שטויות לא יחזור לעולם..תשלימו אם זה כבר
|
|
אז לא הבנת איך החברה הזו עבדה.
היא הציגה את עצמה כאילו הכסף שלה מגיע בעצם מלקוחות שנכנסים לzeekler ובעצם קונים בידים בשביל לקנות מוצרים.
בעצם מה שקרה בפועל שרוב הכסף של החברה לא הגיע מzeekler בכלל הוא הגיע משותפים חדשים בzeekrewards שהשקיעו כסף ומה שמאפיין אתרי פונזי וhype שכל אלה שהשקיעו בסוף נדפקים.
ברור שיש מטרה לתגובה שלו, המטרה היא להגיד או לקוות שהחברה לא תחזור כי מה לעשות היא רימתה מלא אנשים, אני ממש לא מבין איפה פה הביקורת, הביקורת היחידה שיש היא לכל אלו שרוצים שהאתר יחזור, האתר הזה לא יחזור, הוא לא צריך לחזור. אף פעם לא באמת הרווחת כסף אתה גנבת כסף של מישהו אחר וממך גנבו כסף, אל תהפוך את זה עכשיו למשהו שהוא לא זה, הוא כתב תגובה לעניין ואתה סתם עצבני כי הפסדת כסף ובצדק שאתה עצבני אבל גם לך צריך להיות אינטרס שאחרים לא יפסידו כסף בגלל תוכנית כזאת, כי אם היא תחזור הכל יתחיל מההתחלה.
זהו שאני בחיים לא תמכתי בFonzy ולא ידעתי איך החברה הזאת מתנהלת אילולא הייתי יודע, לעולם לא הייתי משקיע.
אם היא תחזור אני מקווה שהיא תחזור בצורה אחרת ותרוויח את הרווחים שלה ממקור חוקי וזה אפשרי.
עובדה שהם נתנו במשך הרבה זמן (שנה ו) כסף לאנשים ולפי מה שהבנתי היא חוזרת אבל כמו שאמרתי לא ידוע מתי
אני ראיתי הוכחות שזיק נתנו בבית משפט (דלף איזה מסמך וקיבלתי אותו למייל)
לכל הילדים שמתחת לגיל 11 שלא היה להם שקל להשקיע בבקשה לא לזרוע מלח על הפצעים