|
|
חחחחח די להיות אפסים צוחקים ו"חושפים" שקרים ובלהבהלבלהלה
תביאו תמונה אחת שלכם מהחיים שלכם י'מכוערים, מסתתרים מאחורי מסך משחקים אותה וצוחקים על בנות אחרות,
אני למדתי משהו מאוד מאוד מאודדדדדדדד חכם בחיים:
אל תצחק על מישהו אם אין לך עם מה לצחוק עליו.
זה אומר, שאם אתה צוחק עליו שאין לו חיי חברה כאלה גדולים והוא מצטלם עם מכוערות,
אתה חייב להביא תמונה שלך או ת'פייס שלך שנוכל לראות בדיוק ממה ה"חיים" שלך מורכבים.
נראה עם איזה כוסיות אתה מסתובב..
איתן בגלל זה לא מביאים ת'פייס שך בפורום באיננטרנט כדי שכל מיני ילדי פורומים מחוצ'קנים לא יוסיפו אותך או יפתחו ת'פה יותר מידי..
לא חייב לכם כלום
מילא אם לא הייתם כובעים אוליייייייייייייי הייתי שוקל את זה
אבל אם ידעו שאני מקושר לSOCIAL OUTCASTS אני בעצמי אהפוך לאחד ובגלל מה? בגלל שאני צריך "להוכיח" משהו לחיבס שחושב ש6 זה 9![]()
Why wont those DAMN TROLLS
just DIE?!
![]()
נערך לאחרונה על ידי Rasta86; 24-09-2012 בשעה 07:26.
OverPowered
haters gonna hate
על הזין שלי מה הם יעשו או יגידו אחי. מצידי שיסתובבו עם פוסטר שלי בעזריאלי ויצעקו "כובע" .
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
א. הוא לא גורו של אף אחד והוא לא אמר שזה מה שהוא.
ב. אני מעשן אחי שומע ראגיי מנסה וזה דיי מביא לי תסעיף שאתם לא נותנים לאף דיון להתקיים פה בלי תמונות של גייז או שרטוטים של לסתות.. אז זה די מטריד את שלוותי אתה מבין
ג. אתה טרול ככה שזאת תהיה ההתכתבות האחרונה שלנו אי-פעם.
תודה.
https://www.youtube.com/watch?v=957ndoskq9M
קח אחי תירגע זה מצוין
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
מה HATERS GONNA HATE אתה באמת חושב שמישהו מקנא בך? זה הופך אותך לפחות שקרן?
גם אם אני באמת בתול מחוצ'קן וכאפות כמו שאתה אומר זה לא משנה את העובדה שאתה כובע שקרן שמדבר על HB10 וHB9 בפורומים ושמסתכלים בפייס שלו רואים כאלה שבשיא שלהן אולי מגיעות ל7 והשאר בכלל מתחת לכל ביקורת?!!?
פאק אחי תתאפס על עצמך. אין לי בעיה עם כאלה שמביאים בנות כאלה בשושו ולא עושים רוח כמוך. אבל אתה מתיימר להיות משהו שאתה לא. כמו SNOPKIN הגיי הזה שעשה רוח ואני קולט מי הייתה חברה שלו חצי שנה...
מה אתה קשה הבנה רציני אה?? מישהו אמר שאנחנו צוחקים עליו סתם ככה? לא! אנחנו פשוט חושפים את האמת כי הוא "מלמד" גברים ונותן להם טיפים ומשריץ בולשיט על סמך מה? על סמך מה? לא ראיתי שום HB9 או משהו כזה, התמונות שטיילר פירסם פה, רק הראשונה היא HB7 הייתי אומר והיא בכלל לא נוגעת בו.
נערך לאחרונה על ידי 5656581; 23-09-2012 בשעה 15:59.