עלה לא פעם ולא פעמים נושא
המראה בפורום פיקאפ, המראה של הגברים והוא נושא מאד רגיש כאן בפורום ואני חושב שהגיע הזמן לשים את הנושא הזה בפעם האחרונה על הפרק ולפרט לגביו כמו שצריך.
באתר וואלה, פרסמה בחורה רשימה של 10 שקרים שבנות אומרות לנו, הגברים, כדי לצאת קצת יותר..."עמוקות" ורגשניות, ונחשו איזה שקר עלה ברשימה הזאת:
http://zone.walla.co.il/?w=/2760/2578279
אז כן. החיצוניות בגברים כן משפיעה על נשים. נתחיל מזה. "מההה?! אבל אמרת שכן אפשר להצליח עם נשים גם כשאתה נראה נורא, רודני!!!!111" , נכון אמרתי, אבל אני חייב להגיד...אם אתה באמת נראה לא הכי שונה מהבחור (^) פה למעלה, אז לצערי, הדרך שלך להצלחה עם נשים היא ארוכה. קודם כל אתה תחויב לשפר את המראה החיצוני שלך.
אבל, ויש וווואחד אבל פה...גבר שנראה נורמלי (כמוני לפי דעתי, למרות שידידות ואקסיות שלי תמיד אמרו לי שאני חתיך) לא צריך ללכת למרפאה הקרובה ביותר אליו ולקבוע תור לניתוח לזמן הקרוב. ממש לא. אפילו גבר שנראה פחות טוב מגבר נורמלי, יכול לשפר את המראה שלו מבלי להוציא 100 אלף דולר וטיפול ארוך ומייגע עם לייזרים וחיתוכי-עור למיניהם.
אחרי שהבהרתי את הנקודה שלי בעניין המראה של הגברים, אפשר לעבור לשלב הכייפי, הדרך לשיפור:
אז ככה, יש לנו כאן שני פרמטרים לנושא השיפור:
שיפור לטווח הארוך, ושיפור לטווח הקצר.
נתחיל עם השיפור לטווח הארוך- אתם צריכים בכל יום כשאתם מסיימים להתקלח, לעמוד מול המראה, לחייך, לחשוב על מקרה מצחיק שקרה לכם באותו היום או בכלל זכרון ממש מצחיק או כייפי ואז לחייך עוד-יותר אבל עם יותר רצון לחייך.
עכשיו תענו לעצמכם בראש (או בקול

)- אני מרוצה מאיך שאני נראה? מהחיוך שלי? מהחזה המפותח\לא מפותח שלי? טוב לי עם המידות של הגוף והנתונים שלי?
אם התשובה שלכם תיהיה "כן, וואללה יששששש איזה שיפור לעשות..." - אז קדימה לעבודה.
כושר הוא דבר מעולה לגוף!
ידעתם שברגע שאתם רצים המח מפריש חומר מסוים שדומה בעצם לאפקט של ניקוטין? כן, ניחשתם נכון, המח בעצם גורם לעצמו להתמכר לתחשוה של הריצה ואז ברגע שתתרגלו לרוץ 3 פעמים בשבוע, יהיה לכם קשה להפסיק בגלל שאתם תתמכרו לריצה.
אמיתי לגמרי, פשוט אין לי כח לחפש בגוגל את המאמר בנוגע לזה, תחפשו בעצמכם.
הגיע הזמן להרשם לחדר כושר אם עוד לא עשיתם את זה, ואם אין לכם חדר כושר באיזור ליד הבית, אז תקנו אוטו ותסעו לחדר כושר! לא סתם, אני צוחק...אבל שלא תעיזו להזניח את הגוף שלכם ו"לאשר" לעצמכם את המצב עם איזה תירוץ מסריח של "נו טוב..עד שאני ימצא חדר כושר..אני יוכל לנוח בנתיים" לא!!!! אל תזיינו לעצמכם תשכל! אם אין לכם חדר כושר, תעבדו בצורה טבעית!
תעשו שכיבות שמיכה, בטן, מתח עם ידיים כלפי חוץ וכלפי פנים (כלפי פנים עובד טוב יותר על היד הקדמית)
אבל מה שבטוח שזה שלא תעיזו לתת לגוף שלכם לרבוץ שבוע\חודש שלם בלי מעש!
חוץ מכושר, ידוע לכולם שכדי שהגוף שלכם יוכל לעבוד כמו שצריך, אתם צריכים גם לתת לו מנוחה שזה אומר 7-8 שעות שינה רצופות בלילה (אלה אם כן אתם בצבא) וגם חשוב מאד לא להתאמן יום אחרי יום בגלל שהשרירים שלכם צריכים זמן התאוששות והשריר צריך לנוח. אפשרי ורצוי מאד להתאמן יום כן יום לא, שזה אומר לדוגמא- ימי ראשון, שלישי וחמישי להתאמן וכל שאר הימים לנוח, לישון ולאכול כמו שצריך.
לגבי אוכל ותזונה- אני בחיים שלי לא עברתי קורס רציני או הכשרה מסויימת בקשר לאוכל, אבל אני כן קראתי המון מדריכים ומאמרים לגבי תזונה. אז דבר אחד אני יגיד לכם: אם אתם רזים מידי, ואתם חושבים שאתם אוכלים המון, אז אתם טועים. אתם צריכים לאכול יותר, ואם אתם לא יכולים לאכול יותר, תתחילו להתאמן, תשרפו קלוריות ואנרגיות ואז הגוף שלכם יצרוך יותר קלוריות ותוכלו לאכול טוב יותר.
אם אתם שמנים מידי, אז הגיע הזמן שתעברו לתפריט יותר בריא ותפסיקו לאכול שטויות.
שיפור לטווח הקצר- הטווח הקצר, הכוונה שלו זה פשוט לשפר את המראה החיצוני 10 דקות- חצי שעה לפני שאתם יוצאים לבלות עם חברים ובחורות (בתקווה רבה ממכם, כן?).
אז ככה, שמעתי איפשהו שלא כדי לערבב יותר מ-3 סוגי צבעים בלבוש כשאתם יוצאים מהבית בגלל שאז אתם תראו "צעקנים" מידי, וזה נשמע מאד הגיוני. עוד שמועה שהגיע לאוזניי היא שנעליים הם דבר שמאד מאד חשוב בעיניים נשים ואחריהם החולצה.
לגבי נעליים- לפי דעתי נעליים שטוחות סוליה (לא נייקי אייר או ניו באלנס של ספורטאים) מכל הסוגים אבל עדיף צרות הם נעליים מספיק יפות ומשדרות טוב מאד את מה שאתם רוצים לשדר.
לגבי חולצה- זה תלוי ביציאה ומה שאתם רוצים לשדר. כשאני יוצא למועדון שאני יודע שרוב האוכולוסיה שם הם ערסים ועברניים, אני אוהב להשתלב ברקע ולהרגיש בשליטה בסביבה שלי, אז אני לובש או מכופתרת או חולצה קצת יותר פתוחה מקדימה ונותן לכולם לראות שאני לא פוחד להראות את החזה שלי.
כשטווס רוצה להראות שהוא חזק ושולט, מה הוא עושה? פורס את הזנב שלו ומאד מאד מדגיש ומבליט את החזה שלו.
חוץ מזה, שחולצה מכופתרת היא חולצה שמשרה המון בטחון ואנשים שעומדים טוב ויציבים. בטחון בקיצור.
לגבי הריחות- אני אוהב לשים גם דאורדורנט בבית שחי כדי שאם אני יתחיל להזיע תחת החולצה, אני לא רוצה שאף בחורה תדע את זה. בשביל זה אחלה של תכשירים, ואני אישית מעדיף את הספיד-סטיק המוכר בגלל שהוא פשוט עובד לא כמו הדאורדורנט המוכר אקס שסתם עושה ריח טוב ל10 דקות ואז פשוט נעלם ולא עושה את העבודה שלו.
הריח השני זה הבושם שמבחינתי מאד מאד חשוב. נשים אוהבות שאתם מריחים טוב מהצוואר בדיוק כמו שאתם אוהבים שנשים מריחות טוב מהשיער וכל שאר האיזורים.
אין כמו לנשק בחורה בלחי, לחבק אותה ולשמוע אותה אומרת לך באוזן יחד עם גרגור קל "אאוווחחחח..איזה ריחחח טוב!" זה פשוט ליטוף קל ונעים לאגו, מנסיון
אין מה לעשות חבר'ס, גבר שנראה טוב הוא גבר שזוכה לקבלת קהל של נשים שנראות טוב גם כן.
אתם רוצים שכוסיות יסתכלו עליכם או כונפות עם שיער על הסנטר? אם אתם יודעים את התשובה אז כדי שתענו על כך עם שיפור לטווח הארוך, תתחילו להשקיע בעצמכם כמו שאתם רוצים שנשים ישקיעו בעצמן.
אז יאללה חבר'ה, הגיע הזמן לשנות את עצמכם ולהשקיע בעצמכם כמו שאתם רוצים שנשים יעשו!
קרדיט ענק לPersee שהביא לנו את הסטייליסט מיוטיוב שמסביר בצורה טובה איך להתלבש:
בחורף, מעילי עור מוסיפים לנו לוק של גבר בצורה מאד משמעותית-
בקשר לכושר ולעבודה על הגוף-
בקשר לזקן-
שיהיה לכולם בהצלחה ושבוע טוב