|
|
זה לא בדיוק ככה
יש את המטרו, הממשק החדש של וינדוס 8, אז בשבילו צריך לפתח אפליקציות מותאמות ואותן מן הסתם ניתן להפעיל רק שם.
חוץ מהממשק הזה והאפליקציות שלו, כל השאר זה כמו וינדוס 7 עם כמה שינויים ויזואליים.
אולי בעתיד זה יהיה כמו שאתה אומר, אבל גם אם זה יקרה בטח יהיה כבר וינדוס 15.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
נייח
http://srv2.jpg.co.il/9/507d94aa36bd2.png
זה הדסקטופ, תמונה שפירסמתי באשכול שהיה פה לפני חודש (זה עדיין אותו דבר אבל קצת יותר מבולגן עכשיו)
אין פה מה לראות, הכל אותו דבר
כתבתי מאמר על המערכת כשהתקנתי אותה,
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=882791
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
WIN8 תומכת כמעט בכל התוכנות שפועלות ב-7. יש כלי התקנה של מייקרוסופט שהשלב הראשון שלו הוא בדיקה של כל התוכנות שאתה משתמש במחשב, אחרי הבדיקה הוא מוציא לך דו"ח מפורט של איזה תוכנות לא יפעלו כראוי בWIN8 עם הדרכה מה לעשות בשביל לפתור את בעיית התאימות.
חווית השימוש ב-WIN8 מחולקת לשני חלקים שבשביל להבטיח מעבר סביר מ-7 ל-8 כדאי מאוד לעשות את ההפרדה הזאת.
בתור אחד שאוהב חידושים טכנולוגיים התקנתי את המערכת כבר בגרסת הבטא הראשונה שלה, לא בשביל לעבור אלא רק בשביל לבדוק ולהתנסות. המסקנה שלי אז הייתה שהממשק מעצבן וגרוע. לא השתלטתי על המערכת ו'ברחתי' חזרה לחיקה של WIN7 האהובה והמוכרת.
כיום, אחרי שהמערכת יצאה בגרסתה הסופית החלטתי לתת לה צ'אנס נוסף. התקנתי אותה והחלטתי שאני לא מתייחס לממשק האריחים החדש בכלל, לא אפליקציות ולא נעליים. מבחינתי ממשק האריחים לא קיים, הוא רק דרך להגיע אל ה-desktop המוכר.
ואז גיליתי את WIN8! מכיון שמראש החלטתי שאני לא נותן לחידושים להפריע לי, התייחסתי רק למערכת הרגילה המשופרת. העיצוב יפה, נקי ומודרני יותר פעולות שונות יותר נגישות המערכת עולה במהירות הבזק ויציבה לא פחות מבעבר.
אחרי שסיימתי להתרשם מהמערכת בלי להתייחס לממשק האריחים, החלטתי לנסות להיכנס לזה בעדינות. בשלב ראשון העפתי את כל האפליקציות מממשק האריחים ורק התוכנות שלי הוצגו שם. אחר כך התחלתי לנסות את האפליקציות שהמערכת מציעה. אפליקציית הדואר, אנשים, מסרים, מוזיקה ועוד. לאט לאט למדתי להתרגל לרעיון, לשילוב שבין המערכת הישנה והמוכרת למין מערכת לוואי שאפשר ליהנות גם ממנה מהצד.
כיום אני ממש נהנה!
לכן, אני ממליץ בשלב ראשון להתקין את המערכת או על מחיצה נפרדת (מומלץ!) או על מכונה וירטואלית (זולל הרבה משאבים). להתחיל להתנסות בצעדים קטנים, לא לנסות לתפוס את כל החידושים והאפשרויות ביום אחד כי זה רק מבלבל ומעצבן.
אחרי שבוע של שימוש תוכל להחליט אם אתה מתקדם ל-WIN8 או שאתה מחכה עד שמייקרוסופט יכריחו אותך לעשות את זה.
נערך לאחרונה על ידי ישראל; 21-11-2012 בשעה 18:32.
אני אישית לא אהבתי את העיצוב.
אבל אם אתה רוצה לך על זה
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
אתמול עדכנתי את התוכנה וזה פשוט מטורף כמה שזה מעולה, מהיר ופשוט לטעמי!
ספוילר:
לדעתי לא כדאי לעבור ל win8