למחוק
נערך לאחרונה על ידי Display; 15-10-2012 בשעה 19:31.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי זוהר 16+ חמוד, אתה בן 14 וחצי\15 אם אני לא טועה. די לחוש מעצמך גדולה ימכוערת את יותר גדולה ממני בשנה אז סתמי תפה בעצם לכי תהיה איפה שאת צריכה להיות, במטבח
נערך לאחרונה על ידי Display; 15-10-2012 בשעה 19:34.
נכתב במקור על ידי Display די לחוש מעצמך גדולה ימכוערת את יותר גדולה ממני בשנה אז סתמי תפה בעצם לכי תהיה איפה שאת צריכה להיות, במטבח וואו, אתה טמבל, You handled this the completly wrong way. לא יכולת פשוט להגיד -- "כאילו ש-15 שונה מ-16 באיזשהו אספקט" מי שאומר שכן, הוא פשוט סתום.
נכתב במקור על ידי Display די לחוש מעצמך גדולה ימכוערת את יותר גדולה ממני בשנה אז סתמי תפה בעצם לכי תהיה איפה שאת צריכה להיות, במטבח לא רשמתי את זה במטרה לריב איתך אז אני אחסוך את התגובה שלי.
נכתב במקור על ידי EnBlack וואו, אתה טמבל, You handled this the completly wrong way. לא יכולת פשוט להגיד -- "כאילו ש-15 שונה מ-16 באיזשהו אספקט" מי שאומר שכן, הוא פשוט סתום. וואו אנלא שם עליך
נערך לאחרונה על ידי Display; 15-10-2012 בשעה 19:44.
נכתב במקור על ידי Display וואו אנלא שם עליך וואו אתה יותר ילד ממה שחשבתי
נכתב במקור על ידי EnBlack וואו אתה יותר ילד ממה שחשבתי אתה כל היום מנסה לעקוץ ילדים באטרף כמו איזה טמבל ואני הילד פה ...
נערך לאחרונה על ידי Display; 15-10-2012 בשעה 20:11.
יותר צפוי מהסקס שלא קיבלתי
נכתב במקור על ידי EnBlack וואו, אתה טמבל, You handled this the completly wrong way. לא יכולת פשוט להגיד -- "כאילו ש-15 שונה מ-16 באיזשהו אספקט" מי שאומר שכן, הוא פשוט סתום. מה יש לך? יש הבדל ענק! בגיל 16 אתה מתחיל ללמוד תמרורים! ואחר כך! אתה גם לומד לנהוג! ואחר כך אתה מגיע לגיל 18! משתכר, נוהג והורג מישהו! איפה אתה חי?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
יזין חשבתי כבר משהו טוב אתה מתקמצן על עגיל בכוס
נכתב במקור על ידי Gots יזין חשבתי כבר משהו טוב אתה מתקמצן על עגיל בכוס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהובי אתה איגור
נכתב במקור על ידי EnBlack וואו, אתה טמבל, You handled this the completly wrong way. לא יכולת פשוט להגיד -- "כאילו ש-15 שונה מ-16 באיזשהו אספקט" מי שאומר שכן, הוא פשוט סתום. החשיבה שלי מגיל 15 לגיל 16 השתנתה המון, אם זה בדעות/השקפת עולם/ועוד המון...
נכתב במקור על ידי Display די לחוש מעצמך גדולה ימכוערת את יותר גדולה ממני בשנה אז סתמי תפה בעצם לכי תהיה איפה שאת צריכה להיות, במטבח IQ = It's too damn a low..
איקרים+ האקים פרימיום לאיקרים, חינם לזמן מוגבל Ikariam+
חחחחחחחח אהבתי
חח נחמד
חוקי הפורום