין וכפכוף. ובסופו של דבר, בארסה זכתה בתואר והמשיכה לשפר את המאזן הגווארדיוליאני נגד המנדרילים. הפעם? זהו טיטו וילאנובה שמגיע למבחן ראשון אימתני, אמיתי יותר ממה שחווה עד כה. היתרון? הוא חווה, הוא נשם את המשחקים הללו לא פחות בתקופת האימון של פפ גווארדיולה, ואם הטקטיקה תנצח אז הטקטיקה תנצח.
היום. זה סוף סוף קורה היום!
על הסגל של בארסה:

אז הרכש החדש ערך אימון ראשון, נקווה שישחק היום.
עריכה : רק מונייסה (שנפצע במשחק הידידות הראשון העונה, מול המבורג) וקוואינקה הפצועים לא יהיו בסגל למשחק, חוץ מהם טיטו ייהנה היום מסגל מלא.
על הסגל של ריאל:
פפה ייעדר מהמשחק היום, עקב הפציעה מול סוסיאדד במחזור הראשון של הליגה.
תזכורת:
סיכוי של ממש שחדירה יחליף את לאס דייארה (שפתח מול סוסיאדד), ובנזמה את היגוואין(שפתח גם הוא מול סוסיאדד).
כעיקרון כל השאר אותו דבר.
תזכורת ממשחקים קודמים:
משחק 1 (בירנבאו):
משחק 2 (קאמפ נואו):
אז שנהנה מהמשחק, והכי חשוב- בלי הרבה פציעות.
הרכבים:
ברצלונה :
ואלדס (פינטו).
דני אלבס, פויול (פיקה), מסצ'ראנו, אלבה.
צ'אבי, בוסקטס, ססק.
אלכסיס, מסי, אינייסטה.
ריאל מדריד :
קסיאס.
ארבלואה (לאס), ראמוס, אלביול, קונטראו.
אלונסו, חדיירה, אוזיל.
די מאריה, היגוואין, כריסטיאנו.