נכתב במקור על ידי DefuqGirl אני? אם כן,אז כן. אני יודעת מגיל 8 את כל הדברים בין בנים לבנות.. פשש.. אם זה מה שידעת בגיל 8, מעניין לדעת מה עשית כמה שנים אחרי..
זה ערוך..
WTF ?????? חחחחחחחח
נכתב במקור על ידי ShiNx זה ערוך.. זלא
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
חחח ענק!
נכתב במקור על ידי Display זלא רוצה נתערב? דבר ראשון השם של הפרק זה "מופי בלהקת זה רע", דבר שני רואים שיש פיקסולים ושזה ערוך.
נכתב במקור על ידי ShiNx רוצה נתערב? דבר ראשון השם של הפרק זה "מופי בלהקת זה רע", דבר שני רואים שיש פיקסולים ושזה ערוך. בוא התערבות
נכתב במקור על ידי Display בוא התערבות הוא צודק יא ראש עגבנייה
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DefuqGirl אני? אם כן,אז כן. אני יודעת מגיל 8 את כל הדברים בין בנים לבנות.. מה את מתלהבת אני רואה פורנו מגיל 5! עאשש
נכתב במקור על ידי Display בוא התערבות מה אתה חופר? הם הקימו להקה בשם "זה רע", וזה הפרק שהיא רצתה להכנס ללהקה לפי מה שזכור לי
נערך לאחרונה על ידי Shinx; 26-09-2012 בשעה 15:46.
באמת..זאת עריכה, מצאתי באינטרנט, ממש אין לי כוח שתתחילו לריב\התערבות..
אין לי מה לשים בחתימה
נכתב במקור על ידי ShiNx מה אתה חופר? הם הקימו להקה בשם "זה רע", וזה הפרק שהיא רצתה להכנס ללהקה לפי מה שזכור לי אבל אתה צריך להגיד זה רע הרבה פעמים ובמהירות..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Super Pippo אבל אתה צריך להגיד זה רע הרבה פעמים ובמהירות.. אני אומר "זה רע" כמה פעמים במהירות ויוצא לי "זה רה"
נכתב במקור על ידי Muffin אני אומר "זה רע" כמה פעמים במהירות ויוצא לי "זה רה" זה יוצא זרע
מופי בולעת זרע חחחחחחח
חוקי הפורום