לא "קורה", אתה החלטת.
אגב בלי קשר, התמונה ששמת בפרופיל של ההומואים האלה.... קלטו את הגב של השמאלי איזה פוטושופ חחח
לא "קורה", אתה החלטת.
אגב בלי קשר, התמונה ששמת בפרופיל של ההומואים האלה.... קלטו את הגב של השמאלי איזה פוטושופ חחח
|
|
לא רוצה לעשות גלח זה מכוער עלי ומוריד לי את הLMS
לא רוצה לחיות מהיד אל הפה זה מגביל אותי ביציאות ומוריד לי מרמת החיים שהתרגלתי אליה מה לעשות התרגלתי לכסף
לא רוצה לאבד קשרים עם אנשים חשובים לי ועם בנות
לא רוצה לישון כמו מפגר שעתיים ביום ולהראות מגעיל
לא רוצה ללבוש מדים זה מכוער
לא רוצה לקבל השפלות מילדה בת 19 שקוראת לעצמה מפקדת
לא רוצה שיגידו לי מה לעשות עם הגוף שלי ועם עצמי
לא רוצה להיות רכוש של מערכת נולדתי לחופש לא לעבדות
אף אחד לא רוצה.
אבל בגלל שאתה, ההורים שלך והחברים שלך "לא רוצים שמחבלים יהרגו אותם"- חיילים צריכים לעשות את הדברים שציינת למעלה
נכון,לא כייף שמגבילים אותך וגם אני לא נהנה בצבא ואני מאוד מתגעגע לתסרוקת שלי מלפני.
אבל לפחות אל תתגאה בזה שאתה משתמט ועושה כסף בזמן שאנחנו נטחנים.
לא מתגאה, מציג עובדות בשטח. אין לי במה להתגאות כמו שלכאלה שנטחנים אין במה להתגאות.
רק מי שהגיע לחופש פיננסי ועושה מה שבא לו יכול להתגאות. השאר לא נחשבים.
מה שאני יודע על בטוח הוא שאני מעדיף ש"מחבלים יהרגו אותי" מאשר להוריד לעצמי את הLMS.
חיים עם LMS נמוך זה יותר גרוע מסרטן, מאיידס וממוות ביחד.
LMS נמוך=INCEL. ואני לא מעוניין להיות אחד כזה.
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 30-09-2012 בשעה 23:42.
פאשיסטי ומטומטם שרק מפגרים תומכים בו? אתה בטוח במה שאתה אומר במליון אחוז? אתה עכשיו טוען שכל מי שחושב שהקיום של ישראל מוטל בספק ונמצא תחת סכנה ולפיכך צריך לתחזק את מערך הבטחון והדרך ההגיונית ביותר היא חוק שיבטיח כוח אדם צבאי גם בניגוד לרצון אותם אנשים שגרים פה הוא מפגר? במידה וכן, מה אתה מציע? ^_^
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
אתה בחרת להטחן.
אפשר בקלות לצאת מהצבא. ולא יהיה עליך סנקציות ולא כלום.
כל עוד אתה עשית את זה מהרצון שלך אתה לא ממש יכול להגיד לנו לא לעשות X או Y. זה רק מראה שאתה מבואס אחושרמוטה בתפקיד שלך ומת לסיים עם הצבא כבר.
גם אם יהיה תחליף לא ישימו אותו. המערכת מצאה לעצמה פה מכרה זהב והיא לא ואני חוזר על זה לא תוותר על המכרה הזה.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
נערך לאחרונה על ידי Tony_Montana; 01-10-2012 בשעה 01:54.
לא מבין מה יש להם להתלהב מהטיול המעפן אחרי הצבא.
3 שנים שהם יכלו לעשות עם עצמם משהו. ללמוד קצת בורסה, לנסות להיות עצמאיים. להפסיד 200 פה להרוויח 300 שם. פי 78483 יותר מרתק מלעשות תצפית בחור של מוחמד. לעבוד בעבודה כלשהי, שבאמת בגילאים האלה אין ממש מה לעשות אבל בגילאים האלה זה בדיוק הזמן שצריך לעשות משהו.
מי שנכנס לצבא יוצא מערכון נוסף של המערכת. אלא אם כן הוא בתפקיד טוב כמו טייס שיש לו מספיק תנאים. אם אתה לא טייס או עושה משהו איכותי (סיירת מטכל ויחידות כאלה זה איכותי, גולני טלקום זה חארטה) אין לך מה לבזבז את השנים שאתה במיטבך בחרא הזה.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אפילו לחיות חיים של סטונר מפגר שמבזבז את כל המשכורת שלו על חשיש יותר יעזור לך בחיים מאשר להיות ג'ובניק מפגר בקריה.
בזכות אנשים כאלה למשתמטים יש הזדמנות לשרוד פה בארץ. אם כולם היו כמוכם, אף אחד מאיתנו לא היה חי. חבורה של אגואיסטים מניאקים.
בזכות ה"פראיירים" האלה, אתם המשתמטים חיים. ובמקום לומר תודה ולתת מעצמכם 3 שנים, אתם צוחקים? יא אגואיסטים זבלים.