קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] פתיחת דלת האינטרקום בלי מפתח ובלי אף אחד שיפתח !
    על ידי אוריה בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 29-10-2006, 13:39
  2. בעעעעעעע ניק חדש =// מי שיציע אחד טוב 50 נק'
    על ידי Shai_16 בפורום דיבורים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 21:33
  3. מה עם הימור על איי פארו-ישראל אף אחד לא פותח?
    על ידי BuLLeT בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 00:55
  4. חחח איזה משפט.. אחד החזקים
    על ידי Offer בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:37
  5. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:01
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 39

לא אחד מהדיונים הרגילים שמתנהלים פה. - עמוד 2

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    האם תיהיה מוכן לקבל חלקי חילוף מיהודים אם הרב לא מסכים?
    הרב הוא נציג של ההלכה, לא יותר.

לא אסכים לקבל אברים כאשר התורה אוסרת זאת.

האם תיהיה מוכן לתרום איברים לגוי כשתמות?
    שוב, גם כאן הנושא הוא הלכתי, לא ביררתי מספיק את הנושא ולכן אין לי תשובה בנושא.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

דבר ראשון אורי: אם אתה מפריד בין חילוניים לחרדים זאת צביעות קודם תתטפל במגזר שלך החילוני ואחרי זה תבוא בטענות כלפי אוכלוסיה אחרת.
    זה כמו שתגיד למה החרדים לא מתקלחים שאתה בעצמך לא מתקלח (אנלוגיה) אתה מבין קודם תטפל בבית שלך במגזר שלך ואחרי זה תבוא בטענות למגזרים אחרים

אפילה נגד הגויים
    אני לא יודע מה רמת הבקיעות שלך בתורה או בהלכות השונות אבל אני רוצה להגיד לך שאתה טועה היהדות בפירוש לא שונאת את הגויים או מרגישה נעלה מהם
    היא פשוט סבורה שיש לה שליחות בעולם להנחיל מוסר לעולם כמו לא תרצח ,לא תגנוב ,לא תנאף. אתה לא הייתה מאשים את ביל גיטס שהוא חש עצמו נעלה יותר בגלל שהוא המציא את הווינדוס ,בגיל גיטס רצה לתרום לעולם והביא את הווינדוס ככה גם היהדות רוצה לתרום לעולם ולהנחיל מוסר לעולם יחד אם זאת היהדות לא סבורה שהיא נעלה משאר העולם ההפך יש מצוות בתורה לכבד את הגוי.

לגבי האמת
    בוא אני יגיד לך משהו אם אני יגיד לך במשך 24 שעות 7 ימים בשבוע 365 יום שאתה מכוער ועוד אנשים יגידו את זה בסוף אתה תאמין שאתה מכוער
    האם זאת האמת ? ברור שלא אנחנו פשוט יוצרים מציאות שתחשוב שאתה מכוער אבל אין זאת אומרת שזאת אמת. כיום יש קרב שהתחיל לפני כמה מאות שנים בין הציונות לבין הדת (תקרא על כך) ,הציונות מנסה להשמיץ את הדת (בדיוק כמו המטפוארה של המכוער) ואתה מוזן מההשמצות האלה שאתה שומע עכשיו האם זה אומר שזה נכון ? ברור שלא הם יוצרים מציאות שתחשוב שהדת מכוערת אבל זה לא נכון בתור אחד שלמד וקרא אני יכול להגיד לך שזה בכלל לא נכון.

תרשה לי לשאול אותך שאלה : מתי בפעם האחרונה דיברת עם חרדי ? מתי בפעם האחרונה התארחת אצל חרדי ? מתי בפעם האחרונה ניסתה לבין את השקפת עולמו ? ידידי הבורות היא מקור השנאה יש לך כול כך הרבה אויבים מבחוץ שאתה מחפש אויבים מפנים.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-10-2012 בשעה 12:21.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    הרב הוא נציג של ההלכה, לא יותר.

לא אסכים לקבל אברים כאשר התורה אוסרת זאת.

שוב, גם כאן הנושא הוא הלכתי, לא ביררתי מספיק את הנושא ולכן אין לי תשובה בנושא.
    איפה כתוב בתורה שאסור לקבל תרומת איברים מיהודים? האם לפני 2000 שנה היו ניתוחי תרומת איברים? למה לאלוהים משנה ממי תקבל איברים? אם אלוהים אוהב אותך למה מלכתחילה הוא הורס לך את הבריאות? אם אלוהים החליט להרוס לך את הבריאות ולגרום למותך, למה אתה מנסה לחבל לו בתהליך?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 11-10-2012 בשעה 12:29.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

איפה כתוב בתורה שאסור לקבל תרומת איברים מיהודים? האם לפני 2000 שנה היו ניתוחי תרומת איברים? למה לאלוהים משנה ממי תקבל איברים? אם אלוהים אוהב אותך למה מלכתחילה הוא הורס לך את הבריאות? אם אלוהים החליט להרוס לך את הבריאות ולגרום למותך, למה אתה מנסה לחבל לו בתהליך?
    אני מאוד מקווה שאתה שואל בשביל לקבל תשובה ולא בשביל לקנטר, יהיה לי מאוד חבל לגלות שאני מבזבז את זמני לחינם.

א. מבחינה הלכתית ישנן כמה בעיות בתרומת איברים, אבל המרכזית והמשמעותית מכולן היא שאלת קביעת רגע המוות.

ובכן, הכל מסכימים על כך שאין להרוג אדם חי גם אם הוא חולה בשביל להציל את חייו של אדם אחר. אינני יודע בדיוק מהו החוק במדינת ישראל, אבל מה שברור הוא שגם כל התורמים שחותמים על כרטיס אדי מוכנים לתרום את איבריהם רק לאחר מוות גזע המוח.

מוות גזע המוח זהו מצב שבו מבחינה רפואית האדם מוגדר מת, על אף שבאמצעות מכונת הנשמה הוא יכול להמשיך לנשום ולבו ימשיך לפעום עוד שעות או ימים.

פה השאלה מבחינה הלכתית האם האדם נחשב מת או לא, אם הוא איננו נחשב מת אזי שעל פי חוקי המוסר של התורה אין רשות ליטול את נפשו בשביל להציל נפש של אדם אחר.

גם מבחינה הלכתית ישנן כמה גישות לנושא, ולכן הרבנות הראשית למשל נוקטת גישה המאפשרת תרומת אברים.

ב. לגבי למה אלוהים הורס לך את הבריאות, לרוב אתה הורס אותה לעצמך, עישון, תזונה לא בריאה, חוסר זהירות ועוד. גם דברים שלא תלויים באדם עצמו עדיין זה לא אומר שאלוהים הרס לו את הבריאות, מספיק שהוא לא שמר עליו באופן מיוחד שלא יינזק.

השאלה שלך צריכה להיות למה אלוהים לא שומר על הבריאות שלי, ולא למה הוא הורס לי את הבריאות. זו כבר לא שאלה קשה כל-כך. קודם תנהל את החיים שלך לפי כללי המוסר הנכונים, תהיה אדם טוב יותר ואחר כך תדבר.

אני מניח שזה עונה גם על השאלה האחרונה שלך, אבל התשובה העיקרית עליה היא שלעולם אתה לא יכול לדעת מה התהליך ולכן גם כמאמין לא נדרש ממך להתחשב בו.

ציטוט נכתב במקור על ידי ישראל צפיה בהודעה
    אני מאוד מקווה שאתה שואל בשביל לקבל תשובה ולא בשביל לקנטר, יהיה לי מאוד חבל לגלות שאני מבזבז את זמני לחינם.

א. מבחינה הלכתית ישנן כמה בעיות בתרומת איברים, אבל המרכזית והמשמעותית מכולן היא שאלת קביעת רגע המוות.

ובכן, הכל מסכימים על כך שאין להרוג אדם חי גם אם הוא חולה בשביל להציל את חייו של אדם אחר. אינני יודע בדיוק מהו החוק במדינת ישראל, אבל מה שברור הוא שגם כל התורמים שחותמים על כרטיס אדי מוכנים לתרום את איבריהם רק לאחר מוות גזע המוח.

מוות גזע המוח זהו מצב שבו מבחינה רפואית האדם מוגדר מת, על אף שבאמצעות מכונת הנשמה הוא יכול להמשיך לנשום ולבו ימשיך לפעום עוד שעות או ימים.

פה השאלה מבחינה הלכתית האם האדם נחשב מת או לא, אם הוא איננו נחשב מת אזי שעל פי חוקי המוסר של התורה אין רשות ליטול את נפשו בשביל להציל נפש של אדם אחר.

גם מבחינה הלכתית ישנן כמה גישות לנושא, ולכן הרבנות הראשית למשל נוקטת גישה המאפשרת תרומת אברים.

ב. לגבי למה אלוהים הורס לך את הבריאות, לרוב אתה הורס אותה לעצמך, עישון, תזונה לא בריאה, חוסר זהירות ועוד. גם דברים שלא תלויים באדם עצמו עדיין זה לא אומר שאלוהים הרס לו את הבריאות, מספיק שהוא לא שמר עליו באופן מיוחד שלא יינזק.

השאלה שלך צריכה להיות למה אלוהים לא שומר על הבריאות שלי, ולא למה הוא הורס לי את הבריאות. זו כבר לא שאלה קשה כל-כך. קודם תנהל את החיים שלך לפי כללי המוסר הנכונים, תהיה אדם טוב יותר ואחר כך תדבר.

אני מניח שזה עונה גם על השאלה האחרונה שלך, אבל התשובה העיקרית עליה היא שלעולם אתה לא יכול לדעת מה התהליך ולכן גם כמאמין לא נדרש ממך להתחשב בו.

איפה בתנך מוזכר גן עדן\ גיהינום אחרי המוות?
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 11-10-2012 בשעה 15:16.

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    אפילה נגד הגויים
    אני לא יודע מה רמת הבקיעות שלך בתורה או בהלכות השונות אבל אני רוצה להגיד לך שאתה טועה היהדות בפירוש לא שונאת את הגויים או מרגישה נעלה מהם
    היא פשוט סבורה שיש לה שליחות בעולם להנחיל מוסר לעולם כמו לא תרצח ,לא תגנוב ,לא תנאף. אתה לא הייתה מאשים את ביל גיטס שהוא חש עצמו נעלה יותר בגלל שהוא המציא את הווינדוס ,בגיל גיטס רצה לתרום לעולם והביא את הווינדוס ככה גם היהדות רוצה לתרום לעולם ולהנחיל מוסר לעולם יחד אם זאת היהדות לא סבורה שהיא נעלה משאר העולם ההפך יש מצוות בתורה לכבד את הגוי.
    לפי היהדות אלוהים אוהב את היהודים יותר מהגויים.
    ליהודי יש נשמה גבוהה יותר.
    אבדת הגוי מותרת. גם אם אתה יודע בברור של מי היא. (וזה לא משנה אם יש כאלה שנוהגים כן להחזיר, זה לא ההלכה והם עושים זאת מרצונם החופשי. אם לא היתה אפליה ההלכה היתה צריכה להיות שחייב להחזיר גם לגוי את אבדתו.)
    מצווה להרוג גויים כופרים, וגם כופרים יהודיים.
    אסור להציל ממוות גוי שלא שומר 7 מצוות בני נוח.
    "לא יודע מה רמת הבקיאות שלך בהלכות"...

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    לפי היהדות אלוהים אוהב את היהודים יותר מהגויים.
    ליהודי יש נשמה גבוהה יותר.
    אבדת הגוי מותרת. גם אם אתה יודע בברור של מי היא. (וזה לא משנה אם יש כאלה שנוהגים כן להחזיר, זה לא ההלכה והם עושים זאת מרצונם החופשי. אם לא היתה אפליה ההלכה היתה צריכה להיות שחייב להחזיר גם לגוי את אבדתו.)
    מצווה להרוג גויים כופרים, וגם כופרים יהודיים.
    אסור להציל ממוות גוי שלא שומר 7 מצוות בני נוח.
    "לא יודע מה רמת הבקיאות שלך בהלכות"...
    כמה שטויות בחיבור אחד
    טוב ראשית אני לא יודע מאיפה הבעת את ההלכות האלה הייתי מהמר שהמצאת אותם או שהבאת אותם מאיזה רב בשקל.

ישנו סיפור מאוד ידוע בגמרא שבני ישראל היו עבדים במצרים והמצרים יענו אותם והרגו תינוקות יהודים אבל אחרי יציאת מצרים בים סוף קרה דבר מעניין בתורה כתוב שהמצרים טבעו בים סוף ובני ישראל שרו שירת הודיה לה' אך בגמרא כתוב שגם המלאכים שרו הודיה לה' בא הקדוש ברוך ונזף במאלכים ואמר להם: "מעשה ידי טובעים בים ואתם שירים שירה" אפילו על המצרים שהיו הגויים הכי מושחטים בהיסטוריה ה' אומר הם ילדי וכרחם אב על בנים רחם ה' על יראיו!
    אפילו על המצרים שבאותם זמנים מסופר על המצרים שהיו השפלה שבאומות אומרת התורה למלאכים אסור לשמוח במות בניו של ה'.

אז אתה אל תמציא לי הלכות מאיפה אתה בכלל הבאת את ההלכות האלה מעניין אותי.
    ליהודים באמת יש שורש נשמה יותר גבוה כי יש להם שליחות בדיוק כמו שאם תשלח מישהו למלחמה לאיזה מטרה גדולה אתה תצייד את הלוחמים בכלים שיוכלו לשרת אותם למטרה שאליה אתה שולח אותם.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 11-10-2012 בשעה 17:41.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

איפה בתנך מוזכר גן עדן\ גיהינום אחרי המוות?
    ואיך זה קשור לתגובה שציטטת?!

יש נושא לאשכול, תנסה להתמקד.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

דבר ראשון אורי: אם אתה מפריד בין חילוניים לחרדים זאת צביעות קודם תתטפל במגזר שלך החילוני ואחרי זה תבוא בטענות כלפי אוכלוסיה אחרת.
    זה כמו שתגיד למה החרדים לא מתקלחים שאתה בעצמך לא מתקלח (אנלוגיה) אתה מבין קודם תטפל בבית שלך במגזר שלך ואחרי זה תבוא בטענות למגזרים אחרים

אפילה נגד הגויים

לגבי האמת
    בוא אני יגיד לך משהו אם אני יגיד לך במשך 24 שעות 7 ימים בשבוע 365 יום שאתה מכוער ועוד אנשים יגידו את זה בסוף אתה תאמין שאתה מכוער
    האם זאת האמת ? ברור שלא אנחנו פשוט יוצרים מציאות שתחשוב שאתה מכוער אבל אין זאת אומרת שזאת אמת. כיום יש קרב שהתחיל לפני כמה מאות שנים בין הציונות לבין הדת (תקרא על כך) ,הציונות מנסה להשמיץ את הדת (בדיוק כמו המטפוארה של המכוער) ואתה מוזן מההשמצות האלה שאתה שומע עכשיו האם זה אומר שזה נכון ? ברור שלא הם יוצרים מציאות שתחשוב שהדת מכוערת אבל זה לא נכון בתור אחד שלמד וקרא אני יכול להגיד לך שזה בכלל לא נכון.

תרשה לי לשאול אותך שאלה : מתי בפעם האחרונה דיברת עם חרדי ? מתי בפעם האחרונה התארחת אצל חרדי ? מתי בפעם האחרונה ניסתה לבין את השקפת עולמו ? ידידי הבורות היא מקור השנאה יש לך כול כך הרבה אויבים מבחוץ שאתה מחפש אויבים מפנים.
    זה מדהים איך אתה לוקח משהו שאני אומר קורא אותו ואז לא מתייחס למילה אחת ממה שכתבתי זה פשוט מדהים.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    זה מדהים איך אתה לוקח משהו שאני אומר קורא אותו ואז לא מתייחס למילה אחת ממה שכתבתי זה פשוט מדהים.
    זה מדהים איך אתה כותב רק על מה שאתה רוצה לכתוב זה פשוט מדהים!
    תשמע כמו אמרתי לך אל תאמין למה שאני אומר לך תחפש ותבדוק אתה מוזן באינפורמציה שקרית אני חותם לך על כך כי גם אני הייתי שם.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

זה מדהים איך אתה כותב רק על מה שאתה רוצה לכתוב זה פשוט מדהים!
    תשמע כמו אמרתי לך אל תאמין למה שאני אומר לך תחפש ותבדוק אתה מוזן באינפורמציה שקרית אני חותם לך על כך כי גם אני הייתי שם.
    נחמד שהחלטת שאני מוזן מאינפורמציה.
    אין ולו דבר אחד לא נכון במה שכתבתי, אחד.
    אתה יכול לטעון שאני מטעה אבל המציאות לצידי.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    נחמד שהחלטת שאני מוזן מאינפורמציה.
    אין ולו דבר אחד לא נכון במה שכתבתי, אחד.
    אתה יכול לטעון שאני מטעה אבל המציאות לצידי.
    אני לא ממש הבנתי מה נכון במה שכתבת תוכל לפרט בבקשה

שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ

כמה שטויות בחיבור אחד
    טוב ראשית אני לא יודע מאיפה הבעת את ההלכות האלה הייתי מהמר שהמצאת אותם או שהבאת אותם מאיזה רב בשקל.

ישנו סיפור מאוד ידוע בגמרא שבני ישראל היו עבדים במצרים והמצרים יענו אותם והרגו תינוקות יהודים אבל אחרי יציאת מצרים בים סוף קרה דבר מעניין בתורה כתוב שהמצרים טבעו בים סוף ובני ישראל שרו שירת הודיה לה' אך בגמרא כתוב שגם המלאכים שרו הודיה לה' בא הקדוש ברוך ונזף במאלכים ואמר להם: "מעשה ידי טובעים בים ואתם שירים שירה" אפילו על המצרים שהיו הגויים הכי מושחטים בהיסטוריה ה' אומר הם ילדי וכרחם אב על בנים רחם ה' על יראיו!
    אפילו על המצרים שבאותם זמנים מסופר על המצרים שהיו השפלה שבאומות אומרת התורה למלאכים אסור לשמוח במות בניו של ה'.

אז אתה אל תמציא לי הלכות מאיפה אתה בכלל הבאת את ההלכות האלה מעניין אותי.
    ליהודים באמת יש שורש נשמה יותר גבוה כי יש להם שליחות בדיוק כמו שאם תשלח מישהו למלחמה לאיזה מטרה גדולה אתה תצייד את הלוחמים בכלים שיוכלו לשרת אותם למטרה שאליה אתה שולח אותם.
    חחח עכשיו אכלת אותה...
    רב בשקל אה? בוא נראה...
    הרמב"ם בהלכות מלכים פרק ח' הלכה ט' אומר "כל גוי שלא קיבל מצוות שנצטוו בני נח, הורגים אותו אם ישנו תחת ידנו"
    הרמב"ם הלכות עבודה זרה פרק י הלכה א' אומר "אם ראה עובד עבודה זרה טובע בנהר לא יעלנו"
    ובאותו מקום הוא אומר גם "מוסרי ישראל והמינים והאפיקורסים מצווה לאבדם מפני שהם מצירים לישראל ומסירים את העם מאחורי ה'"
    שולחן ערוך חושן משפט סימן רסו סעיף א' "אבדת העובד כוכבים מותרת, שנאמר "אבדת אחיך" והמחזירה הרי זה עובר עבירה"
    בסעיף ב' הוא אומר "והאפיקורסים והכותים וישראל המחלל שבת בפרהסיה אסור להחזיר להם אבדה, כעובד כוכבים"

וזה רק קמצוץ.
    זה שאני לא מאמין לא אומר שאתה יודע הלכות יותר טוב ממני. למעשה, אני די בטוח שאני יודע יותר טוב ממך. אל תזלזל.

קרדיט לי

פרידריך ניטשה.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    חחח עכשיו אכלת אותה...
    רב בשקל אה? בוא נראה...
    הרמב"ם בהלכות מלכים פרק ח' הלכה ט' אומר "כל גוי שלא קיבל מצוות שנצטוו בני נח, הורגים אותו אם ישנו תחת ידנו"
    הרמב"ם הלכות עבודה זרה פרק י הלכה א' אומר "אם ראה עובד עבודה זרה טובע בנהר לא יעלנו"
    ובאותו מקום הוא אומר גם "מוסרי ישראל והמינים והאפיקורסים מצווה לאבדם מפני שהם מצירים לישראל ומסירים את העם מאחורי ה'"
    שולחן ערוך חושן משפט סימן רסו סעיף א' "אבדת העובד כוכבים מותרת, שנאמר "אבדת אחיך" והמחזירה הרי זה עובר עבירה"
    בסעיף ב' הוא אומר "והאפיקורסים והכותים וישראל המחלל שבת בפרהסיה אסור להחזיר להם אבדה, כעובד כוכבים"

וזה רק קמצוץ.
    זה שאני לא מאמין לא אומר שאתה יודע הלכות יותר טוב ממני. למעשה, אני די בטוח שאני יודע יותר טוב ממך. אל תזלזל.
    יפה חדשת לי תן לי ללמוד את הנושא ואני יחזור אליך.
    אני לא מכיר את הפסוקים האלו ואני לא רוצה לקפוץ למסקנות נמהרות לכן תן לי ללמוד את הפסוקים ואני מבטיח שתקבל תשובה!

שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ

יפה חדשת לי תן לי ללמוד את הנושא ואני יחזור אליך.
    אני לא מכיר את הפסוקים האלו ואני לא רוצה לקפוץ למסקנות נמהרות לכן תן לי ללמוד את הפסוקים ואני מבטיח שתקבל תשובה!
    אני ממתין.
    וזה לא פסוקים זה הלכות.

קרדיט לי

פרידריך ניטשה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect