נכתב במקור על ידי Lucky Strike איכסה כבר שנתיים אני פה.. אני עושה את האשכול למרות שעוד לא מלאו לי כאן שנתיים מלאות, אבל אני צפוי לסגור שבת בקיצור תאחלו לי המון בהצלחה והרבה כוח לשבת בבסיס! הקדשות ליקרים לי מכל! אחים בלב.. יאן החתיך AFX האלמוני ועוד המוןןן המון חברים שנעלמו או שינו ניק. אנשים חרא.. מזל טוב אח יקר
".It always seems Impossible until it's done"
מזל טוב
מזל טוב! (:
נכתב במקור על ידי Lucky Strike איכסה כבר שנתיים אני פה.. אני עושה את האשכול למרות שעוד לא מלאו לי כאן שנתיים מלאות, אבל אני צפוי לסגור שבת בקיצור תאחלו לי המון בהצלחה והרבה כוח לשבת בבסיס! הקדשות ליקרים לי מכל! אחים בלב.. יאן החתיך AFX האלמוני ועוד המוןןן המון חברים שנעלמו או שינו ניק. אנשים חרא.. אני לא שיניתי חחחח. ! מברוק אחי.. איפה דחפו אותך בצבא?
מזל"ט
Have we created, our own demise Their out to kill, using their minds You'll feel the chill, run down your spine Tell me, since when has being human been a crime? Gonna hunt you, gonna get you, your time is up
נכתב במקור על ידי VanGogh אני לא שיניתי חחחח. ! מברוק אחי.. איפה דחפו אותך בצבא? אליייייייי יא אח! וואלה התגעגעתי.. תודה רבה לכולם אוהב אותכם!!!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
חוקי הפורום