נכתב במקור על ידי
XsonicX
לא נכון.
אולי, אבל אני לא חושב שסקס זוהי מטרה רדוד, פיקאפ זה דבר רדוד.
יש אנשים שמבחינתם סקס זוהי הדרך היחידה להארה רוחנית.
הטענה שלי היא שהדרך שאתה מבצע לעבר הסקס היא רדוד, לא היעד עצמו.
לפתח יכולות אישיות, את האישיות עצמה, את המוח שלך, לשפר את הבריאות שלך (פורום אימן אישי.. לא פורום פיקאפ) זוהי לדעתי דרך המלך לעבר כוס הזהב. להשיג זיון בגלל שבחורה התאהבה בך אנושות עקב חיים (חיי יום-יום) מלאים, פוריים, בריאים, אישיות בריאה (ולא בהכרח חזקה - ביטחון עצמי) לדעתי זוהי פיסגה בהרבה יותר טובה לאגו מאשר עוד בחורה סופר-כוסית שזיינת בשירותים במועדון והערך החברתי שלך עלה באותו ערב ספציפי.
אתמול כשחזרתי מהעבודה עליתי לאוטובוס ובחורה מקידמת האוטובוס טרחה סתם ככה לכאורה בלי שום סיבה נראית לעין לקום מהכיסא ולעבור למושב האחורי של האוטובוס שבמקרה אני ישבתי שם.. רגעים שכאלה בהרבה יותר תורמים לי לאגו מאשר עוד זיון עם כוסית.
לפי עניות ידיעתי לשרוד זוהי אם-כל-המטרות.
סקס וילדים זוהי תת-מטרה תחת המטרה הכוללת הישרדות.
אימון אישי - מטרה כוללת, בכל תחומי החיים.
פיקאפ - תת-מטרה ספציפית ביותר.
תשקיע במטרה הכוללת (הישרדות בכל אספקט בחייך: עצמי, גרעין משפחתי, קבוצתי, רוחני וכולי..) והסקס כבר יגיע.
אם אתה בחור ממוצע בעל דחפים בריאים אז כן אתה צודק, סקס זהו דרייב רציני.
הסקס זה לא דבר רדוד, אך השימוש שלנו בסקס הוא פרמיטיבי מאוד.
קח בחור ממוצע שמזיין לא רע: עובד/לומד - > מגיע סוף שבוע -> מזיין.
כמובן שיש גם מקרים אחרים בכוונה הייתי גס. במקרים כמו אלו, אתה פשוט מוציא בכמה רגעים את האנרגיה המינית שלך בשביל כמה רגעי עונג.
הנקודה שאתה יכול לתעל את האנרגיה המינית שלך לגבהים חדשים לגמרי ולהצליח בשלל תחומי החיים השונים הודות לאנרגיה הזאת..
אבל מה כולנו עושים? מתחרמנים -> מזיינים וכאן זה נגמר.
או במילים אחרות, בתול יכול ליהנות ולהגיע להישגים יותר מרשימים מהבחור המזיין הממוצע, השאלה אם הוא יודע איך ועד כמה יש לו חוסן נפשי.