כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
ההגדרה שלי לתכלית החיים היא להיות בצמיחה מתמדדת כי אם אתה לא צומח אתה נובל.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
אנחנו חיים בשביל לאהוב את עצמנו קודם כל ולאחר מכן לאהוב את הסביבה שלנו(אנשים וטבע). אחרי שיש לנו את זה אנחנו יכולים לתרום לדורות הבאים שלווה, נחת ורמת חיים גבוהה בין אם באופן חומרי או רוחני.
התרומה הנכונה אינה פוגעת בנו ובסביבה שלנו.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 05-10-2012 בשעה 11:27.
1. מה זה "עצמינו"? אפשר למדוד את זה?
2. מה זה "לאהוב"? אני לא מכיר שיש דבר כזה שנקרא לאהוב, אולי רק דחק מוחי שרבים מכנים אותו "אהבה"..
לצורך העניין, כשאתה קם מהכיסא או צועד ברגל גם אז מופעל סוג מסויים של דחק.
3. למה את עצמינו קודם-כל? למה לא לאהוב את כל העולם ולשנוא דווקא את עצמך? מה הבעיה עם זה?
אחרי שיש לנו "אהבה עצמית" נוכל לתרום לדורות הבאים שלווה ורמת חיים גדולה?אחרי שיש לנו את זה אנחנו יכולים לתרום לדורות הבאים שלווה, נחת ורמת חיים גבוהה בין אם באופן חומרי או רוחני.
כיצד בדיוק? מה הקשר בין השניים?
KONGI זה לא שאני חולק עליך אלא שואל מתוך טעייה וסקרנות, תוכל לפרט את ההנחות שלך?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-10-2012 בשעה 13:40.
לגבי אהבה עצמית אולי אוכל לקבל את מה שכתבת איכשהו, אבל לגבי:
איזו עשייה בדיוק?ברגע שיש עשייה נוצרת רמת חיים גבוהה יותר.
מלחמות העולם הראשונה והשנייה היוו עשייה מתמדת וללא פשרות אך העשייה הזאת הורידה את רמת החיים
(בזמן שהטכנולוגיה התפתחה פלאים).
מאיפה נבעה קביעה זו?(בין אם זה סמים יותר איכותיים או בין אם זה טכנולוגיה טובה יותר)
ברגע שיש רמת חיים גבוהה יותר קל ויש פנאי ויש שלווה.
אם בדורות קודמים בחור ממוצע היה צריך לדאוג למזון ולהגנה על המשפחה, היום הוא צריך לדאוג (לדאוג ברמה של התקפי לב והתפרצויות זעם או דיכאון):
להשכלה שלו
לבריאות שלו
למשכורת שלו
למעמד החברתי שלו
לארגון בו הוא עובד
למשפחה שלו (הורים, אחים, דודים).
לאישתו
לילדיו (איכות חיים, השכלה, בריאות ועוד).
לחבריו.
מפני "חבריו" (דרישותיהם או מזימותיהם).
למדינה.
לקניין שלו (דלק, טיפולים במכונית, לרדוף אחרי חברות בשביל לקבל מחירים נורמליים שיוכל לעמוד בהם לגבי שירותים כמו אינטרנט, תחזוקת הבית וכולי).
לכלב/חתול של האישה/ילדים.
לדעתי ככל שרמת החיים עולה השלווה יורדת.
אני בספק אם הייתי מקים מדינה מכיוון שאני עדיין לא סגור שמדינה זה דבר טוב.סוניק ועכשיו יש לי אליך שאלה.
נניח והיית מקים מדינה חדשה איזו אידיאולוגיה היית בונה לה?
בטח שלא הייתי כופה אידאולוגיה, לכל היותר רק על בני משפחתי.
איזו אידאולוגיה?
תלוי בתנאים באותו מקום ובאותו הזמן.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-10-2012 בשעה 14:38.
צריך להגשים את עצמך כי זהו טבע האדם.
אחרת, בשביל מה אנחנו חיים?
אני מאמין שלכל אחד יש ייעוד משלו, כזה שנועד רק לו.
אילו כל אחד היה חי את הייעוד שלו, העולם היה מקום הרבה יותר טוב.
כדי למצוא את הייעוד צריך לעבוד קשה ולהיות פתוח ללב ולא לראש.
אני מנסה למצוא את הייעוד שלי בשלב זה של החיים שלי.
זה לא פשוט, אפילו מתיש ולפעמים מרוקן את כל האנרגיה.
בכל אופן, אני בטוח שברגע שאדע בדיוק מה הייעוד שלי בחיים, אהיה האדם המאושר עלי-אדמות.
דבר אחד בטוח, אין דבר מיותר יותר מלעסוק בדברים המיותרים מראש. רוב האנשים חיים ככה. אני רוצה לחיות אחרת. לחיות נכון.
לחיות בשביל להצליח ולהצליח את החיים.