|
|
חחחחחח אתה רוצה להגיד לי שהוא:
יכול לזיין כוסיות על בגלל הלסת שלו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אגב..אמרת שאני לא יוכל להוכיח, נכון? אם היית קצת אמיץ כמו שאתה אומר שאתה..ממזמן היית נפגש איתי כמו שצריך והייתי מראה לך באמיתי שאני יכול לעשות מה שבאלי עם כל בחורה שבאלי לא בגלל איך שאני נראה, אלה בגלל הבטחון שאני מפגין.
גם בני סלע יכול לעשות מה שבא לו. רק שעל זה הוא נכנס לכלא..
בעצם זה מאוד מאפיין את התלמידים של מאפי ודון ז'ואן שמטרידים 30 בחורות בשעה
במחשבה שניה, אם אתה יכול לזיין כל אחת שאתה רוצה רק בגלל הבטחון שלך, מה אתה עושה כאן??? אם אני הייתי עולה על פטנט להביא כל אחת שאני רוצה רק בגלל שיש לי "בטחון" לא היתי מבזבז דקה על המחשב. ואיך זה שאתה INCEL כמו כל אחד אחר כאן??
![]()
בסדר גמור
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 01:17.
האמת שאני גם לאדע למה
תסבירו לי זה נשמע מעניין=-O
אז על איזה דיאטה אתה ממליץ? תפוחים?
יזונות הזכרתם לי ת'סיפור על הבתול המכוער ממאפי שסיפר בפורום על איך הוא אנס מישהי שהוא הביא אותה הביתה והאי אמרה לו "לא" איזה 100 פעם ואז בסוף הוא אמר "הצלחתי לשכנע אותה בעזרת הנגים והDHV המטורף שעשיתי" קיצר אמר לה "יאללה בואי בואי כבר נו בואי בואי בואי בואי בואי" עד שהיא נכנעה ודחף ת'זין המסריח שלו בפנים
כאלה אנשים אני מת לפגוש במציאות בטח בן זונה גמד אחד ששום אישה לא תירק לכיוון שלו אני רוצה לראות איך הוא ידבר איתי יוריד ראש לא יעז להסתכל לי על האף אפילו שונא מכוערים כאלה למזלי לא נתקלתי באחד כזה, נתקלתי ביצורים דומים אבל אחד כזה באמת אני חושב שאני אאבד את עצמי ויתפרק עליו
קראתי את זה באיזה מקום ומה זה התעצבנתי
כמות השפויים בפורום הזה עולה מיום ליום
ראיתי את הפוסט הזה מתי שהיה מהפכה של פמניסטיות לסביות שחטפו עצבים על האנסים המגעילים האלה
אני מדמיין את יגאל שטארק מנסה לעשות עליהן רוטינות וחוטף פצצה מאיזו בוצ'ה ששוברת לו תמשקפיים
http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1235491
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 23-09-2012 בשעה 00:08.
שמע נראה כאילו עשית עבודת מחקר רצינית וקבל על זה קרדיט. אבל בתור אחד שהיה באפריקה וראיתי כמה מהשבטים האלה פנים מול פנים, אני יכול להגיד לך שבסביבות גיל 50 הם כבר מתחילים לאבד שיניים. נחמד שאתה לא מציע לנו דיאטה כזאת חבל גם שהגוף שלך לא יכול לעכל חצי ממה שהם אוכלים.
דרך אגב באחד הקישורים שהבאת כתוב במפורש שלא רק הגנטיקה משפיעה על גודל/צורת הלסת (לא רק משפיעה=גם משפיעה).
אתה כל כך מדבר על היופי בוא תלמד משהו, האדם תופס יופי ע"פ הסימטריות של הפנים, (אני לא יודע מאיפה אתה הבאת את השטות הזאת של הלסת שמעידה על יופי אבל אני לא יודע אם יש לזה בסיס או לא אז אני אתעלם מזה) כלומר ככל שהפרצוף שלך יותר סימטרי ככה אתה נתפס יותר יפה, את העובדה הזאת אני יודע בוודאות אתה מוזמן לבדוק את זה וגם לא מזמן מדענים יצרו תמונה כביכול של האישה הכי יפה. מה שהם בעצם עשו זה בעזרת תוכנת מחשב יצרו פרצוף סימטרי ברמה הכי גבוהה האפשרית. ככה בהתבסס על העובדה הזאת מה שמשנה הוא הסימטריות של הלסת שלך ולא של הגודל שלה.
דרך אגב,hunter-gatherer זה בעברית ציידים-לקטים. לפני שאתה בא בהצהרות ומנסה לצאת חכם עם ביסוסים מדעיים וכדומה אל תעשה חצי עבודה, כי אתה עושה מעצמך צחוק כי חצי מהאשכול שלך נכון וחצי המצאה של הדמיון שלך.
רגע שאני עושה את התרגיל הזה שנתת אני לא מרגיש את השריר ליד האוזן פועל רק זה שמתחת לסנטר בצוואר למעלה
You feel intimidated asshole?
האמת פתאום שמתי לב שיש לי אחלה לסת.
עפתי לזיין את בנות העיר (: