קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. המלצה לסרט!!, יחצן המסיבות@!!
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 22:12
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33

המלצה לסרט, THRIVE - עמוד 2

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    סרט מדהים, גרם לי להארה אדירה בנוגע לחיים שלי...הבעיה שאני מתחיל עכשיו לחשוב שכל מה שאני חושב על העולם ואיך דברים עובדים..הכל פשוט הופך לשקר וזה מטריף אותי!
    מכיר טוב מאוד את ההרגשה.. בערך מגיל 4 או 5, מאז התחלתי להשתמש חזק ב-"היגיון".
    כשאתה ילדון קטן, אתה מנסה להחליט על איזה חוק או היגיון מסויים שילווה אותך לגבי כל דבר בחיים ותמיד כשאתה גדל או שואל על כך את ההורים או איזה מישהו בוגר ממך אתה תמיד מגלה שזה "לא בדיוק כמו שאתה חושב" ובמקרה שאתה ממש ממש מעמיק לגבי אותו הנושא אתה מגלה שזה בכלל "לא כמו שכולם חשבו".. וזה לא נגמר, זה נכון לגבי כל דבר ובכל פעם שאתה מבין משהו, גם כשאתה בוגר, כעבור זמן מסויים אתה מבין שאתה לא מבין כלום..

ברגע שהבנתי שאני לא באמת מבין משהו מהחיים האלה, החלטתי פשוט להציב לעצמי את ההיגיון שלי, להחליט לבד כיצד העולם עובד, גם אם הוא לא באמת עובד ככה ולדגול בזה.. כשאני שומר לעצמי את הזכות לשנות את דעתי בכל עת. המסקנה היותר חשובה שהגעתי אליה בקשר לזה, וממליץ לך גם לבדוק אותה היא - תחייה וזהו, אל תשתגע יותר מידי, יבוא יום ותמות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    סרט מדהים, גרם לי להארה אדירה בנוגע לחיים שלי...הבעיה שאני מתחיל עכשיו לחשוב שכל מה שאני חושב על העולם ואיך דברים עובדים..הכל פשוט הופך לשקר וזה מטריף אותי!
    בגלל זה אני אומר כך הכול ברגוע אל תתרגש העולם יסדר את עצמו כבר המערכת הזאת לא יכולה להמשיך היא מתחילה להתפרק ,תראה את יוון תראה את ספרד תראה בארצות אחרות אנשים מבינים שמישהו פה עבד עליהם במשך שנים. מה שטוב שעכשיו החוזה של הפדרל ריזרב (הבנק המרכזי) של ארצות הברית נגמר ב 2013 בדיוק היה להם חוזה ל 100 שנה עם ממשלת ארצות הברית מ 1913 ועכשיו הוא נגמר ככה שתראה איך הדברים מסתדרים.

מה שחשוב זה לעלות למודעות הציבור את הדברים האלה שיבינו שההונאה הגדולה בהיסטוריה פועלת מתחת לאף שלהם.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כן, הבנתי שכרגע שהעיקר בכל הסרטים הקשים האלה זה לא ללכת למצוא פתרון..זה פשוט להעיר אנשים ולגרום לכולם להתעורר ולהכיר במה שקורה...אחרכך כבר השינויים יתחילו עם הזמן..

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    בגלל זה אני אומר כך הכול ברגוע אל תתרגש העולם יסדר את עצמו כבר המערכת הזאת לא יכולה להמשיך היא מתחילה להתפרק ,תראה את יוון תראה את ספרד תראה בארצות אחרות אנשים מבינים שמישהו פה עבד עליהם במשך שנים. מה שטוב שעכשיו החוזה של הפדרל ריזרב (הבנק המרכזי) של ארצות הברית נגמר ב 2013 בדיוק היה להם חוזה ל 100 שנה עם ממשלת ארצות הברית מ 1913 ועכשיו הוא נגמר ככה שתראה איך הדברים מסתדרים.

מה שחשוב זה לעלות למודעות הציבור את הדברים האלה שיבינו שההונאה הגדולה בהיסטוריה פועלת מתחת לאף שלהם.

שמע אם תוכל כולנו כאן נשמח שתעדכן אותנו, אם זה יגמר באמת או שהם יעריכו את החוזה לעוד 100 שנה !

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    שמע אם תוכל כולנו כאן נשמח שתעדכן אותנו, אם זה יגמר באמת או שהם יעריכו את החוזה לעוד 100 שנה !
    הפורום מתחיל לקבל עניין..
    דודפור, כיצד זה יעזור לך בחיים אם חוזה בן 100 שנה יגיע לקיצו?

אני שואל מתוך עניין, איני מזלזל חלילה בנושא.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 01-10-2012 בשעה 18:21.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה

אוו זה ישנה לך את החיים בדרך שאתה לא מבין בכלל ולא רק לך לכול העולם ,כול המערכת הכלכלית תשתנה ,לבנקים כבר לא יהיה יכולת ליצור כסף מחוב הם יפסיקו להוריד את ערך הכסף כתוצאה מכך לכולנו יהיה יותר שפע וזה רק קצה הקרחון.

היחיד שהעז להתנגד לבנק המרכזי הפדרלי הוא גו'ן קנדי הוא הדפיס שטר של דולר בסכ"ה כ 4.5 מילאירד דולר שלא תחת חוב אלא שטר שהממשלה הדפיסה במקום שיהיה כתוב federal reserve bank היה כתוב US govrement ולשינוי הזה היה השלכות ענקיות ,קנדי היה בין הנשיאים הראשונים שהעזו להתנגד לשיטה הכלכלית. לצערנו שנה אחרי שהשלים את המהלך של הדפסת הכסף הוא נרצח.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 01-10-2012 בשעה 18:34.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה

הנה אחי, תקרא את הציטוט פה למטה מה ש AAA-AAA כתב, וגם ציטט אותך...
    הוא הסביר את זה בצורה יותר טובה ..

אוו זה ישנה לך את החיים בדרך שאתה לא מבין בכלל ולא רק לך לכול העולם ,כול המערכת הכלכלית תשתנה ,לבנקים כבר לא יהיה יכולת ליצור כסף מחוב הם יפסיקו להוריד את ערך הכסף כתוצאה מכך לכולנו יהיה יותר שפע וזה רק קצה הקרחון.

היחיד שהעז להתנגד לבנק המרכזי הפדרלי הוא גו'ן קנדי הוא הדפיס שטר של דולר בסכ"ה כ 4.5 מילאירד דולר שלא תחת חוב אלא שטר שהממשלה הדפיסה במקום שיהיה כתוב federal reserve bank היה כתוב US govrement ולשינוי הזה היה השלכות ענקיות ,קנדי היה בין הנשיאים הראשונים שהעזו להתנגד לשיטה הכלכלית. לצערנו שנה אחרי שהשלים את המהלך של הדפסת הכסף הוא נרצח.
    ומה אתה חושב שיהיה אחרי 2013? יהיה יותר טוב או שבכלל יעשו כל מיני קומבינות כדי להמשיך את זה לעוד 100 שנה ?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי דודפור צפיה בהודעה
    הנה אחי, תקרא את הציטוט פה למטה מה ש AAA-AAA כתב, וגם ציטט אותך...
    הוא הסביר את זה בצורה יותר טובה ..

ומה אתה חושב שיהיה אחרי 2013? יהיה יותר טוב או שבכלל יעשו כל מיני קומבינות כדי להמשיך את זה לעוד 100 שנה ?

אין לדעת בנתיים אף אחד בממשל האמריקאי לא מדבר על החלפת השיטה למאט רון פול שהוא בן היחידים בממשל שמתנגד לשיטה. את בן ברננקי (יושב ראש הפדרל רזרב) בסנאט האמריקאי. לפעמיים שומעים סיפורים בחדשות על אנשים שלקחו יוזמה והחליפו בעצמם את השיטה ההומניטרית יצרו מטבע משל עצמם ללא חוב (תופעות כאלה קורות בעיקר ביוון וספרד) אתה רואה אנשים מספרים שפתאום הם יכולים לקנות מזון הלבשה ,אלקטרוניקה הם מספרים שהמצב הכלכלי.

לאחרונה אובמה חתם על מסמך שמרשה לבית הלבן לקחת שליטה על כול המשקים \ הרכוש \ משאבי מדינה \מפעלים וכו.... למה פתאום הוא חותם על כזה מסמך ?
    (שהוא לא דמוקרטי). הוא חתם גם על מסמך שבמקרה של התקוממות הוא מגדיר את כול אזרחי ארצות הברית כאוייבים של המדינה וכתוצאה מכך יש למדינה סמכות להתנהג באזרחיה כאוייבי המדינה מה שעד עכשיו היה מחוקק בחוקה האמריקאית כאסור.

ימיים יגידו לפי דעתי הם מתכוניים לגרוע מכול ,הממשל יודע שהמערכת הכלכלית לא תחזיק מעמד והיא תקרוס בסוף כתוצאה מכך אתה תראה אזרחים יוצאים לרחובות כמו ביוון ובספרד. אני רוצה להזכיר לך שהמטורפים הכי גדולים עולים לשלטון בזמני משבר כלכלי זאת קרקע פוריה למטורפים (ראה את היטלר ימח שמו).

לפי דעתי העולם נכנס למשבר שטרם נראה בהיסטוריה.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 02-10-2012 בשעה 11:17.

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אין לדעת בנתיים אף אחד בממשל האמריקאי לא מדבר על החלפת השיטה למאט רון פול שהוא בן היחידים בממשל שמתנגד לשיטה. את בן ברננקי (יושב ראש הפדרל רזרב) בסנאט האמריקאי. לפעמיים שומעים סיפורים בחדשות על אנשים שלקחו יוזמה והחליפו בעצמם את השיטה ההומניטרית יצרו מטבע משל עצמם ללא חוב (תופעות כאלה קורות בעיקר ביוון וספרד) אתה רואה אנשים מספרים שפתאום הם יכולים לקנות מזון הלבשה ,אלקטרוניקה הם מספרים שהמצב הכלכלי.

לאחרונה אובמה חתם על מסמך שמרשה לבית הלבן לקחת שליטה על כול המשקים \ הרכוש \ משאבי מדינה \מפעלים וכו.... למה פתאום הוא חותם על כזה מסמך ?
    (שהוא לא דמוקרטי). הוא חתם גם על מסמך שבמקרה של התקוממות הוא מגדיר את כול אזרחי ארצות הברית כאוייבים של המדינה וכתוצאה מכך יש למדינה סמכות להתנהג באזרחיה כאוייבי המדינה מה שעד עכשיו היה מחוקק בחוקה האמריקאית כאסור.

ימיים יגידו לפי דעתי הם מתכוניים לגרוע מכול ,הממשל יודע שהמערכת הכלכלית לא תחזיק מעמד והיא תקרוס בסוף כתוצאה מכך אתה תראה אזרחים יוצאים לרחובות כמו ביוון ובספרד. אני רוצה להזכיר לך שהמטורפים הכי גדולים עולים לשלטון בזמני משבר כלכלי זאת קרקע פוריה למטורפים (ראה את היטלר ימח שמו).

לפי דעתי העולם נכנס למשבר שטרם נראה בהיסטוריה.
    על מה שאני יודע שמעתי, הנביאים בתנך אומרים וגם כתוב כמה זה בזהר הקדוש על זה, יום יבוא וזה מה שיקרא להרבה מאוד מדינות ורק הכלכלה של ישראל תחזיק מעמד ותפוץ למעלה והרבה מאוד אנשים יהיו כאן עשירים, המדינה עצמה תיהיה עשירה ואפילו תשים לב שגילו בקידוח בלב הים ניראלי השם שלו "תמר" מצבורי גז ענקיים שיספיקו לפחות לעוד 30 שנה +, אומרים שזה יוריד לנו את החשבון חשמל והגז, בוא נראה

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

לצערי גם המצב של מדינת ישראל לא מזהיר מכיוון שהיא כפופה לאותה שיטה שמצריכה אותנו להלוואת כסף נכון להיום מדינת ישראל חייבת כ - 76% מהתל"ג (תוצר לאומי גולמי) זאת אומרת אנחנו בחוב של כ 76% מהתוצר שלנו (400 מילארד) לשם השוואה ארצות הברית עקפה את ה - 100% חוב מהתל"ג (14 טריליון דולר).
    למי המדינה חייבת בעיקר לבנקים ולבעלי אג"ח.

ברגע שאנחנו נעבור את 85 - 90 אחוז זה הליך בלתי הפיך! נכון אולי כמו שאמרת מאגרי הגז יצליחו לצמצם את התלות של המדינה בלקיחת חוב ימים יגידו!
    השיטה הנוכחית מכריחה אותנו לקחת כסף כדי שהכלכלה תוכל להמשיך להתקיים. כול 20 - 30 שנה המערכת הכלכלית קורסת לפי ההיסטוריה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

לאחר שחלק ממכם ראה את הסרטון עלה בדעתי לחפש באמת רמזים באינטרנט שמצבעים האם באמת קיימות האליטות האלה בעולם.

בסרטון שאתם עומדים לראות שבו מוצג חבר פרלמנט בממשל הבריטי מציג ראיות לקח שקיימת קבוצה של אנשים שמחזיקים בסכום של 15 טריליון דולר (טריליון 1 = 1000 מילארד) שאם הוא נכון מדובר בסכומים שלא היו מוכרים עד כה לאנושות שקיימים בידי אנשים.אם מדברים על ביל גייטס שמחזיק בהון של 100 מילארד דולר נחשב עני מרוד ליד סכום כזה. לא רק הדבר מדובר בסכומים שלא חויבו במס זאת אומרת שהאנשים שמחזיקים בסכומים כאלה לא חויבו במס הם עקפו את תשלום המס.

כרגע הנתונים שהסנטור הבריטי הציג בבדיקה אבל ניחוש שלי במידה והסכום הזה נכון ואנשים מסויימים באמת מחזיקים בסכום כזה ,אנחנו לא נשמע על זה כי מי שזה לא יהיה שמחזיק בסכום כזה יש לו כוח והשפעה עצומים.

נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 04-10-2012 בשעה 01:02.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לאחר שחלק ממכם ראה את הסרטון עלה בדעתי לחפש באמת רמזים באינטרנט שמצבעים האם באמת קיימות האליטות האלה בעולם.

בסרטון שאתם עומדים לראות שבו מוצג חבר פרלמנט בממשל הבריטי מציג ראיות לקח שקיימת קבוצה של אנשים שמחזיקים בסכום של 15 טריליון דולר (טריליון 1 = 1000 מילארד) שאם הוא נכון מדובר בסכומים שלא היו מוכרים עד כה לאנושות שקיימים בידי אנשים.אם מדברים על ביל גייטס שמחזיק בהון של 100 מילארד דולר נחשב עני מרוד ליד סכום כזה. לא רק הדבר מדובר בסכומים שלא חויבו במס זאת אומרת שהאנשים שמחזיקים בסכומים כאלה לא חויבו במס הם עקפו את תשלום המס.

כרגע הנתונים שהסנטור הבריטי הציג בבדיקה אבל ניחוש שלי במידה והסכום הזה נכון ואנשים מסויימים באמת מחזיקים בסכום כזה ,אנחנו לא נשמע על זה כי מי שזה לא יהיה שמחזיק בסכום כזה יש לו כוח והשפעה עצומים.

אם אתה רוצה ויש לך זמן,אתה יכול לעדכן את האשכול הזה במידע חדש שמצאת,או לעדכן בכללי,אני יעקוב אחריו.

תודה שאתה חולק איתנו.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

אם כבר אנחנו מדברים על המצאות משנות עולם אני רוצה לעלות פה טכנולוגיה מדהימה!

רבים כיום נאנקים תחת עול מחירי הדלק העולים בנוסף המיסים על הדלק ומחירי הדלק פשוט אסטרונומים.
    כמו שאמרו בסרטון שראינו תעשיית הנפט היא תעשייה של 200 טרליון דולר (לשם השוואה התוצר גולמי בארצות הברית הוא 14 טריליון דולר בשנה). תעשיית הנפט נשלטת על ידי מספר מצומצם של חברות:
    1) אקסון מוביל בבעלות משפחת רוקפלר (החברה הגדולה ביותר בשוק כיום)
    2) בריטש פטרוליום בבעלות JP מורגן (מעל 30% בבעלות)
    3) Royal Dutch Shell (פזורה בין מספר חברות השקעה ובנקים)

הטכנולוגיה
    תארו לכם שהייתם ממציאים מכונית שנוסעת על אוויר פשוט נוסעת עם 0 זיהום אוויר 0 ביזבוז אנרגיה ומינימום הוצאות אבל משום מה אף אחד לא היה רוצה להשיקעה בהמצאה שלכם משום מה למרות שהמצאתם את ההמצאה אולי הגדולה ביותר בהיסטוריה שום חברה ושום מדינה לא הייתה רוצה להשקיע בהמצאה. כבר יותר מ 4 שנים שטכנולוגיה כזאת קיימת אבל מתקשה להשיג מימון כספי

אני רוצה להציג לכם את המכונית שנוסעת על אוויר (אוויר דחוס) פשוט ממלאים אוויר במיכל ונוסעים (עלות של 7 שקלים למיכל אני מתדלק היום ב 400 שקל למיכל).

גורם נוסף הוא המיסוי המדיני שיש על הדלק והרכבים אם יוחלף הדלק באוויר דחוס , על מה הממשלה תגבה מיסים על אוויר ? הממשלה לא יכולה למסות את האוויר כמו שהיא ממסה את הדלק.

תארו לעצמכם כמה טכנולוגיה כזאת יכולה לתרום לאנושות
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 04-10-2012 בשעה 22:55.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אם כבר אנחנו מדברים על המצאות משנות עולם אני רוצה לעלות פה טכנולוגיה מדהימה!

רבים כיום נאנקים תחת עול מחירי הדלק העולים בנוסף המיסים על הדלק ומחירי הדלק פשוט אסטרונומים.
    כמו שאמרו בסרטון שראינו תעשיית הנפט היא תעשייה של 200 טרליון דולר (לשם השוואה התוצר גולמי בארצות הברית הוא 14 טריליון דולר בשנה). תעשיית הנפט נשלטת על ידי מספר מצומצם של חברות:
    1) אקסון מוביל בבעלות משפחת רוקפלר (החברה הגדולה ביותר בשוק כיום)
    2) בריטש פטרוליום בבעלות JP מורגן (מעל 30% בבעלות)
    3) Royal Dutch Shell (פזורה בין מספר חברות השקעה ובנקים)

הטכנולוגיה
    תארו לכם שהייתם ממציאים מכונית שנוסעת על אוויר פשוט נוסעת עם 0 זיהום אוויר 0 ביזבוז אנרגיה ומינימום הוצאות אבל משום מה אף אחד לא היה רוצה להשיקעה בהמצאה שלכם משום מה למרות שהמצאתם את ההמצאה אולי הגדולה ביותר בהיסטוריה שום חברה ושום מדינה לא הייתה רוצה להשקיע בהמצאה. כבר יותר מ 4 שנים שטכנולוגיה כזאת קיימת אבל מתקשה להשיג מימון כספי

אני רוצה להציג לכם את המכונית שנוסעת על אוויר (אוויר דחוס) פשוט ממלאים אוויר במיכל ונוסעים (עלות של 7 שקלים למיכל אני מתדלק היום ב 400 שקל למיכל).

גורם נוסף הוא המיסוי המדיני שיש על הדלק והרכבים אם יוחלף הדלק באוויר דחוס , על מה הממשלה תגבה מיסים על אוויר ? הממשלה לא יכולה למסות את האוויר כמו שהיא ממסה את הדלק.

תארו לעצמכם כמה טכנולוגיה כזאת יכולה לתרום לאנושות
    למה לדעתך אף אחד לא רוצה לממן טכנולוגייה כזאת?מה הסיבה?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

הבטחתי לעדכן את הפוסט אז הנה סרטון שיסביר הרבה דברים למשל על למה אנחנו משלמים כול כך הרבה דלק

חשבתם שאנרגיה חופשית היא מדע בדיוני ? אני מתכוון לאנרגיה שלא מיוצרת דרך נפט פחם וחומרים מזהמים אחרים
    אני מדבר על אנרגיה טהורה לא מזהמת שאין לה מגבלות ,אפשר לייצר אנרגיה כמעט ללא עלות.

יש אדם שטוען שהוא יכול לייצר עוד היום מכשירים שהיו מבוססים על האנרגיה הזאת אם רק יקבל מימון אבל אף אחד לא מוכן אפילו לשמוע על ההמצאה שלו שיכולה לשנות את פני העולם לתמיד.
    לא מדובר פה על מדען מטורף מדובר פה על קבוצה של אנשים שכבר המציאו כמה מההמצאות החשובות ביותר שהאנושות גילתה ,למשל אנטנה מיוחד שמסוגלת לקלוטת תדרים רחוקים בחלל. תצפו ותחליטו אתם

נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 25-10-2012 בשעה 11:03.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,133 | הודעות: 8,201,726 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect