נערך לאחרונה על ידי זוהר; 27-10-2012 בשעה 21:07.
|
|
סליחה חבר'ה אבל מה אתם מזיינים בשכל על כסף?
אם היא הייתה רוצה כסף היא הייתה עובדת לא עושה סרטונים ביוטיוב
זה תחביב יא פריקים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אתה במחזור החודשי שך גבר?
להביא ביד זה בדיוק כמה דקות או שאצלך אתה כבר מיומן אז אולי גם חצי שעה,
לשבת לערוך סרטון לוקח 4-5 שעות אולי גם ימים, תשעות והימים האלה אתה יכול לשרוף על אימונים/לימודים/חברים ולא לשבת מול המחשב ולעשות סרטון בשביל "להרגיש טוב עם עצמך ועם התחביב שלך"
דגנרט
ההפך,
אתה זה שנכנסת לאשכול הזה והתגובה הראשונה שלך הייתה כמו של מישהי במחזור מטורף עם כל העצבים שבעולם.
אני הדגשתי לילדה שעושה פה סרטונים שזה פשוט בזבוז זמן שהיא תצטער עליו בעתיד וואלה אני לפעמים טועה לפעמים צודק אבל בזה אני צודק ב100%.
אפשר לנצל ת'זמן למלא דברים, גם לעשות ביד לפחות מזה אתה מקבל משהו, לעשות סרטונים במשך 5 שעות שיישמרו לך במחשב במקום לצאת עם חברים או ללמוד או משהו זה חרטא וזה בזבוז זמן לא נורמלי.
וכן אני מכיר את זה מקרוב, היה לי חבר בדיוק כזה שבמקום לצאת איתנו או ללכת לאימון הוא העדיף לשבת בבית וללמוד דברים חדשים במחשב.
סבבה מבין, באלך להתעמק בתחום אבל רבאקקקק למה עכשיו? למה כשאין לך מה לעשות עם הידע הזה? אתה לא תלך לטכניון עכשיו, בוא צא איתנו או תלמד לבגרות שיש לך עוד יומיים, אל תשב על המחשב כמו דפוק ותבזבז זמן