|
|
....
נערך לאחרונה על ידי _matan_; 17-10-2012 בשעה 18:26.
.....
נערך לאחרונה על ידי _matan_; 17-10-2012 בשעה 18:25.
אנונימוס אלופים
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
.....
נערך לאחרונה על ידי _matan_; 17-10-2012 בשעה 18:25.
אז אני מניח שאת ההאקר שאיתר אותו?
תפסיק להיות מגוחך ידידי המלומד גם בכתובת שלכאורה שייכת לקודי מתגורר מישהו עם השם משפחה סימפסון ודווח שהמשטרה היתה שם כרבע שעה ועזבה את המקום.
מי שהגיע לבית המשפט, אותו Kody או Dakota אמנם מואשם בסעיפים דומים אבל המסקנה שהוסקה לגביו מקרית לחלוטין ואין שום הוכחות או בסיס לכך מעבר לפעילות שלו באתרים הקשורים לנושא.
הוא גם מסר שאמנדה הביאה לו את המשתמש שלה ביוטיוב כדי שיוכל לראות את ההודעות שקיבלה.
מה שמוזר פה, שרוב הסיכויים שאנונימוס טעו בשם והפרטים האישיים של הבנאדם אבל לא טעו בזה שהוא דווקא מBC.
גם דווח שאותו קודי פתח פרופיל מזוייף שבו הוא מן הסתם זייף את הפרטים עליו כולל הגיל (ומכאן השמועה שהוא בן 32 כשכנראה מדובר בילד בן 19)
אני בטוח שאתה חוקר מעולה אבל תן ל20 חוקרים שמתעסקים בקייס לעשות את העבודה שלהם אני בטוח שהם מנסים לעשות אותה על הצד הטוב ביותר כרגע.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
לעזזל!!! שאלתי אם הוא תימני למה לא עונים כאן?!
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
erik?!
הוא - קודי מקססון
תימני?
(אני לא יודע לקרוא אנגלית אז זה יהיה מיותר לחפש באינטרנט...)
הורדות מוזיקה: